Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

  2. isalmela

    isalmela Gearhead

    Osta pois, on ainakin viimeisen päälle automiehellä ollut. Monesti tulee halvemmaksi ostaa se kalliimpi.
     
    J.J., jariha ja juko7 tykkäävät tästä.
  3. T1GG

    T1GG 1st gear

  4. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Eikö tuo kone ole juuri sellainen jumaloitu paikallismoottori, joka tekee ritsasta kuin ritsasta kiihdytysauton ja juutuubi/autolehtiarvoisen?
    Jos ei saa kilpiin pikkurahalla, niin pikkulohko datsunin keulille ja korista väijykoppi.
     
  6. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Mulla oli C10 ja tuli nelivetokuume jossain vaiheessa. Kävin koeajamsssa tuollaista korotettua nelivetoa ja olihan se aika hirveä laite tien päällä. Ajattelin että ei ole ehkä kaikki kunnossa ja kävin sitten toistakin kokeilemassa, se oli soikeaksi kovettuneine renkaineen vieläkin karmaisevampi kokemus. Siihen vielä 20+ litran bensakulutus päälle niin eipä tuollaiselle alkuhuuman haihduttua juuri käyttöä keksi.
     
    1purehell ja oceanic7 tykkäävät tästä.
  7. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Huolto meinaa paljon näissä. Syytä rasvailla niveliä keväin ja syksyin. Itsellä oma, tosin vakio korkuinen muuttu ihan toiseksi autoksi kun vaihtoi iskarit. Ei ollut enää pää katossa hidastetöyssyissä yms.
     
  8. J.J.

    J.J. Gearhead

    Latajousien öljyäminen herkistää kanssa kummasti alustaa.
     
  9. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Se on niiden ominaisuus. C10 on luksusta vs k10. Itsellä k10 bensa enkä kaikesta huolimatta pois myy. Aivan verraton monikäyttölaite
     
  10. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    tsipi tykkää tästä.
  11. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Facebookissa nykyinen omistaja kertoi auton tulleen vaihdossa samoin kuin aiemmalle omistajallekin.
     
  12. Morkkis

    Morkkis 3rd gear

    https://www.nettiauto.com/gmc/savana/11336645
    Tommonen on alkanut kiinnostamaan käyttöautoks. Miten kestävää tekniikkaa tossa on kun kilsoja on jo ton verran? Tossa olis tavallaan harrasteauto ja käyttis samassa.. ja onhan jenkki aina jenkki verrattuna japseihin ;)
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. isalmela

    isalmela Gearhead

    Hyvännäköinen peli hyvillä varusteilla. Kilometrit näkyy jo ainakin kuskin penkissä, kannattaa käydä katsomassa ja huolellisesti koeajolla. Löytyisikö Salon seudun jenkkiharrastajista joku innokas kaveriksi katsomaan autoa?
     
  14. Mac

    Mac Gearhead

  15. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Itseä nelikko kiinnostaisi, mutta prkle että ovat hinnoissa. Joutuu tyytymään tohon C20 takapotkuun toistaseksi.
     
  16. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Sama homma. Tai siis ei nelikko mut kasi kuitenkin. Kympin oon saanut säästettyä harrastekäyttistä varten mutta eihän sillä nykyään enää mitään saa. Luovutin, Japsi jatkaa itsellä ratsuna, no ainakin siinä toimii kaikki heebelit...
     
  17. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Ei kai tuo keskiön muovisuojus mikään leimavaruste ole?

    Vai tarkoitatko tuota kehän lisäpäällystettä?
     
  18. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Eipä ne leimalla kato muuta kuin että bägin valo syttyy ja sammuu. Ei niillä oikein muuta keinoa ole selvittää onko tuolla muovin alla toimiva bägi vai ei. Vaikka kohtuu suurella todennäköisyydellä toimiva bägi tuosta puuttuu, ja elektroniikka on huijattu tyytyväiseksi.
     
  19. Mac

    Mac Gearhead

    Tuo muovisuojus nyt sattuu olemaan airbagi joka selvästi lauennut/avautunut.
     
  20. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Väittäisin kyl, että jos tuosta ratista tulee bagi pihalle, niin se aukeaa ihan molemmin puolin loppuun asti tuo sauma eikä vain toiselta puolelta. Toisen puolen pystysaumahan on ihan ehjä, ja lauetessaan se tulee sen verran hurjalla tahdilla, ettei yksikään valmiiksi tehty repeämislinja jää ehjäksi. Sopivasti kun tuota tölväisee, niin repeäähän se sauma noin ilman että luultavastikaan bagin toiminta häiriintyy. Pitemmän päälle tietty sisälle menevä lika ja muu ei ole hyväksi, kun se on tolleen revennyt.
     

Kerro tästä muillekin!