Alustava kisakalenteri vuodelle 2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 20.10.2020.

  1. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

  2. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Kyllä tuosta sen johtopäätöksen voi helposti tehdä. Aika riskialtista tietysti nykytilanteessa tapahtumanjärjestäjille, koska todennäköisesti joutuisivat perumaan. Tuossa kun kunnallisvaalit pukkaavat päälle, niin kyllä Sanna ja tytöt poikkeustilan lyö päälle että saadaan kriisijohtamisella lisä-ääniä...

    Anteeksi kyynisyyteni...
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ilmottautumisaika päättyy uuden tiedon mukaan 2.1.21, niin johtikseen ja puheenjohtajaksi pyrkivien kuin kokoukseen osallistumisen osalta!
    -Käkö-
     
  4. pile

    pile Gearhead

    Niin näytti olevan muuttunut. Hyvä että joku on tarkkana pykälien kanssa ja ei kukaan pääse oikomaan. Nyt on jäsenistöllä aikaa tutustua tuohon teams ominaisuuteen. Saataas laaja joukko äänestykseen ,se olis kaikkien etu.
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Voi myös maksaa 2020 jäsenmaksun niin pääsee vaikuttamaan!Onneksi oli joku hereellä sääntöjen suhteen eli meinasi mennä "omilla" säännöillä homma!
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ei voi, pysytään faktoissa.

    "Kauden 2021 jäsenlaskutus on jo alkanut, joten valitettavasti kauden 2020 jäsenmaksua ei voi enää periä.

    Ystävällisin terveisin/with best regards
    Kaisa Lökfors"
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Miksi lukee FHRA:aan sivuilla toisin osiossa missä kerrotaan että FHRA syyskokouksen 2020 ilmoittautumisaikaa pidennetty,postattu 17.12 eli sääntöjä luettu uudelleen niin huomattu että VOI!Käykää FHRA sivulla ja lukekaa uutisista asia!
     
    Muokattu: 18.12.2020
  8. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Tilanteet vaihtuu tiheään,uskotaan et Supon laittama on oikein kun on viimeisin päivitysversio.:)
     
    supo tykkää tästä.
  9. Suposta uusi kalifi kalifiksi kalifin paikalle.
    Miksi muuten et ole ehdokkaana johtokuntaan? Ei ole ollut savolaisia tällä vuosituhannella, tai sitten muistan väärin.

    Minä vähän petyin kun DRF:n edustajaa ei ollut ehdokkaana? Mistä kenkä puristaa, eikö nyt olisi oikea hetki mennä viemään lajia eteenpäin ja minulta ainakin saa kannatusta.
    Elävä Legenda, Nixxon, Orhanen.... siinä muutama hyvä DRF:n hyväksi ehdokkaaksi.

    ah
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Auvo,tosiasia ettei rahkeet riitä itselläni tuohon hommaan ja siellä on nyt tosi hyviä ehdokkaita esim.Kortelainen,Sulopuisto,Ruusunen ja Kauppinen sillä tämä homma kaipaa nyt oikeasti uutta verta ja tosi toimintaa vapaaehtoisesti ja tiedottaen missä mennään oikeasti niin sopimusten kuin muunkin toiminnan kanssa sillä uskon avoimuus tuo enemmän hyötyä kaikelle tekemiselle!Ps.ensi vuoden jäsenmaksu riippuu ketkä jatkaa etujoukoissa FHRA Ry:ssä!Toivottavasti selviää kokouksessa mikä oikea tilanne on eli mitä on omaa ja mitä on luvattu maksaa/tehdä esim.Kauhavan suhteen jne.Tilannehan on tosi vakava kun Malmilla toimiston ovet sulkeutuu 15.1 toistaiseksi eli milloin avautuu vai jääkö lopullisesti kiinni?
     
    Muokattu: 18.12.2020
    joteam1, nixxon ja MIAMIDRAGRACING tykkäävät tästä.
  11. pile

    pile Gearhead

    Supo on oikeassa. Näin ei voi jatkua miten nyt menee. Avoimuutta sitä pitää tulla ja se ei näköjään onnistu tuolla kokoonpanolla mikä nyt siellä on. Nyt vihdoinkin sinne pitää saada honkiläitä jotka ymmärtää tään lajin arvon ja osaa myidä sitä ulos.
     
    nixxon, MIAMIDRAGRACING ja Araldite73 tykkäävät tästä.
  12. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Auvo
    Kiitos luottamuksesta!!
    Yhdyn Supon näkökantan.
    Minulla ei ole rahkeita moiseen tehtävään.
    Yrittäjä /kilvanajaja /johtokunnan jäsen=liikaa ,mikään ei tule kunnolla tehtyä
    Ihminen pitäisi ymmärtää mihin on rahkeet ja sen mukaan
    Edetä. Ja oletpas innostunut drf toiminnasta.
    Eihän kommareissakaan ole vihreitä ehdolla mutta
    silti heidän kuulu tehdä yhteistyötä yhteisen hyvän edessä.
    Ja jos nyt drf on hoitanut asiat heikosti niin miksi yrität sieltä
    Poimia huonoja päättäjiä? ??Eikö tarkoitus ole saada asiat kuntoon? ?
    Nixxon
     
    josu tykkää tästä.
  13. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Mitähän tämä loppujen lopuksi tarkoittaa? Ahaa, liittynee siihen, että ACS pyritään siirtämään elokuulle 13.-15.8.2021. Palkkakuluja täytyy pienentää.

