2020 drag race kausi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 1.1.2020.

  1. Yarza

    Yarza 1st gear

    Ei oikein onnistu tuo Ruotsalaisten osallistuminen kun on tuo kahdenviikon karanteeni Suomeen tullessa viellä käytössä.
     
  2. pile

    pile Gearhead

    Soitin eilen fhran pj lle ja esitin että ilmoittautumis aikaa jatkettaisiin ainakin viikolopun yli normaalilla hinnalla. Ilmeisesti ei ottanut tuulta kumminkaan. Mielestäni nyt kun Kisa varmistui ilman sitä 100 ilmoittaujaa niin olisi suotavaa että nämä epävarmat tuliat sais vielä tilaisuuden tulla kisaan ilman lisä sanktiota.
     
    jknR, Herje ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  3. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Kiinnostaako puheenjohtajaa muu kun oman tallin ja oman firman saama näkyvyys?
    Ai niin onhan siellä se sponssattu paskahuussi ja mokkamaisteri.
     
  4. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    En ole terveydenhuollon expertti, mutta eikö karanteeni tarkoita sitä että koko tiimi pysyy erossa toisista ja sehän olisi kait täysin mahdollista noissa kisoissa.
     
  5. Yarza

    Yarza 1st gear

    Ei saa käydä missään yleisellä paikalla kuten kaupat, bensa-asemat. Mut ei Ruotsalaisille myydä laivalippujakaan tllä hetkellä, eivät taida edes maahan päästä tällä hetkellä.
     
    Muokattu: 18.7.2020
  6. GS

    GS Gearhead

    Eli sinulla on jokin varma keino kääntää suomen drag racingin suunta, vai oliko ainoa antisi keskusteluun ampua vain minun puhdas ajatuksien vaihto alas (kai tästäkin joku saa kiksinsä)?
    Eli oliko sinulla tuoda keskusteluun jokin uskottava suunnitelma perusteluineen jolla drag race lajina saadaan kasvu-uralle, vai onko kaikki tällä hetkellä sittenkin ihan ok...vai oletko mukana keskustelussa vain ankeuttajana ilman yhtäkään omaa kehitysideaa?
     
  7. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Kummastuttaa että pitäisi olla joku oma ehdotus jotta voisi osallistua tähän keskusteluun.

    Eikös tämä ole myös ajatuksenvaihtoa että kerron oman mielipiteeni? Enkä ole ampunut alas ehdotustasi. Kerroin mielipiteeni siitä, miksei suunnitelmasi minun mielestäni ota tuulta siipien alle. Mielestäni ehdotuksesi polkee paikollaan. Siksi kriittinen mielipide. Kuuluu kuitenkin normaaliiin keskusteluun esittää kritiikkiä. Sekä käytännössä myös se, että nimitellään kritisoijaa "ankeuttajaksi".

    Esitin kysymyksen. Johon en saanut vastausta.

    Kysytään sitten näin, mitä konkreettista seuraavaksi pitäisi tapahtua että NoPrep-toimintamalli etenisi Suomessa? NoPrep:n idean ja toimintalogiikan olet kertonut jo selkeästi.
     
    xarper tykkää tästä.
  8. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ehkä kaivaa nenää vähän lisää.
    Sil aikaa ku joku teoreetikko sepkuloi monologiaan nou rupsujensa autuudesta on pukattu käyntiin jo kaks katusarjaa. Roots ahdetut vetää kolmena peräkkäisenä viikonloppuna lentokentillä alkaen 08.08, ja Kauhavalla ajetaan Panox Street Challenge 22.08 2020 16 auton kaaviolla. Ehkä loputtoman vatkaamisen saarnaamisen, sekä muiden painamisen (joillekin ainoa tapa saada itsensä näyttämään korkeammalta)sijaan kannattais vihdoin tehdä jotain ja sit esitellä niit tuloksia?
     
    JuhaKuu, kuula, rotax ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Joo,tän Panox Wildest Ones kisan toteuttaminen kesti tasan 2 tuntia siitä kun lupa annettu,toiset tekee,toiset lässyttää,vuodesta toiseen.
     
    supo, Volvo_5.7, Mikkis ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Onko panoxkisa no preppiä?
     
  11. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Nyt on meininkiä tekemisessä.
     
