SBC 327 Kunnostus (64 Impala)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Joukojs, 17.11.2020.

  1. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Tuo on hyvä sarja, ja jos et välttämättä tarvitse öljyntäyttöputkella varustettua mallia, niin 2701 on aika paljon halvempi.
     
  2. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Tuon huomasin itsekkin, hinnoissa aikamoinen ero.. ilman putkea olevan kanssa tulee vain ongelma öljynlisäyksen kanssa kun kovasti haluasin pitää orkkis venttiilikopat joissa ei ole reikiä ollenkaan. Ellei sitten pelleile lohkon takana olevasta pcv reijästä öljyjä sisään:D
     
  3. janihei

    janihei Gearhead

    Hinta on kyllä kohdillaan ja muutenkin mielenkiintoinen nokka, varmasti valultaan parempaa materiaalia nykyisiin verrattuna. Housujen laskemiseen ei valitettavasti 50e arvoinen tavara riitä. Ps olisit pyytänyt enemmän
     
    max tykkää tästä.
  4. max

    max Double Gearhead

    Varmasti päästään molempia osapuolia”tyydyttävään” ratkaisuun.
    Eilen osui tallilla silmään Compin 1.6 Magnum keinut ja nekin joutaa eteenpäin 50e hinnalla.
     
  5. janihei

    janihei Gearhead

    Tehdään niistä kaupat
     
  6. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Nyt nuori mies pussihousuilee:D Käytin osat lasikuulapuhalluksessa ja maalit pintaan, vielä olisi pulttien/nippeleiden putsaus ja maalaus. Mutta on näitä sitten lähitulevaisuudessa kiva laitella paikoilleen.

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Muokattu: 21.3.2021
    -Skeletor-, SS-454, janihei ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. janihei

    janihei Gearhead

    Priimaa tulee
     
  8. janihei

    janihei Gearhead

    Mikä on paras maali moottoriin. Tarviiko aina pohjamaalin vai onko jotain hyvää maalia suoraan valuraudalle? Käytin viimeksi jotain, direct to metal (dtm) maalia ilman pohjamaalausta, ja ruostetta puski jo vuoden jälkeen läpi.
     
  9. Weijari

    Weijari Gearhead

    Mä Putsasin Dieselillä öljyt pois, harjasin koneella ruosteet pois ja pyyhin asetonilla. Vedin perinne-ugrilaisilla menoilla Punaista miranolia pensselillä :) Pari kerrosta joutui vetämään, mutta ei oo lohkeillu eikä ruoste puskenu läpi tai muutakaan. Sama "käsittely" sekä alumiiniosille ( vesipumppu, imusarja, kannet ) että Valukohkolle ja pelti-öljypohjalle
     
    Muokattu: 1.12.2020
    janihei tykkää tästä.
  10. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Uunipikeä.
    Tämä ei ole maali ja päälle voi läträtä milloin vain.
    Toki sävyissä vain musta ja harmaa.
    Valurauta ja eri toten sellaiset pakosarjat
     
  11. Joukojs

    Joukojs 3rd gear


    Tästä vielä sen verran että xe262 ja 980-16 jousilla on siis ihan turvallinen compo ja toimii? 981-16 jousia ne tuolle nokalle suosittelee mutta on aika "raju" jäykkyys tuossa jousessa? Vai kuvittelenko vain, toki onhan tuo valmistajan ilmoittama suositus:D
    Huomasin myös että 980 jousi on nykyistä jousta ilman shimmin noin 1mm korkeampi ja shimmin kanssa ovat aikalailla sama korkuiset tietty 980 jousi + shimmi on sitten sen +1mm alkuperäisestä korkeudesta korkeampi. Onko tässä jotain mitä pitää ottaa huomioon?
     
  12. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    980 jousi 262 nokan kanssa toimii kyllä, mutta et varmaan yritäkään mitään 7 tonnin kierrätyksiä!

    Älä välitä jousen vapaasta pituudesta, pyrit vaan shimmaamaan ne niin että suositeltu asennuskorkeus (1.7") toteutuu.
     
    Joukojs tykkää tästä.
  13. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    heh en kyllä yritä! suht maltillisessa ajossa on auto, toki manuaalilla kiva välillä provosoida liikenteessä, mutta ei silloinkaan kun max 5000rpm kerkeä kiertämään :D ja joo tuo shimmaus täytyy kyllä tehdä.
     
  14. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Ei ihan putkeen ole tämäkään nyt mennyt:rolleyes: ekat männät teki matkaa maailmalla 3vko ja kun perään lähdin kyselemään niin osasivat kertoa että oli paketti mennyt paskaksi reissulla vajaa vko sitten, mitä sitä turhaan ostajalle ilmoittamaan tästä.. no nyt on toinen setti tulossa ja nekin tehnyt jo 3vko matkaa :confused: seuranassa ei ole sitten 16päivän jälkee tapahtunut yhtään mitään.. Pahaa taas enteilee:D Ei kenelläkään saatuisi olemaan .040 ylikoossa mäntiä tähän 327 ?
     
  15. janihei

    janihei Gearhead

    Huono homma! Aina noissa on riskinsä kun tilaa ulkomailta tavaraa. Itsellä on ollut näissä hyvää tuuria, aina tullut ehjänä ja vielä oikeaa tavaraa. Mistä muuten tilasit männät? Rockautosta vois saada nopeasti perus hyperit tai valu mäntää.
     
  16. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Ebayn kautta oli edukkaasti ja toiset tilasin myös ebaystä Falconilta josta on aikaisemminkin tullu koneen osia, ilman ongelmia. Rockautosta ei tuppaa löytymään vain tuolla 1.675 korkeudella olevia mäntiä.. tai ainakaan kun olin tilaamassa ei ollut saatavilla.
     
  17. lordC

    lordC Gearhead

    Mulla on tallissa purettuna yks pikkukaulanen 327. Muistaakseni oli .040 männillä, mutta et sä vissiin käytettyjä tarvii..?
     
  18. Joukojs

    Joukojs 3rd gear

    Kiitos tarjouksesta mutta kyllä uudet tässä vaiheessa on ainut vaihtoehto:D

    Kannatti nilliittää nyt näyttää seuranta että on postin hallussa! Toki tästä voi vasta ne ongelmat alkaa
     
  19. janihei

    janihei Gearhead

    Jotenkin tuntuu että postin tai tullin toiminta olisi nyt tehokkaanpaa kuin ennen koronaa, mulle on tullut tiuhaan pakettia viimeaikoina. Vuosi sitten kesti toimitus helposti vielä viikkoja sen jälkeen kun seuranta näytti että paketti on Suomessa, mutta nyt tulee muutamassa päivässä.
     
  20. Joukojs

    Joukojs 3rd gear


    Näköjään, nyt männät on jo minun hallussa :rolleyes:
     
    janihei tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!