4t60e

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jenkkijussi, 11.8.2020.

  1. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    4t60e laatikko hukkaa nelosvaihdetta. Autohan on -95 Riviera 3.8 SC. Maantienopeuksissa nelosvaihde häviää ajoittain, kun pysähtyy ja sammuttaa auton hetkeksi niin nelonenkin löytyy taas vähäksi aikaa. Muuten laatikko tuntuu toimivan niinkuin pitääkin, Kilometrejä on noin 300 ooo. Joko loota kaipaa täyden läpikäynnin?
     
  2. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Solenoidi vikaa tai sit vaan kaipaa remonttia. Kurkkaas mitä Googlesta löytyy.
     
  3. savoa

    savoa Gearhead

    mitä pitäis hakea itellä samoja ongelmia
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Tuossa YouTube video vastaavasta lodjusta:
    Eli voi olla 4th clutch hubista boorit valmiit. Aiheuttaen 4th katoamisen. Tai sitten 4th solenoidi temppuilee. Solenoidit näkyy myös videolla. Toki voi olla muitakin vikoja mitkä aiheuttaa vaihde ongelmia. Itse en ole kyseessä olevaa lodjua koskaan tehnyt, mutta eipä tuo kummoiselta vaikuttanut joskin työläs.
     
  5. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead


    Kiitos videosta. Siitähän selvisi jo jonkunverran. Neuvottelen remppamestarini kanssa asiasta jos lootalle tehdään jotakin. Osaatko antaa vinkkejä "kuka tekisi, missä tekisi ja mitähän maksaisi?"
     
  6. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Se riippuu pitkälti siitä puretaanko vaihteisto valmiiksi irti ja kiikutetaan korjaukseen ja mikä on korjauksen laajuus. Paikallaan ei varmasti monikaan rupea pelkkiä solenoideja vaihtamaan ja riski siitä että löytyy muutakin vaihdettavaa on suuri. Hinta haarukkaa en osaa heittää korjaukselle, mut jos puhutaan osista niin osiin mennee n.400-500€ riippuen siitä mitä joutuu laittamaan. En osaa sieltä suunnalta sanoa ketään, ku tekis mut Google löytänee
     

Kerro tästä muillekin!