Tämä kesä taputeltu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cadillacman2, 22.3.2020.

  1. T5

    T5 Gearhead

    Tätä jo vähän sivuuttiinkin aiemmin, mutta tuo tilasto on sinällään vähän harhaanjohtava.

    Jos Uudenmaan alueella asuu se 1.7miljoonaa ihmistä, tulee pakolla tuo työssäkäyvien osuus isoksi. Silloin myös tilastot saadaan näyttämään hyvälle.
    Esimerkkinä vaikka Pohjois-Karjalan asukasluku on jotain 160t asukasta. Näille varmaan maksetaan per henkilö enemmän tukia, mutta kokonaisosuus kaikista tuista on Uudellamaalla ihan omaa luokkaansa.

    Totuudenmukaisempi tilasto olisi semmoinen, missä vaikka maakunnittain verrattaisiin verotulo vs etuudet /asukas.
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ja sellaiset alueet saa suhteellisesti paljon tukea, missä on paljon kersoja, niinkuin pohjanmaa ja lestojen 10 lapsiset perheet. Pääkaupunkiseudulla on vähiten vanhuksia ja syntyvyys huonointa, suhteellisesti.
     
  3. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Otsikkoon viitaten, kesää ei ole vielä taputeltu, koska Hondani on vielä tallissa eikä ole tänä kesänä vielä ajettu....:cool:
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. isalmela tykkää tästä.
  5. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Kyllä niistä muistaakseni noin kolmannes menee kunnille ja pari prosenttia seurakunnille. Loput valtiolle. Uudellamaalla on myös huomattava osuus valtion virastoista, mikä valuttaa verovaroja kyseiselle alueelle. Ja taitaa se saada suurimman osan valtion infrainvestoinneistakin mikä tietysti myös nostaa alueen taloudellista hyvinvointia muiden alueiden kustannuksella. Että ei se ihan mustavalkoisesti mene niin että uusimaa elättäisi muuta suomea
     
  6. J.J.

    J.J. Gearhead

    Eihän uudellamaalla ole kuin kuluttajia. Satamakin pelkkää tuontia. Suhteessa väen määrään tuottavaa työtä siellä on melko vähän.
    Täyttä tuubaa että Uusimaa kantaa koko Suomea.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  7. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    [​IMG]
     
    Cap81, rane58, belair1965 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. tammercity

    tammercity Gearhead

    Kansa on kääntynyt toisiaan vastaan ja sisällissota häämöttää.
    Taidan mennä hitsailemaan kanaverkkoa chevyn ikkunoiden tilalle ja jotain vahvikkeita oviin, ettei tule luodit läpi niin helposti.
    [​IMG]
     
    Inlinee tykkää tästä.
  9. Itse olen tuossa Ohilaukauksen toiminnassa ihmettänyt, että eikö sisäministerillä ole muuta tehtävää näinä kriisiaikoina, kuin leikkiä poliisia..:rolleyes:

    [​IMG]
     
  10. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Ei se o muutenkaa koko hallitusaikana oikee pysyny tontillaan, kaikkee muuta tuntunu hääräävän
     
  11. GULF

    GULF Gearhead

    Saako kanisteri automaattisesti poliisin viran oikeudet?

    Meinaan jos minä laittaisin päälleni poliisin virka-asun ja heiluisin tien vieressä olisi
    kyseessä virkavallan anastus = sakkoa,putkaa,pamppua ja vankeutta...
     
  12. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Sisäministeri on ravintoketjussa ylin poliisiviranomainen.
    Tuo kurppa on mielestäni sikäli tyypillinen vihreä että hän on ensisijaisesti vihreitten pj ja kannanotoissaan ajaa aina ensiksi vihreää aatetta.
    Suomen sisäministeriksi jonka vastuulla on Suomen sisäinen turvallisuus ja Suomen kansalaisten turvallisuus ei onnistunut valinta.
     
    kerkko, arskazone, DX ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Eipä voi Hutisalon esikuntaa kehua.. ovat liian vähän pihalla=ulkosalla jotta joku osaisi informoida ministerille, että heijastinliivi mukaan kun menet ulos.. On nääs turvallisuuskysymys.

    Eli ovat ulkohommista ihan pihalla... niinkuin lienee poliisin ylempi johto kun ei pysty ministerin esikuntaa tiedottamaan mitä varustusta mukaan.
     
  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kai tuo on semmosella uudenkarhealla hybridi-Audilla viety tilannetta toteamaan ja kun oli pimeä, niin sininen ritari antoi oman liivinsä...
     
  15. Hai

    Hai Double Gearhead

    Mä arvaan, että se ritari on toi vas. taakse piiloutunut, kun ei ole asian mukaista varustusta.
     
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    On muuten taas paskaa kommentointia täällä. Jos nieleskelevä kaljupää olis jalkautunut vastaavasti, niin sehän olis kuorossa huutavan persulauman mukaan joukkojen johtamista edestä.

    Ja ei. En ole suvakki, vihervassari enkä kommunisti vaan poliittisesti ihan sitoutumaton, vaikka Paavo melkein naapurissa asuukin.
     
    Muokattu: 30.3.2020
    Hoovee, isalmela ja pantera tykkäävät tästä.
  17. En lukenu ketjua läpi mutta SoCar meet pidetään Lappeenrannassa , linnoituksessa , oli tilanne mikä hyvänsä , istutaan vaikka omissa autoissa ... Syssymmällä. Elokuun puolivälissä , mutta aikataulu vielä auki.
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  18. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Tämä kesä taputeltu?
    Palatakseni aiheeseen, itsellä oli tarkoitus kesällä lähteä kiertämään (karavaanarielämän viettoon, ei pihalla puskaparkissa seisoskelua varten, vastikään viime syksynä hankitulla) jenkkivalmisteisella matkavessalla vähän juurooppaa ja sitä varten on ollut parikin kuukkelimäpsiä auki missä reittiä suunnitellut ja täytyy tunnustaa, että auki ne ovat välilehdissä vieläkin ja suunnitelmat sinällään voimissaan.
    Toki, seurataan miten pandemiaa saadaan hoidettua ja miten rajat aukeaa ja matkustussuositukset annetaan ja sensellaista, ei "huvikseen surman suuhun" kuitenkaan. Kymppitonni oli tarkotus saada mittariin lisää, kotimaanmatkailulla eikä varsinkaan Uudenmaanmatkailulla sitä ei saada.
    Onhan tässä vielä, no, 3-4 kk aikaa... kahtellaan. Ei taputella vielä.
    Ja, käyttiksenä on edelleen jenkki. Itse asiassa harrastejenkki, jonka joutui ottamaan ajoon jo tammikuun puolella. Vruum!
     
    Charger´69 tykkää tästä.
  19. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Olisi kai pitänyt tarkentaa.... :poff:

    [​IMG]
     
    kerkko, DX ja isalmela tykkäävät tästä.
  20. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Muista myynti- ja ostofoorumeista en osaa sanoa mutta ainakin V8 Market'iin on ilmestynyt runsaasti myytävää tavaraa ja myöskin jonkun verran halutaan ostaa osia ilmoituksia.
     
    Muokattu: 31.3.2020
    Jummijammi ja arskazone tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!