Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Lowry

    Lowry 2nd gear

    esmi tykkää tästä.
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  3. hla

    hla Gearhead

    2dHt:

    https://m.nettiauto.com/dodge/monaco/11384286?vifAdCount=11&vifNav=Y

    Väärä korimalli vissiin, mut sopis budjettiin:

    https://m.nettiauto.com/dodge/polara/11583525?vifAdCount=7&vifNav=Y
     
    isalmela, Lowry ja esmi tykkäävät tästä.
  4. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Monaco näyttää hienolta, mutta ei oo kuitenkaan mun auto. Polarasta puuttuu kova katto.

    Nettiauton tarjonta on selattu niin moneen kertaan läpi, että jos joku jotain tarjoaa, niin mielellään sellaisia autoja mitä ei sieltä löydy. Jännästi se tuntuu taas menevän niin, että silloin olisi kaikkea kiinnostavaa myynnissä kun ei ole rahaa, tai on jo kerennyt ostaa jotain, ja sitten kun on rahaa ja ostohaluja, niin ei löydy oikein mitään. :)
     
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Tuolta Ruotsin puoleltahan näitä kannattaa krooniseen autokuumeeseen katsella...

    https://www.blocket.se/annons/jamtland/cheva_el_camino_70/90884698

    Ihan kun olis chopattu Camino?

    Niin, kyllä siis sielläkin autoista pyydetään rahaa, mutta tarjontaa on aika paljon enemmän ja tuntuu, että "Brukskick" tarkoittaa jotain muuta mitä "käyttökuntoinen".
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    https://www.blocket.se/annons/ostergotland/chevrolet_biscayne/91788580
    2D sedan isolohkolla ja nelilovisella manuaalilla, tuollaisen sinä tarvitset!
     
  7. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Niinkuin tuossa viisaasti toteat niin hitsihommia varmaan tiedossa. Ei se ruoste vaan yhteen kohtaan lokasuojaan iske (tai muutamaan niinkuin näyttäis tuossa). Muutenkin vähän epäilyttävän näköinen maalaus kun näyttää ruostekukkasia puskevan maalin läpi tuosta pyöränkaaren yläpuolelta.

    Muistelen menneitä mutta eikös Keminmaalla ollut pidempään myynnissä vaaleansininen C-body joka olisi vastannut hakukriteereitä?
     
    Lowry tykkää tästä.
  8. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Mikäli puhutaan siitä kolmesatasesta, niin kyllähän sitä tuli katseltua. Se vaan kerkesi mennä ennen kun sain myytyä yhden auton pois, että sain nostettua budjettia riittävän ylös. Jos se olisi ollut jossain lähempänä, niin olisi varmaan tullut käytyä katsomassa, mutta n.750km välimatka asettaa omat haasteensa. Silloinen myyjä taitaa kirjotella foorumille, niin osaa varmaan kertoa auton kunnosta enemmän, mutta kuvissa olin näkeväni kuplimista vinyylin alla ja sen nyt tietää mitä se tarkoittaa. Mutta tämä tosiaan vaan kuvien perusteella nähtynä.
     
  9. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Joo ei mulla mitään epäilyksiä sen suhteen ollutkaan etteikö auto olis matkasta suoriutunut, vaan lähinnä haaste oli omat aikataulut. Mutta eipä ollut rahaakaan tarpeeks vielä sillon, niin ei siitä tosiaan sen enempää.
     
  10. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    En tiedä mitä esim.odotat 15tonnin muskelilta tekniikan suhteen, mutta ainakin orkkis voimamoottorien kanssa saat tän hetkisillä hinnoilla laittaa pöksyt naftaliiniin. Pienempi koneisia saattaa hintaan mahtua kun osuu kohdalle. Daamilla osui, kun od:n kautta eri ketjuja selaamalla löytyi ihan muualta kuin marketista aito ’70 350GS, mikä ei varsinaisesti ollut missään myynnissä, leima kylmä ja tehostimen pumppu irti vuodon takia. Auton mukana seurasi korjaussarja, sekä kasa muita osia. Alta 2 tuntia siitä, kun auto oli tullut pihaan, se oli käynnissä ja leima kunnossa seuraavaa päivää varten. Helvetin hyvä ja ehjä auto. Lähinnä kosmeettista siistimistä ja detaljien harrastamista. Niin helppo ja hauska auto ajaa, et eukko vetelee sillä 30km suuntaansa duuniin joka päivä. Mulla oli ostoilmoituksia täälläkin, ja tuli parit ihan potentiaaliset yhteydenotot ja ne käytiin myös kattomassa. Oli hyviä ehdokkaita, mutta niissäkin hinta alkoi kakkosella, mikä löi loppujen lopuksi pensselit santaan. Mm.erittäin siisti ’70 GS 455 klooni, josta oli rutkasti kuitteja moottorista jne. Sitten Vantaan Rompetorilla oli/on vieläkin? myynnissä ’71 Skylark 2dht 350:llä, 15900€. Nettiautoon ei mahdu kerrallaan per ilmoittaja kait kun 5 autoa, joten se ei välttämättä ole näkyvillä. Soita sille ja kysy, jos sellainen kiinnostaa. Privana voin antaa 455GS klooni myyjän tiedot, jos budjetti venyy. Se on mun mielestä ihan asiallinen pirssi. Kireenbudjetin touhu vaatii vähän aktiivisuutta ja kekseliäisyyttä
     