  12. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Jykä, kerro lisää! Onks idea niinkun all In ja ilman sen kummempia sääntöjä...tää kuulostaa todella hyvältä Juuri Siuro cruisingin terassilla asiaa sivuttiin...
     
  13. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Ajattelin pääosin noita pohjoisen tiimejä, jotka voi ajaa Haaparannan kautta Suomeen... Sehän raja on ollut rajoitetusti auki koko ajan ja lähialueen ihmiset on ylittäneet rajaa jatkuvasti (liiaksikin) puolin ja toisin...

    Mutta eipä tästä enempää...

    - Olisi ollut kiva saada lisää kilpailijoita ulkomailta...
    ... Löytyisikö Virosta lisää (A. Arnoverin lisäksi)... Ainakin heitä tuli aikoinaan useampikin tiimi Suomen kisoihin...
    + Pitäisikö joku joka tuntee Virolaisia kisaajia lähettää kyselyä heidän suuntaan...

    Rami
     
  14. GS

    GS Gearhead

    Ei kai tässä maassa kisoista/kisojen järjestäjistä ole puute nytkään, eikä kai tule olemaankaan jos artistit vain jaksavat maksaa?
    Ehkä sen mopon voi antaa keulia vasta sitten kun on tuotu kentälle jotain jolla on tulevaisuutta ja lajia kasvu-uralle saattavia elementtejä.
    Se pelkkä kisan järjestäminen ja sitä kautta ”tuloksilla keuliminen” ei nyt kuitenkaan taida olla ”se juttu”? Tai ok, jos on, niin sitten tässä on jauhettu täysin eri asioista. My bad.
     
    Muokattu: 19.7.2020
  15. GS

    GS Gearhead

    No, millä tähän keskusteluun ”saa osallistua” ja keneltä siihen voi anoa luvan? Sinulta, vai onko minulla lainkaan oikeutta omaan mielipiteeseeni?
    Sinulta kuitenkin riittää pelkkä mielipide minusta, mutta aiheeseen ei mitään?

    Entä oliko sinulla ihan oikea mielipide minusta vai aiheesta josta kirjoitin?

    Mikä muuten olikaan se kysymyksesi mihin et saanut vastausta? Eli vastaa sinä nyt näihin edellisiini, niin katsotaan saanko vastauksen siihen mitä halusit tietää?
     
    Muokattu: 19.7.2020
  16. Herje

    Herje Double Gearhead

    Moniko kisajärjestäjä lupaa ihan rahapalkintoja katuauto puolella? o_O
    Jykä kuitenkin heittänyt Back to The Roots homman ilmoille ja luvannut vielä rahaakin voittajalle.
     
  17. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Raja ei ole auki ruotsin kansalaisille ilman hyvää syytä, on sieltä käännytetty myös muiden EU-maiden kansalaisia jotka ovat yrittäneet tulla Ruotsin kautta Suomeen lomalle. Ja Ruotsissa on ihan sama tilanne Suomessa, ei ole kisaajia.

    Elokuun kisaan tulee ainakin yksi Norjalainen team, ne kiertää pohjoisen rajan kautta Suomeen ja siitä alas Kauhavalle.
     
    tmu ja Herje tykkäävät tästä.
  18. Herje

    Herje Double Gearhead

    Hauge mustangilla??o_O
     
  19. GS

    GS Gearhead

    Ei siinä mitään, homma tulille ja mikäli saa kilpailijoiden, katsojien, yhteistyökumppanien ja median huomion heräämään niin että laji lähtee kasviin, niin sehän on pelkästään hyvä juttu.
    Eli jos tämä nyt on ollut se puuttuva lenkki jolla suomen drag racing nyt hyppää laukalle ja avaa Pandoran lippaan, niin eihän kukaan tarvitse No Prep tyyppistä kokonaisuutta tähän maahan.

    Eli taas kerran päästiin keskustelussa siihen pisteeseen mihin aina lopulta päästään, että suomessahan Drag Racing loppujen lopuksi elää ja voi hyvin, tulevaisuus on pelkkää lajin nousua.
    Kaikki on kuin onkin ihan ok ja kriitikot/viestintuojat painukoon vittuun.
    Hienoa että kaikki onkin ihan hyvin. Näillä siis mennään ja tätä toki toivon minäkin henkilönä.
     
    Muokattu: 19.7.2020
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Christer Uhlin SG Ford Fairlane 500
     
    Muokattu: 19.7.2020
    Herje tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!