Kill stories- tarinoita tosielämästä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Inlinee, 9.10.2020.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No jos 2000 luvun alun dieseltaksitkin menee 250kmh niin ei kait se niin tarkkaa ole.

    Syyrialaismalli oli kyllä niin kuvaava termi että pitää ottaa käyttöön.
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mä muuten täräytin liikennevaloista volvolla rinta rinnan VIP:piä vastaan, molemmat suti aika paljon ja hauskaa oli. Onneks ei ollu sähköetuvetoja mestoilla, ne olis menny jo dösiksen kautta ohi.
     
    SauliK ja malvasto tykkäävät tästä.
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    :rotfl:
     
    Pietsi tykkää tästä.
  4. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Mennään 90 luvulle nuoruuteen Orivesi-tampere välille. Kaverilla oli 70 luvun Carina melko tiukasti viritetyllä twin Camilla. Ajeltiin reipasta sataa kohti orivettä kun uudehko golf hurautti ohi ja kisahan siitä yltyi. Carina mittari loppui 180 joka oli noin klo 4 kohdalla, kun nöyryytettiin golf mittarin neula vipatti suoraan alas ja moni muukin paikka vipatti Toyotasta. Pienen hetken oli voittaja fiilis, kunnes twin cam räjähti ja yskäs sisuskalut tielle. Ei muuta kun hirmuisen savun saattelemana tien sivuun:confused: .
     
    Inlinee ja leivonharri tykkäävät tästä.
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ehkä kaimalla on kumppari kaksin kerroin?
     
  6. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Meni visisin tunteisiin muillakin kuin Bemaristilla.
    Ei kuitenkaan yllätys ;)

    Ei tarvi töissä notkua ilta ja yöaikaan ja muutenkin 30 vrk eläkeoikeuteen eli voin alkaa pitämään vikoja lomia pois kun huvittaa.

    Google ja netti ei kerro kaikkea.
    Nissani muuten antaa enemmän kilowatteja ulos kuin toi bemari. Kuinka paljon, en kerro, vaan saat ihan itse kokeilla tai ottaa selvää.
     
  7. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Mutta vakiolla volvolla tai Vipillä et siihen leikkiin lähtis pienen sähkiksen kaa?
    Juupa juu. Päänahat tältä syksyltä Volvot T4 ja T8. Et usko. Ei se mua haittaa.
    Mopsi ja Volvo vakiona jättää sen. Phiu-phiu.
     
  8. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No en varmasti lähtis vakiolla volvolla tai vipillä edes kaljakauppaan!

    Ja mitä noihin päänahkoihin tulee... Valitettavasti ollaan jo edellä!
     
  9. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ei menny tunteisiin, kunhan uteliaisuuttani googletin kun sähködildoa noin kovin hehkutetaan... Eikä kyllä kiinnosta sen kilowatitkaan sit lainkaan :rotfl:
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ens kesänä eläkeläiset valtaa streetmän luokan etoveto patterinismoilla. Ja niillä on koko päivä aikaa ladata niitä autojaan ettei jää siitä kiinni!
     
    Pietsi tykkää tästä.
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Joskus muinoin omistin ladan ja aika reippaasti sillä(kin) tuli ajettua. Harmi vaan kun se oli sillä sähkökaasarilla, mikä toimi kunnolla joskus ja enimmäkseen ei.
    No kerran tuolla syrjäkylillä mentiin ja edessä oli köröttelevä vanha saab 99. Vilkku vasemmalle ja ohi, no ei menty ohi, kun saappi kiihdytti rinnalle. Poljinta lattiaan mutta mitään ei tapahtunut, laatokka otti mittariin 120km/h mutta ei yhtään enempää, se kaasarin kakkoskurkku ei vaan auennut. Ei sitten menty saapista ohi.
     
    Pietsi ja MJF tykkäävät tästä.
  12. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    No ei nyt sentään. Ensi kesäkänä tuolla tienpäällä ajetaan kaikilta ovet K750 sivuventtiiliprätkällä.
    Vielä kun bensaa saa.
    (Nimittäin raavin ruuhkassa kaikkien ohittamieni autojen kupeet bokserimosan sylinterikansilla).