    1purehell tykkää tästä.
  11. Lowry

    Lowry 2nd gear

    15 tonnia olin ajatellut alunperin max. budjetiksi tähän paikkaan ihan yleisesti harrasteajoneuvolle ja sitä budjettia tuli nyt hilattua sinne kahden kympin korville. Muskeliauto on tietysti aina vähän tulkinta kysymys, mutta ainakin omasta mielestä katse on nyt ehkä enemmänkin muskelivuosissa, kuin varsinaisissa muskeliautoissa. Jonkunlainen käsitys on muskeliautojen hinnoistakin, kun yksi E-body löytyy tallista. Mainitaan nyt vielä sekin, että se ei myöskään tarkoita, että autossa olisi välttämättä jotain vikaa, tai että hinnoittelu olisi pielessä, jos se ei minua kiinnosta. Tilanne nyt vaan on se, että mikään pakko ei ole ostaa mitään, niin yritän ostaa kerralla sellaisen mikä oikeasti tuntuu hyvältä.


    Laitetaan tähän nyt pari esimerkkiä tältä kesältä 15-20k€ väliltä, mitkä ainakin ilmoituksen puolesta olisi vaikuttanut potentiaaliselta.


    https://www.nettiauto.com/chevrolet/silverado/11483301
    Tätä tosiaan olin lopulta lähdössä ostamaan, mutta jahkailin liian pitkään ja kun lopulta soitin, niin joku toinen oli samaan aikaan tekemässä kauppoja.

    https://www.nettiauto.com/plymouth/duster/11564029
    Jos en nyt väärin muista, niin tämäkin oli alle 20k€, mutta menikin kyllä hetkessä.

    Ja onhan noita muitakin ollut ja on mahdollisesti nytkin.
     
  12. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Duster löytyis ja menee budjettiin just ja just, ei museopeli eikä kisapeli mut sellanen että laita käyntiin ja aja minne vaan, leimaa 2022. Yv:llä lisää jos kiinnostaa, en kaupittele missään sen kummemmin.
     
    Lowry tykkää tästä.
  13. klunssila

    klunssila Gearhead

    Oletko miettinyt että käyttäisi tuon 15t sen e-bodyn ajoon saattamiseksi? Onko se missä kuosissa? Joko vauhdittamalla projektia ulkopuolisen tekijän avulla tai hankkimalla osia tai yksittäisiä työvaiheita. Siinä varmaankin täyttyy nuo autolle asettamasi kriteerit?
     
  14. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Sen valmistuminen ei varsinaisesti ole rahasta kiinni, vaan ajasta, ja se on hankittu lähtökohtaisestikin projektiksi (joskaan ei ihan näin mittavaksi), joten teen sitten kun on aikaa. Nyt ei ole käytännössä pariin vuoteen ollut aikaa paneutua noin isoihin hommiin kunnolla(lapsi+kämppä remonttia ja yleistä laiskuutta jne...), niin jonkun "ajoauton" voisin hankkia, kun yhden museoauton hukkasin nyt kesällä pois.

    Jos se joskus valmistuu, niin toivottavasti ylittää nämä nyt haussa olevan auton kriteerit.
     
  15. hla

    hla Gearhead

    leivonharri tykkää tästä.
  16. kaluville

    kaluville 1st gear

    Täs ois ainakin aikakaudelle sopiva. https://www.overdrive.fi/v8-market/cars-for-sale/ad6ffab450a333f03b8945ed34a24cca/
     
  17. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Nätti korimallikin vielä.
     
  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  19. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Tää alusta on ihan Suomeksi sanottuna vitusta, kun tänne ei pysty suoraan luurista latamaan kuvia. Ei ole linkkejä mihinkään kuviin, mutta oisin tähän voinut laittaa parit fotot framille mitä ostettiin ja mitä oli tarjolla ko.hintaluokassa, mutta nyt ei onnistu
     
    Peeaa tykkää tästä.
  20. kaluville

    kaluville 1st gear

    Kiitti. Tämä joutaisi myydä pickup kuumeen lääkitsemiseksi. Harmittaa kun tuli myytyä hätäpäissään pari vuotta sitten edellinen -55 f100 pois kun lapsi saatiin. Jos vaikka saman tai samanlaisen löytäisi tilalle.
     

Kerro tästä muillekin!