CARB Tarra Usa autoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Gmc sierra 2002, 29.9.2020.

  1. Gmc sierra 2002

    Gmc sierra 2002 1st gear

    Minulla on GMC Sierra 3500 vm.2002 6.6l. Duramax.
    Maahantulokatsastuksessa tuli eteen että tarvitsee kyseisen tarran. Onko muilla ollut vastaavia ongelmia? Miten selvitetty?
     
  2. T5

    T5 Gearhead

    1) Kysyt maahantuojalta.
    2) Jäljität samanlaisen auton, pyydät kuvan tarrasta ja teetät sen.
    3) Jenkeissä on useampikin firma, mikä näitä ihan virallisesti tekee. Ostat sieltä.
     
    Gmc sierra 2002 tykkää tästä.
  3. Gmc sierra 2002

    Gmc sierra 2002 1st gear

    1 ja 2 koitettu tuloksetta.
     
  4. Kokemuksia on. Toin joskus 2006 Mustangin, josta puuttui emissio tarra. Kysyin jenkki Fordilta, sanoivat että he eivät lähetä Eurooppaan, ja pyysivät ostamaan tarran Suomen Fordilta.
    Suomen Ford sanoi että he eivät ole näitä Mustangeja tuoneet maahan, joten ota yhteyttä Jenkki Fordiin. Vielä toinen rundi samoja sähköposteja selittäen edellisen lausunnot ja tulos oli zero eli ei mitään.

    Sitten soitin ja panin sähköpostia Anaheimeen Ford diilerille, joka auton oli myynyt.
    20USD luottokortilta ja panivat kirjeessä uuden stickkerin viikossa tulemaan.

    Toisaalta olen kuullut että tarroja on tehty täällä. Ei kannata liikaa noiden kanssa pyöritellä. Valokuva vastaavasta stickkeristä ja niitähän tulee mainostoimiston printteristä kuin sudelta paskaa.

    ah
     
    Gmc sierra 2002 tykkää tästä.
  5. Gmc sierra 2002

    Gmc sierra 2002 1st gear

    Itsellä olisi mahdollisuus tehdä kyseinen tarra jos joltain ystävälliseltä löytyisi vastaavalla moottorilla (duramax diesel 6.6) saman ikäisestä autosta tarrasta kuva ja mitat.. taitaa olla samanlainen tarra Chevy/Gmc
    Itsellä englannin kieli ei taivu niin hyvin että osaisi jenkeistä kysellä
     
  6. T5

    T5 Gearhead

    http://www.vehiclevinstickers.com
    Jenkeissä on noita putiikkeja useampia. Kannattaa kysellä niistä.

    Ja mitä tuohon Mustangin tarrahommaan tulee, niin juuri tänä keväänä hommasin Vin-tarran omaan maahantuotuun Mustangiin viralliselta maahantuojalta, että sain rekisteröityä sen.
    Tosin ymmärtääkseni Ford on aika myötämielinen tekemään näitä tarrahommia ja ilmeisesti jotain todistuksiakin maahantuojalta saa vanhempiin autoihin.
     
    Gmc sierra 2002 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!