rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. A.J.

    A.J. Gearhead

    Samoin täällä. Viisi kokonaista arkipäivää jäi tilauksen ja paketin saamisen väliin. Ei paha. FedEx kyseli kylläkin minulta hetun.
     
  2. fishbone

    fishbone Gearhead

    Nyt kävi sillain että Fedex oli nopea mutta osa meni USPSlle niin ei tapahdu mitään.
    Pari viikkoo jo vartonnu,,
     
  3. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Tuo on ns. karvalakkimalli fedexilta. Mainostetaan kuriiripakettina, todellisuudessa se on fedex smartpost, eli fedex ei koske koko lahetykseen, toimii valityspalveluna postille. Toimii ainakin USA:ssa hyvin, tosin tietty pikkuisen hitaampi.
     
  4. GBS

    GBS 2nd gear

    Tein just tilauksen 138euroo Rokin sivuilla.
    Maksoin Pay Palilla sen kummemmin kattomatta ja tuli sit vahvistus pankist et oot maksanu 144eur.
    En kyl muista et ois tuollee ennen käyny vai oonko vääräs?
     
  5. onneton

    onneton Gearhead

    Moro,nyt tuli Paypal viesti että Rockauto palauttanut rahat.Tilauksen tein 21.4.2020 USPS rahtarina.On kyllä saatanan varma että enää ikinä laita rastia USPS kohdalle.Kuukausi meni että Rockauto palautti rahat,tein Paypallin sivuilla disputen .Olin myös yhteydessä Rockautoon monet kerrat,aina sanottiin että shipped.Sitten laitoin Paypallin töihin,ainoastaan sillä sain rahat takaisin,fuck.Nyt täytyy katella syyläriä Chevrolettiin jostain muualta ja toivoa parasta että myös tulee.Fedex tai DHL rahtaajaksi.On se ihme ettei voi esim USPS lähettää infoa että koronan takia ei homma onnistu,olis saanut homman pakettiin paljon aiemmin.Vittu mitä touhua.
     
  6. skide

    skide Gearhead

    Rockauto ja Paypal käyttää ihan eri valuuttakurssin muutoskerrointa, eli olet maksanut saman verran taaloissa, mutta Paypal otti oman siivunsa valuuttakurssin muutoksessa USD:stä euroiksi.
     
    dart -66 tykkää tästä.
  7. Samiva

    Samiva 1st gear

    Onkohan kyseiseen firmaan mitään sähköpostia mihin joku ihminen vastaa?Ongelmia tullimaksujen kanssa,maksoin kaikki etukäteen ja nyt fedex ei ole saanu tietoa että tullit mun osalta selvät.
     
  8. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Eikö niille riitä,että näytät tilausvahvistuksen?
     
  9. Samiva

    Samiva 1st gear

    Ei riitä,rockautosta mennyt puutteellinen tilausvahvistus..laitoin raksin pre-paid customs chargers ja maksoin n.43€.nyt fedex kysyi tullaanko itse vai kuljetusyhtiö.
     
  10. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Kyllä pitää riittää. Näytät sen sinun oman kuitin mikä tuli sähköpostiin niin siinähän lukee että olet tullauksen maksanut. Annat sen niille.
     
  11. masanteri

    masanteri 3rd gear

    Itellä käyny sama juttu, vastasin vaan viestiin että tulli on jo maksettu ja paketti tuli perille.
     
  12. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Teemaan löyhästi liittyen, kun näitä nopeuksia vertaillaan.
    Tilasin USAsta muualta kuin Rockautosta vappuviikolla pikkuosia. Ensin ilmoitukset seurannasta nopeahkoa, vaan sitten hidastui tahti. Toivo miltei meni, vaan juhannusviikolla tuli ilmoitusta, että tullausta voisi tehdä. Ja postillekin maksaa heidän oma osuutensa. Nyt on nuo maksettu ja saattaapa olla jo ennen heinäkuun alkua osat perillä, eli pari kuukautta tavarat reissussa. USPS ja Posti...
    Kyllä se vaan näköjään aina ja joka kerta pitäisi päästä valitsemaan FedEx. Nyt tilasin muutaman osan Rockautosta, ja pitäisi tulla reilussa viikossa, kuten lähes aina aikaisemmin.
    AHi
     
  13. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Siksi kannattaakin Paypalin asetuksissa laittaa, että korttia velotetaan sillä valuutalla, millä kauppa tehdään, ja käytetään kortin valuuttakursseja. Vähänkin isommissa ostoksissa säästää ihan setelirahoja.
     
    GBS tykkää tästä.
  14. GBS

    GBS 2nd gear

    Kiitos vinkistä. En ole perehtynyt tuohonkaan asiaan riittävästi.
     
  15. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Paitsi että... Onkohan niin, että nykyään tuota ei saakaan enää asetettua pysyvästi Paypalissa?
    https://www.maksukamu.com/paypal-vinkkeja/
    Eli pitää aina ostosta tehdessä valita maksuvaluutta. Käy järkeen, sillä Paypalillehan tuottaa aika hyvin tuo niiden oma valuuttakurssi. Pitääpä olla itsekin tarkkana seuraavalla kerralla, kun ostelee jotain.
     
  16. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Missä tuon siellä asetuksissa pystyy muuttamaan?
     
  17. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Ei taida saada enää pysyvästi päälle mutta maksua tehdessä sen pystyy vaihtamaan, siinä lukee yleensä jotain exchanhe rate tms. ja siitä klikkaamalla pääsee vaihtamaan
     
  18. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Juu, ei löydy enää Paypalista tuota (en ainakaan itse löytänyt), eli se on muistettava tarkistaa joka kerta maksaessa, että kortin myöntäjä tekee valuuttakonversion, eikä Paypal.
     
  19. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Nyt toimi toimitus kuin se vanha junan vessa kun asialla oli Iisalmelainen kuljetus firma. Kuski soitti kun oli tulossa toisin kuin Kuopiossa...
     
  20. duel

    duel 3rd gear

    Tilaus sisään 25.6 ja tänään iltapäivällä paketti kotona. Fedex
     

Kerro tästä muillekin!