    1984 1.3 VW Jetallakin sai ladasta voimasauhut kun vedätti hieman siinä rinnalla.
    Silloin kun kehä3 Espoossa muuttui nelikaistaiseksi oltiin pesueen kanssa tulossa Lahdesta kohti Kirkkonummea nopeutta se vakio 20 yli rajotusten.
    Variston rampilta tuuttas 245 volle melkein Cpricen kylkeen ja sitten tulikin testattua kumpi kestää VW 2.4 LT vaiko Olds nuhanen 307.
    Se LT kesti ~2 kilsaa ja sitten oli pakko ohittaa se kun ei nähny enää eteensä siellä takana mustan öljysumun ja sinisen savun takia.
     
    Muokattu: 1.12.2020
  13. Olen seuraillut sun projektia toisella foorumilla suurella mielenkiinnolla. Minusta se huutaa jotain eksoottista viritystä..;)
     
  14. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Tapahtui 2000-2001 olin hiljattain hankkinut ensimmäisen jenkkirautani 70 Fury 3 pellin alla kulkupuolesta huolehti matalapuristeinen 440 kulahtaneella nokka-akselilla varustettuna. Autossa täys lasti 6 henkeä ajeltiin valtatietä kohti Tervajokea perään ilmestyi kaverin ajamana etuveto escort 170-180 hp turbokoneella. Laskin nopeuden noin 60 sitten lähti ford ohittamaan raivokkaasti polkaisin tietenkin kaasun pohjaan 727 tiputti ykkösen silmään ja isolohko alkoi kelaamaan furyyn nopeutta. Noin 150kmh kohdalla ford oli jo reilusti jäljessä ja palasi omalle kaistalle furyn pakoputken ottivat tiehen kiinni routaheitossa ja päästivät aikamoisen kipinäsateen. Kaveri yritti vielä kerran yllättävää ohitusta mutta jälleen kuutiotuumat veivät voiton. Ajoin paikallisen autoliikkeen pihaan kaveri tuli viereen fordilla kysyin että oliko kaikki pelissä kaveri vastas ihan pokkana että ei ollut
     
    Inlinee ja MJF tykkäävät tästä.
  15. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Monesti naurattanut ammoisissa tarinoissa säännöllisesti vilahtavaa kohtaa jossa heilautetaan ohitettavalle kolmea sormea merkiksi siitä, että karkuun painavalla on vielä pari isompaa vaihdetta varastossa...

    Erikoisin kuulemistani on tarina jossa muaan Porsche-kuski muisteli Floridassa hurjaa nuoruuttaan. Oli lähtenyt joskus vuoden 1969 tietämissä Helsingistä länteen tuliterällä 911S:llä kun huippunopeuteensa tuntumaan kiihtyneen auton takaa oli ampaissut ohi Ferrari aivan käsittämättömän kovaa. Seurueessa tarinaa kuunnellut nuori nainen oli tokaissut siihen lakonisesti: "Se oli mun faija".
     
    leivonharri tykkää tästä.
  16. Weijari

    Weijari Gearhead

    Toi kolme sormea on ollu pystyssä muutaman kerran. Kolmilovisella Jenkkilaatikolla ei enempää voi nostaakaan, mutta sitähän ei aina uusi DSG-sukupolvi tiedä. Pieni velmuilu kuuluu pelin henkeen.
     
    isalmela tykkää tästä.
  17. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    PG mies vetää kakkosella kolmatta sataa. Siinä dassekuski on ihmeissään.
     
  18. Hai

    Hai Double Gearhead

    Yhden sormen tervehdys olisikin epäurheilijamaista.
     
    FuryIII '71, Dataviilaaja ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
  19. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Joskus aikapäivää sitten ajelin kaasarikoneisella BX citikalla kohtuullista vauhtia tarvontietä isolta kirkolta Nummelan ohi ja kohti Myllylammen liittymää. Vauhtia oli melkein se, mitä tollainen 1.6 kone jaksoi ranskista kuljettaa. Vähän Nummelan liittymän jälkeen takaa tuli Wartburg ja meni vielä aika reilusti kovempaa ohi. Mitä lie oli rintintinin pellin alla, ei ollut citikalla mitään jakoa edes yrittää pysyä perässä.
     
  20. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Heitetään enempi vitsinä että Kawasakin 750 ccm Triple.
     

Kerro tästä muillekin!