Summitilta tilaaminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ebalen, 5.4.2020.

  1. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Juu vertailu pitää aina tehdä jos on halvimman hinnan perässä. Jos tilaa aina vaan suoraan summitilta tai rockautosta kusee säästäminen käsille.
     
    Muokattu: 7.4.2020
  2. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    "Tilasin partsista kun oli "kiire" Eli osat oli n. 22.? e ja rahti oli 14.00e

    Rahti suomen sisällä enemmän kuin mitä se olisi ollut amerikasta suomeen. Ja osatkin semi kalliita."

    Jos tilaat usp web kaupasta rahti 5
     
  3. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Meinasin samaa sanoa mutten si jaksanu..

    Ite tilasin eile partsilta ja tänää o iltapäiväl käsis, 8€ ois säästäny rokkiautost tilaamal..
    Itekkin myönnän tilaavani ulkomailta jos säästöt alkaa liikkua isoissa summissa, mutta kotimaista kivijalkaa ois hyvä, ja on kivakin tukea, monta kertaa pelastanu viikon ku tarvitun osan on saannu heti eikä seittemäs päivä.
     
    Turnn tykkää tästä.
  4. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Joskus tarttin takavaloja K5 blazer... suomesta 120€/kpl täydellinen, rockautosta 6$ lasi ja saman verran pohja. Mainitsin asiasta suomikaupan tiskillä, silmää räpäyttämättä totesi myyjä että no tiputetaan hintaa 60 euroon, käykö sitten. No sanomattakin lienee selvää että valot tuli rockkiautosta! :rotfl: Ostin muutaman varallekkin kun tuli samoilla rahdeilla.

    Eli kuten moneen kertaan todettu tässäkin viestiketjussa, muistakaa vertailla hintoja ennenkuin tilaatte mistään, on ne joskus järkevän hintasta suomessakin.
     
    bootsi, Gary Grand ja puna niska tykkäävät tästä.
  5. xarper

    xarper Gearhead

    Eilen tuli summitille laitettua tilausta, ei iha nii nopsaa käsittele ku Rockauto ku ei vielä lähtenä mut kaikki piti kyl olla hyllytavaraa.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  6. speedy

    speedy Double Gearhead

    Kokeilin laittaa perän lukkoyksikön tilausta, tuli ilmoitus ettei voida toimittaa osoitteeseeni.
     
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    saattaa olla, mutta ainakaan dodge kuormuriin ei ole vielä yhtään osaa saanu halvemmalla Suomesta. Jotain tilannu ebaysta mutta käytännössä kaikki rokkiautosta ku kerta saa halavemmalla. Kerran ostin paikallisesta vauhtiputkasta ihan kannatuksen vuoksi muutaman tiivisteen ja ne sitte maksoi 66% enemmän ku rokkiautossa. Esmes moniurahihna kotijo toimitettuna paras 34,50 mikä kestää eikä vingu rokista. Suomessa 66-90 riippuu mistä ostaa ja päälle postit.
     
  8. 1320

    1320 Gearhead

    Minäkin olen monta kertaa tullut siihen tulokseen, että eipä tule yhtään säästöä US Partsiin verrattuna vaikka tilais Rockautosta tai jostain muualta. Toki ei aina, vaan olen minäkin jotain joutunut tilaamaan ulkomailta kun hintaero on ollut huomattava.

    Aika usein kuitenkin kun noita vertaa, niin osan voi saada suunnilleen samaan hintaan ja joskus jopa halvemmalla US Partsin tiskiltä, ja mikä tärkeintä, sen osan saa heti eikä joskus muutaman päivän päästä. Harrastelaitteessa ei toki oo välttämättä päivän päälle, mutta käyttis tarvii saada pidettyä ajokelpoisena.:odwink:
     
    GBS tykkää tästä.
  9. speedy

    speedy Double Gearhead

    Katoin just Moogin jousiparia, suomikaupasta useamman kympin halvempi.
     
  10. GBS

    GBS 2nd gear

    Eikä välttämät kannata sitä suomen ovh hintaa tuijottaa. Kyllä yleensä jotain saa aina pois.
     
  11. mikke20

    mikke20 Gearhead

    kyl mä compin nokan tilasin us-partsilta just viimeviikolla kun en keksiny maailmalta paikka mistä olisin ite pystyny tilaamaan sen halvemmalla niin et hinta olis halvempi kun kepin saan käsiini. ei oo kiireinen osa kon on rojekti kone mut muutaman kympin hinta ero patsin hyväks päätti näin
     
  12. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    chevyt yleisempiä Suomessa kuin dodget niin hinnat halvempia chevyihin sen takia, välillä, ehkä.
     
  13. xarper

    xarper Gearhead

    Mutta harvemmin.

    Yksittäinen starttiki kannatti tilata Rockautolta, eikä tarvinnu ottaa mitää xracer kuraa mitä täällä tarjoovat.
     
  14. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Niin, oli muuten vaan kiinakuraa
     
    Jori85, Gary Grand ja Sultzi tykkäävät tästä.
  15. speedy

    speedy Double Gearhead

    Summittiin kokeilin tehä ostoslistaa, viimeisenä lisäsin olssin valleypanin, niin tuli ilmoitus ettei voida toimittaa koska tilaukseni sisältää vaarallisen esineen .. Tuleeko neekerin sormeen haava ?? Rokkiauto kyllä toimittaa tuonkin ilman huolia.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  16. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Mä koitin Suburbanin sisälokareita tilata Finn-Us kontituspaikalle Losiin, niin sisälokarit lienee maalattu jollain myrkkymaalilla, kun Summit ilmoitti ettei näitä voida toimittaa Californiaan jonkun myrkyllisyyden/karsinogeenisten aineiden takia!?!:odeek::argue:
     
  17. ebalen

    ebalen Gearhead

    Tänään tehty summitilta tilaus saas nähä millon perillä. 8.6 arvio nettisivuilla. Chargeriin tilasin ebaystä 10v sitte jenkeistä takahiekkapellin tuli sillon viikossa mutta oli hintaaki 500€ kaikkine kuluineen josta ite pelti puolet. Oli pakkorako auto maalaamossa ja uspartsilla toimitusaika 8 viikkoa, yli puolet halvemmaksi olis partsin kautta tullu mut kiire oli.
     

Kerro tästä muillekin!