    Mitä tulee uuteen johtokuntaan niin minulla on tuntuma, että jos siellä on pelkkiä DR-kilpailijoita ei mikään muutu. Kaikki sisääntuleva raha menee edelleen tapiollisen kilpailutoiminnan järjestämiseen. Pukki kaalimaan vartijana.

    Vaikka FHRA onkin Suomen Drag Racing kattojärjestö kannattaa jäsenien (=äänestäjien) nyt pohtia onko aika uusille tuulille. Pitäisikö johtokuntaan äänestää muitakin kuin nykyisiä tai entisiä kisakuskeja. Ehkäpä sieltä ehdokaslistalta löytyy henkilöitä jotka pyrkivät edistämään katukiihdytystä? Voisiko siellä olla rakentelijoiden edustajia? No, sekin olisi mahtavaa jos löytyisi myynnin/markkinoinnin osaajia. Liittykää/pysykää jäseninä ja äänestäkää.

    Sanotaan nyt suoraan vaikka pahaa tekee. Vuonna 2021 ei missään nimessä tule järjestää Nitro Natikoita. Se on liian iso taloudellinen riski. Rakastan niitä vehkeitä mutta tilanne on mitä on.

    Yhdistyksen säännöt:
    https://www.fhra.fi/fhra-2/yhdistyksen-saannot/
     
    MaxDura, Väistö Haastaja, supo ja 1 muu tykkäävät tästä.
  14. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Mutta onko parempi ottaa tietoinen riski kun roikkua löysässä hirressä vuodesta toiseen? Muutosta kaivataan eikä se toteudu nykyistä toimintaa supistamalla.
    All in.
     
    Mikkis tykkää tästä.
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Olisiko aika tehdä se kuuluisa peliliike eli tehdä konkurssi OY:n osalta sillä se taitaa olla ettei sitä vaan saa oikaistua!
     
    pötkö tykkää tästä.
  16. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Jotain radikaalia tarvitaan, onko se konkka, onko se johdon täydellinen vaihto vai mikä se on?
    Tällaisen rivikatsojan on helppo ihmetellä, päättäjien on vaikea tehdä päätöksiä.

    Se on tosi ettei nykymenolla homma toimi pitkään.
     
  17. pile

    pile Gearhead

    Konkurssi ei aina ole oikotie onneen. Jos meinaat että olet hyvän maineen yhdistys /yritys niin kyllä konkurssi on se viimeinen oljen korsi. Et saa varmaankaan vanhoja yhteistyö kumppaneita enää mukaan vaikka uus nimi olisi jo. Yritys saneeraus se olis ehkä se paree tapa lähestyä velkojia . Siihen vaan ei kaikki pääse. Jolloin konkurssi vaan on se ainut ratkaisu. Mutta vaikea kysymys kokonaisuudessaan.
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Eikös kevätkokouksessa tilintarkastajan maininta jotain viittasi vai muistanko väärin!
     
  19. TimeMachine69

    TimeMachine69 2nd gear

    Täytyy ainakin osallistua siihen kokoukseen. Siellä saa varmaan vähän tietoa talouden näkymistä. Fyyran sivuilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä johdolle. Taidan käydä pukkaamassa sinne ne asiat mitkä tässä mietityttää: minkälaisia sitoumuksia on tehty LSK:n radan ja Nitro Natikoiden suhteen? Entä mitä keinoja (mm. konkurssi) on purkaa nuo sitoumukset vähäisin kuluin? Voitaisiinko vielä kertaalleen selvittää onko mahdollista saada jotakin Korona-tukia? Jos F1 kausi saatiin osittain peruttua Koronan takia niin ei kai se ole mahdoton paikka tehdä yhden FIA kisan suhteen?

    Tässä kun vedetään kausi 2021 vähän tiukemmalla budjetilla, kerätään voitot kotiin katukisoista ja näyttelystä ja ajetaan kisa-sarjat minimikuluilla niin siitä sitten 2022 kohti parempia tuulia. Ei kuitenkaan niin, että hassataan taas kaikki rahat kisaluokkiin.

    Arvostan suuresti kaikkia lajin parissa harrastavia ja työtä tekeviä. Erityisesti vapaaehtoisia. Nyt taitaa vain olla niin kuin Kekkonen(?) sanoi: asiat ovat yleensä niin miltä ne näyttävät. Nyt näyttää siltä, että FHRA:lla on vähän jäänyt levy päälle siitä mikä kerhon idea kokonaisuudessaan on. Vedetään DR:ää vaikka ei ole realistisia taloudellisia resursseja.
     
  20. Araldite73

    Araldite73 3rd gear

    Eikö fhra ja lsk tehneet 10v sopimuksen vuosittaisesta em-osakilpailun järjestämisestä.
     

Kerro tästä muillekin!