Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. abbe

    abbe 1st gear

    Tunnustan ajelleeni eilen Kuopiossa sinivihreällä, tosin kuuskasilla.
    [​IMG]
     
    Muokattu: 5.6.2020
    rekkamies, esmi ja PetteriT tykkäävät tästä.
  2. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Oli sellainen RPB(?) -tyyppinen.
     
  3. 1320

    1320 Gearhead

    Eilen illalla Sipoon Boxissa vanha Scanian kuorkki ja hieman myöhemmin Tikkurilassa mustavalkoinen '63 Chrysler New Yorker farkku. Kolme penkkiriviä ja auto täynnä porukkaa, hyvä määrä nousi käpäliä pystyyn Chrysleristä kun moikattiin kaverin kanssa farkku-Malibusta.:odbiggrin:

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    rekkamies, esmi, cdv70 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Aamulla Kallansilloilla kohti Kuopiota 68-69 fastback Torino, Tehdaskadun ja Saaristokadun kulmassa semmoinen "Cannon" mallin Lincoln.
     
    isalmela tykkää tästä.
  5. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Riihimäki 6/6 2020
    [​IMG]
     
    rekkamies, esmi ja isalmela tykkäävät tästä.
  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Paluu tulevaisuuteen?

    itellä tuli vastaan tänään -70 300 hurst ja 50/60 taitteen vissiin musta imperial kouvostoliitossa. Jälkimmäinen herätti hämmästystä ja nostalgisia tunteita siksi kun moikkasi reippaasti vastaan ajamaani dodge ramia. Ennen kaikki jenkkikuskit moikkasi toisiaan ja nykyään vain jos tiedät että toinen on varmasti harrastaja (eli tunnet) ja riittävän vanha auto.
     
  7. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Eilen perjantaina Hudsoni Siilinjärven Shellillä...
     
  8. 1320

    1320 Gearhead

    Perjantaina Stadissa rautatieaseman edessä trailerilla EMW 340 projekti. Ruotsikilvet oli paikallaan, eli olisko tullut juuri maahan. Hieno auto, eikä noitakaan ihan joka kadunkulmalla vastaan tule...
    [​IMG]

    Lauantaina Konalassa nimimerkki ata ajeli uudella 2004 (?) GTO:lla vastaan, ja hieman myöhemmin Mannerheimintiellä tuli vastaan Remu Aaltonen valkoisella '70-'80 luvun taitteen Lincolnilla.
     
    rekkamies, Larry, FuryIII '71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Korjataan tätä sen verran, että taitaakin olla Galaxie/LTD kokoluokkaa oleva coupe. Tuli vastaan taas Kallansilloilla tänään, kuten vähän ennen sitä kullanvärinen avo Fury, ehkä vm -70.
     
  10. 1320

    1320 Gearhead

    Kävin päivällä Järvenpäässä pulttiostoksilla. Matkalla Vanhalla Lahdentiellä ajeli vastaan hieno '50 lukuinen Oldsmobile ja kun poikkesin Keravan Motonetissä matkalla, niin siellä parkkiksella oli hienokuntoinen ekan sukupolven Opel Manta. Sitten taas Vanhalla Lahdentiellä tuli vastaan valkoinen ekan sukupolven Corvette ja Järvenpäässä hienokuntoinen punainen Kupla ja Volvo 142.

    Ajelin vielä Keravan kautta takaisinpäin, niin siellä näkyi punainen avo-Cadillac.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Lisäksi Järvenpäässä näkyi myös vaaleankeltainen Kupla, ja Sherwoodissa kirkkaankeltainen Jeans-Kupla, '60 luvun puolenvälin Chevrolet Fleetside kutoskoneella ja Jariha:n emäntäkin ajeli SämpyläCapricella vastaan.

    Ja myöhemmin iltapäivällä kun lähdettiin Riksuun Turpakäräjille, niin juuri ennen kuin käännyin Kehä III:lle, niin liikennevaloista kiihdytti hieman reippaammin vastaan hieno '63 Corvette.
    [​IMG]
    Kehällä meni joku todella erikoinen ehkä '70 luvun alkupuolen Euro tai Japsiauto. En osaa yhtään sanoa, että mikä se voisi olla. Melko pieni ja erikoisen näköinen laite, koskaan nähnytkään samanlaista.

    Vanhalla Hämeenlinnantiellä tuli Klaukkalan ja Nurmijärven välillä tämä Roddattu Rättäri vastaan. :odcool: Kerkesin nappaa kuvankin, kun kattelin jo kaukaa, et tämä hieno laite tuli vastaan. Ja taisin mä vielä keretä moikkaamaankin takaisinkin. :odwink:

    [​IMG]
     
    rekkamies, malvasto, Larry ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Kuopiossa eilen Kirkkokadulla varsin siisti musta 65 Bel-Air vanhoilla suomi-kilvillä ja Satamakadulla hieno bussimallin junakeula vw, verhot ikkunoissa :D, muuten entisöity mutta oikein haalistuneilla mustilla kilvillä.
     
    PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
  12. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Kuvat on kyl kivoi. Hieno Manta ja tuos rättärihepun morjestuksessa on asennetta!
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilisiltana kaupungilla chopatun näköinen mattaharmaa (saattoi olla mustakin) Kupla, pikkutakaikkunoilla.
     
  14. 1320

    1320 Gearhead

    Tänään Tikkurilantiellä erittäin hienossa alkuperäiskunnossa ollut kullanvärinen G-Body Oldsmobile Cutlass.:odcool: Ja hetkeä myöhemmin Tikkurilassa myöskin hienokuntoinen punainen Euro-Fordi, olisko ollut Granada tai jokin vastaava. Hieno laite sekin.
     
    isalmela tykkää tästä.
  15. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Tällä viikolla Kuopiossa bongailtua. matala Bonneville 60-luvun alusta isoilla pinnavanteilla.
    66-monaco,
    Valkea Tempest 65, mustapohjaiset K-alkuiset kilvet, pinnakapseleilla. Onko vanhoja alkuperäisiä kuopiolaisia autoja???? en ole ennen nähnyt.
    Peugeot 404. valkosivuilla ja mustapohjaisilla kuopion läänin kilvillä. Hieno kun mikä. Eilen kuopion motarilla pohjoiseen menossa 67-68 ht dart.
    Siilinjärvellä 4-ovinen 65 impala. Punainen valkea katto, kromatut Torgue thrustit alla. Auringon polttama vihreä 64 cadillac Kuopiossa.
    Lisäksi joku pallokeula volkkari joka oli varsin matala.
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    1965 Pontiac on Le Mans 2d HT, ollut (kai) aina erittäin hyvässä alkuperäiskunnossa. Valkoinen punaisella sisustalla, ja tosiaan pinnakapseleilla. Silloin kun asuin keskustassa se oli päivittäinen näky kesäisin Carlsonin parkkipaikalla, nyt vähemmällä käytöllä.
     
    PetteriT tykkää tästä.
  17. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Perässä ajelin parin auton päässä ja kääntyi puijon juurelta keskustaan päin. Todella siistiltä vaikutti ja kuopion läänin kilpi kiinnitti huomion. Todella hienoa että on säilynyt näihin päiviin alkuperäisenä. En ole aiemmin törmännyt ko. autoon.
    Olihan täällä liikenteessä joku 20-30 lukujen vaihteen vihreä ford. alkuperäinen.
     
  18. 1320

    1320 Gearhead

    Tänään aamulla ennen kahdeksaa Vihdintiellä tuli vastaan hieno Dodge Coronet. :odcool:
    [​IMG]

    Kakkostieltä bongasin firman pihasta '59 Cadillac 2D HT:n ja Forssan kohdilla tuli harvinaisempi Euroauto vastaan, kaverin kanssa veikkailtiin sen ollevan ihan '60 luvun alun siipimallin Wolseley. Sellainen vaaleankeltainen väriltään. Autokeitaan pihassa oli valkoinen '50 luvun puolenvälin Ford Pickup ja keltainen '30/'40 luvun taitteen Ford Sedan.

    Loimaalla huopakattoinen '60 Buick.
    [​IMG]

    Lisäksi '48 Fordin kuorkin hytin ympärille rakenneltu Rat Rod isolohkolla.

    Kotimatkalla kakkostiellä tuli vastaan sininen Ford 20M (?), musta Junankeula-VW ja siistikuntoinen 240 sarjan Volvo.
    [​IMG]

    Vihdintiellä ajeli vastaan tämä Dodgen Pickuppi.
    [​IMG]

    Petikossa tuli vastaan musta '60 luvun Maserati.:odeek: Ei ihan joka päiväinen näky kotimaan liikenteessä... Hetkeä myöhemmin Ford Granada:
    [​IMG]

    Ja Kehä III:lla sininen Junankeula-VW ja Porttipuistossa matala vaaleansininen/valkoinen Kupla. Hyvin oli kalustoa liikenteessä, me käytiin kaverin kanssa Malibulla Loimaan US Centerin "loppuunmyynnissä" ja kyllähän sieltä jotain tarttui mukaankin.
     
    rekkamies, esmi, malvasto ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Riihimäki 12.6 2020
    [​IMG]
     
    Stang_81, rekkamies, esmi ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. isalmela

    isalmela Gearhead

    Edsel! Komeaa. Enpä muista milloin olisin viimeksi nähnyt Edselin liikenteessä. Tosin sijainti Oulussa vähentää bongattavaa
     

Kerro tästä muillekin!