Fedex ja toimitusaika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja FeV-8, 28.5.2020.

  1. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    Tilasin summitilta nokan oldsiin, tuli kuudessa päivässä Vantaalle. Sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään. Viimeisin tapahtuma seurantanumerolla on 14.5. Vantaa, toimitus kohteeseen. Maanantaina 24.5 laitoin sähköpostilla kyselyä, mutta mitään ei ole vastattu. Puhelimeen vastaa ainoastaan automaatti, joka kertoo korona tilanteesta ja sen aiheuttamista mahdollisista viivästyksistä. Nyt 28.5 on siis kulunut tasan 2 viikkoa eikä paketti ole seurannan mukaan liikkunut Vantaalta mihinkään. Onko muilla rahti yhtä hidasta?
     
  2. 67_Camaro

    67_Camaro 2nd gear

    Moro,
    Oletko antanut FedEx:in tullata lähetyksen? Veikkaus että tullin kaaoksen seurauksena kuriiripaketin tullaus myös jumissa...

    Itsellä kevään FedEx- paketti tullautui n päivässä, mutta se oli pari kk sitten.

    Oletko kokeillut tänne heittää emailia : huolinta@fedex.com
     
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Jos fedex myös tullaa lähetyksen niin se stoppaa Vantaalle. Tarviivat sinun hetun että onnistuu. Soita vaan sinne Fedexille ja näppäile niitä numeroita että pääset puheisiin tytön kanssa, sitten hoituu.
     
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Neljä pakettia tulossa rokkiautosta, yksi lasku, 4 lähetysnumeroa. Fedexiltä tuli viesti et tullaako ne, täs vaihees oli pari vasta tulossa. Vastasin että tullaan itse, sit ohjeistettiin ottaan yhteyttä puhelimella tai spostilla. Ilmotin spostilla et tullaan ite. Puhelimeen vastas tomaatti...

    Nyt tuli rokkimopiilista viesti että lähetyksen kanssa onkelmia, fedeksi on lähettämäs jotain pakettia jo takasinpäin.

    Pari pakua vielä kölnissä, vitullako tullaat...
     
  5. Jori85

    Jori85 2nd gear

    Fusick.comilta tilasin oldsiin vesipumpun. 22 päivää kesti ennenkuin oli perillä. Ja fedex kuljetti. Jostain syystä paketti pysyi Saksassa kuus päivää ennenkuin lähti vantaalle. Maanantaina lopulta tuli ja ehjänä:) Ja Fedex hoiti tullauksen.
     
  6. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    Tähänkin viivästykseen tuli selvyyttä. Laitoin huolintaan s postia. Vastasivat, että ovat laittaneet 14.5 txt viestin. Se ei kumminkaan koskaan ollut tullut minulle. Nyt paketti tullattu ja odotellaan nokan saapumista.
     
  7. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Paketin lähtö Ameriikoista kesti kauan, mut sitko lähti, FedExin kautta, viikko siitä tuli tullauspyyntöä ja tavarat oli jo niillä kanissa.
    Lähetys oli kolmiosanen, kaikki tullu Suomeen kuitenki samassa tavaraerässä.
    Torstaina tuli eka paketti, eilen toka, ja kolmatta vielä ootellaan… :D
    Kiire meni onneks jo siinä ku se lähtö Amerikan päästä kesti niin saatanan kauan.
     
  8. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Fedexillä nopeaa touhua,startti tuli (jopa ebaysta)alta viikossa.Itse tullasin.
    Usps ollut ihan hanurista;29.4. yks lodju lähtenyt Chicagosta ja sen jälkeen radiohiljaisuus prkle.Tod näk tullin syövereissä Vantaalla.
    Myös toinen itse tullattu lähetys ollut tullit/postit maksettuna 14.5. alkaen odottamassa kustin polkemista.
    Erilainen harrastekesä hei!:mad:
     
  9. karpo29

    karpo29 3rd gear

    3 Fedex kuriiri lahetysta, kaikki pudotettu drop boxiin viime viikon Keskiviikkona, olivat skannattu kuljetukseen Torstaina aamupaivalla, ensimmainen perilla Suomessa eilen Tiistaina, viimeinen (kaikkein kauimmaksi mennyt) tanaan, joten noin yhden paivan ylimaaraista otti.
     
  10. NY4dHT

    NY4dHT 3rd gear

    Fedex JA USPS ovat moitteettoman nopeita. USAn postin seuranta näyttää paketin etenemisen kellon tarkkuudella Helsingin lentokentän tullipostiin saakka. Siellä se tosin saattaa sitten kadota tutkasta... UPS joskus nimensä veroinen (Useimmat Paketit Sössitään).
    Suomen Posti... noh, se oli tosi hyvä. Kolmekymmentä vuotta sitten. Nykyään niiden kuljettamia lähetyksiä löytyy esimerkiksi Munkkiniemeläisestä roskiksesta.
     
  11. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Menikö nyt USPS ja UPS sekaisin?
    Kyllä kuriirit eli UPS ja FEDEX toimii hyvin nytkin, USPS sen sijaan ei, ja osansa siitä on suomenkin postilla. Pari kuukautta nyt odotellut muutamaa pikkupakettia USPS:n kautta lähetettynä, ilmeisesti ne sitten merirahtina tulee. No, ei oo kiirus.
    Kuriirit tuo tavarat viikossa, ja nopeamminkin jos on siitä maksanut.
     
  12. NY4dHT

    NY4dHT 3rd gear

    Ei mennyt UPS ja USPS sekaisin. Kokemukseni on nimenomaan tuo: USAn postilaitos toimii kuin kello. Seurantakin on sotilaallisen tarkkaa. United Parcel Service on rikkonut paketin riittävän monta kertaa ansaitakseen suomenkielisen liikanimensä. - Suomen postin toiminnan luotettavuus ja nopeus ovat viime vuosina vajonneet valitettavan alas.
     
  13. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    https://www.ess.fi/paikalliset/741714
     

Kerro tästä muillekin!