Kangaspäällisteistä auton sähköjohtoa Suomesta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja AnHie65, 8.7.2020.

  1. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Myyköhän kukaan Suomessa uusvanhaa kangaspäällisteistä (mutta sen alla muovipinnoitettua) värikoodattua sähköjohtoa, jos alkaisi uusimaan alkuperäisiä johtoja autosta tulevan talven aikana?

    AHi
     
  2. pe-le

    pe-le 1st gear

  3. Mörkö-74

    Mörkö-74 Gearhead

  4. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    RAL9005 tykkää tästä.
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Rompetoreilla lienee myytävänä tai tilaa ulkomaan eläviltä. Kyllä entisöintikohteisiin sitä johtoa laitetaan tai sitte laittaen kangas irtosukka päälle.
     
  6. mikka

    mikka 3rd gear

  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    www.kangasjohto.fi ja sieltä kierrettyjä pareja ja niistä purkamaan. Silviisiin tein punaisen ja mustan parin avulla punamustat kaiutinjohdot tyyliin sopivina putkivahvarin ja ykssilmäisten kajareiden väliin.
     
  8. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

  9. Miksi et tilaa 7-10 eri väriä kerralla amerikasta. Halpaa ja kun otat jokaista väriä esim. 30jalkaa, sillä tekee kyllä pitkälti sähköt. Näin minä teen ja pidän itselleni aina hyllyssä 8-10 eri väristä kangaspäällisteistä johtoa, vanhan tyylisiä päitä, jotka juotan kiinni ja sitten voi käyttää joko narua, kangasteippiä tai kutistesukkaa juotosten päällä, tai kangassukkaa. Lisäksi jenkeistä saa erikokoisilla rei-illä olevia kangas wireloomeja eli sukkia minkä sisään niitä johtoja voi pistää.

    Otan kontin +2vkon päästä, jos haluat otan läjän noita em. johtoja ja kangasloomeja.

    Aulis
    auliz@kotinet.com
     
  10. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Laitoin emailia tulemaan..
    AHi
     

Kerro tästä muillekin!