kuka kiilasi Pertti Inkoossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 6.6.2020.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    Ei oo tullu kertaakaan torukirjettä 83km kun vauhtia kehillä tai muuallakaano_O ja on tolpat välillä välähdelly ihan urakallakin mutta joka kerta nopeus alle 87km... Parhaana vuonna 15krt ja yks huomautus kun sattu oleen 50:n alueella 57?
     
    duel ja Inlinee tykkäävät tästä.
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Sama juttu. Kyllä ne on välähelly mutta viime huomautuksestakin taitaa olla kolme-neljä vuotta.. Se on jännä et toisille niitä lappaa si alvariinsa "kilsan" ylityksistä..
     
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Poliisin järjestelmän lähettämän kirjeen mukaan mulla oli 83km/h vauhti. Siinä on vissiin kuitenkin viranomaisvähennystä asiakkaan oikeusturvan vuoksi ja kun minkään ehjän auton mittarin ei kuulu näyttää liian vähän, niin vissiin täytyy ajaa mittarinopeutta, joka on >83km/h.

    Tänään ajelin rouvan autolla, missä toimii mittari ja vakionopeussäädin, asetuksilla 80-81-82-83 ja koko ajan oli joku perässä "työntämässä". En jarrutellut kuvaustolppien takia.

    Dartissahan on 9.6.2020 alkaen mittari eliminoitu tarralla "km/h toiminto ei ole käytössä". Näes kun se sen koneisto on rikki ja mittari sen vuoksi vemputtaa, on vemputtanut viisariaan jo 22 vuotta, niin siitä tuli vuonna 2020 korjauskehoitus. Ja kun ennen 1.1.1984 mittari ei ole pakollinen, niin nyt se on poistettu käytöstä mainitulla tarralla. Siitä epämittarista mä nopeuden kuitenkin katson.
     
    leivonharri tykkää tästä.
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Eipä ole ensimmäistäkään tullut.
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Jep. Auttais perkeleesti liikenteen sujuvuutta kun henkilöautoilijat tietäisivät mittarivirheensä..
     
    duel, Inlinee ja viikinki75 tykkäävät tästä.
  6. Vezques

    Vezques 3rd gear

    Juuri näin. Ei kameran kohdalla tarvitse pudottaa nopeutta 70:een.

    Itse vakkarilla 88km/h, kamera välähtää silloin tällöin mutta muistutuksia ei ole tullut.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  7. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Ruotsalainen kuski? Aikoinaan paljon ruotsissa ajaneena mullekin on käynyt noin.
    Liikenne sujuu ruotsissa aivan eri tavalla kuin suomessa, piennarta käytetään jatkuvasti ja ihan automaattisesti eli jos menet likelle edellä ajavaa, se väistää välittömästi pientareelle, samoin vastaantulijat.
     
    MIAMIDRAGRACING tykkää tästä.
  8. arska54

    arska54 1st gear

    Puhelimiin saa monenlaista GPS nopeusmittaria, joilla on helppo tarkistaa mittarivirhe. Oman autoni mittari näyttää aika tarkkaan 10% liikaa nopeudesta riippumatta (tarkistettu usealla GPS ohjelmalla). Helppo lisätä aina tuo 10% nopeusrajoitukseen :)
    Ja noita voi käyttää muutenkin korvikkeena, jollei oman auton mittari toimi ;)
     
  9. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

  10. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kuis pitkään se fundeeraa satelliittien sijoituksia liikkeellä ollessaan? Löytää kuitenkin? Edellinen motskarinavini Garmin, 2007 vuoden, ei välttämäti löytänyt liikkeessä ollessaan lainkaan vaikka paikansi itsensä kerrostalon olohuoneessa tosi syvällä rakennuksessa.
     
  11. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

    Mulla oli kus merkkinen edellisessä hgarrasteessa niin tallissa noin 60sek löysi ja ajaessa jotain 180sek 3kesää käytössä 2kertaa jätti vaan löytämättä. Alussa oli ongelmaa kun meni sekasin jos joutui virtoja käytttämään edestakasin niin meni sekasin mutta korjautui kun laittoi konkan rinnalle. Vähän siinä tuli nopeus viiveellä muuten ok ostin autotunelta suomesta
     
  12. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Viimeksi kun laitoin sen päälle kun olin jo lähtenyt liikkeelle niin kyllä sai rullata useamman kilsan ennen kuin yhteys löytyi. Pari kertaa oon stopannut ja laittanut virrat pois ja päälle, löytyy nopsaan kun on paikallaan. Laitoin erillisen katkasijan että saa hakea satelliittia kun kiskon ajokamppeita päälle. En pidä tätä onkelmana, olisko halpismittarin ominaisuus.
     
  13. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Google Maps näyttää nopeudet jo aika hyvin. Nimimerkillä ostin Paskatin, ajelin mittarin mukaan ja ihmettelin kun rekatkin tunkee ohi. Känny esiin ja Google Maps reitti kotio. Nopeus mittarin mukaan 80kmh, GPS 73kmh....
     
  14. arska54

    arska54 1st gear

    Google mapsin ohje :)

    Nopeuden tarkistaminen
    Kun lisäät nopeusmittarin navigointinäytölle, näet, millaista vauhtia ajat.

    Tärkeää: Google Maps ‑sovelluksessa näytettävän nopeusmittarin lukemat ovat vain suuntaa antavia. Tarkista todellinen ajonopeutesi auton nopeusmittarista.
     
    stratusdriver ja Fuselage tykkäävät tästä.
  15. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Pahempi idiootti tässä on. I gen Camarolla kännissä poliisia karkuun. o_O

     
    jariha tykkää tästä.
  16. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  17. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    191kmh puhelimen nopeus gps sovelluksella mitattuna olin mittajana, joskus vuosia sitten ja mittarissa oli 200km/h, mahtoikohan silloin pitää paikkansa?
     
  18. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Jouduin helmikuussa samanlaiseen tilanteeseen VT2:lla kun edelläni ajava kanssa-autoilija päätti jarruttaa vauhdin nollaan eli siis videon mukaisesti pysäyttää autonsa keskelle tietä 80-alueella päästääkseen kolmion takaa lyllertävän kaasupoljinkammoisen liittymään valtatielle. Joutui käyttämään kaikki kevätjuhlaliikkeet että sain kotteroni pysähtymään ja ohjattua vähän sivuun...
     
  19. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Tuommoinen vastaava kärrysankari oli eilen tiistaina Turun moottoritiellä Lohjan liittymässä... Tosin tämä sankari oli ajanut ohi liittymän ja peruutteli kärrin kanssa liikennettä vastaan.... No ei sentään osuttu...
     
  20. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Tuossa kun poliisi sattuu kohdalle, ne ottaa kortin pois heti ja laittaa joko ison sakon tai rosikseen suoraan, melkein pahin moka mitä voi tehdä, peruuttaa perävaunun kanssa motarilla. Vittu, jos menee ohi liittymästä, niin ajetaan seuraavaan liittymään ja pois motarilta ja vaihdetaan puolta ja takas...
     
    Mikkis tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!