Falcont (kunnes ylläpito avaa alkuperäisen topikin)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja T5, 20.1.2019.

Tags:
  1. Miestä kyllä monet neuvoivat jo vuosia ennemmin kun oli jo kaulaa myöten kusessa. Ei vaan ottanut mitään koppia neuvoista eli tyhmä mikä tyhmä. Mm. Amerikan konttirahtari oli saamassa isoja summia ja yritti auttaa kaveria hyvillä neuvoilla siitä miten asiat pitää alkaa hoitamaan ,... mutta kun ei ole pääkopassa mitään minne toisesta sivusta tuleva tieto voisi tarttua niin minkäs sille voi...

    Eniten harmittaa ne jotka hävisivät tonneista kymppitonneihin.....ja heitä on paljon. Kaikki ei ole nostaneet asiaa esiin eikä tehneet rikosilmoitusta.

    Toivottavasti joutuu kiven sisään ja saa liiketoimintakieltoa valovuoden.

    A
     
    Naukkis, pantera, 1purehell ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. Hillosormi

    Hillosormi 1st gear

    Kiitos, Gearhead!
     
  3. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Yleensä en lehtien maksullisia uutisia kopsaa, mutta menkööt nyt tämän kerran.

    Siksi kun itsellänikin jäi perittävää tuolta syytteessä olevalta jannun firmalta.
     
    Hillosormi, three hundred ja Peeaa tykkäävät tästä.
  4. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Eli osasyyllisiä tämän yrittäjän ahdinkoon ovat overdrive foorumille kirjoittaneet, jotka jakoivat kokemuksiaan tämän yrityksen asiakaspalvelun tasosta? Overdriven ylläpito yritti kyllä parhaansa mukaan suojella tätä täysin viatonta kauppamiestä poistamalla viestiketjun jossa rahansa menettäneet varoitteli tämän yrittäjän tekosista.... :wc:
     
    FuryIII '71, Hillosormi, deeäxä ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Oodeen lopullinen alamäki alkoi tästä ylläpidon torspoilusta.
     
    FuryIII '71, Mokaman ja pantera tykkäävät tästä.
  6. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Joo,sanotaanko jotta tuttu mies osakauppojen puolesta pariinkin otteeseen mutta tästä nyt on aikaa niin kauan kun hänen kanssaan asioin että bisnes luistikin ilmeisesti kohtuuhyvin vielä ,en tiedä enkä perehtynyt hänen tarinaansa tarkemmin kuin mitä tuon artikkelin lukaisin tuosta , toki tiennyt Falcontin asiantilan pääpiirteissään tältäkin palstalta.
    Uskokaa tai älkää mutta ehdonalaista ja kärsijöille maksettavaksi korvauksia läjäpäin+ syytetylle sakot(nämä voi jättää maksamatta varattomana..)kun asiansa hyvin juonii ja tarttee olla henkirikos suurinpiirtein että häkki heilahtaa nykysuomessa heti ja silloinkin pukataan ulos mahd nopsaan ennenaikaisesti ja iltalomatkin pyörii aika nopsaan koska verorahat on ulkomailla ja vankeinhoitolaitokset aivan liian kalliita ylläpidettäviä kuten poliisit,rajavalvonta ym mikä huomattu ja lieveilmiöt nähty mihin päin ollaan menty. Vielä kun tuomiosta valittaa niin homma lykkääntyy hamaan tulevaisuuteen,koronavapaasen aikaan jo ennestään valtavien juttupinojen jatkoksi,pahaa pelkään asianomaisten kannalta kumminkin rahojensa puolesta mutta toivotaan toki että olen väärässä.
     
    Muokattu: 2.2.2021
    Hillosormi ja Peeaa tykkäävät tästä.
  7. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Itse en onneksi harhautunut tuolta mitään ostamaan. Muutaman kerran puhelimitse jotain tiedustelin, ja joka kerta jäi semmonen paskan maku, että ei ollut luottoa tehdä mitään kauppoja ko kusettajan kanssa!
     
  8. T5

    T5 Gearhead

    Heti kun mahdollista, ulosottoon vaan paperit. Ja muistaa pitää ulosoton käynnissä eikä päästä vanhenemaan.
    Joskus nuo saattaa jotain perintöä saada tai hyvällä tuurilla vaikka jonkun isomman veikkausvoiton tms. Onpahan silloin edes pienet mahdollisuudet saada jotain.

    Vähän nauratti, kun "ilkeät" nettikirjoittelut laittoi kilpailijoiden syyksi. Eli Janin mielestä kun homma meni ihan perseelleen ja asiasta varoitettiin netissä, kyseessä olikin vaan ilkeät kilpailijat hiekottamassa mahtavaa bisnestä. Koska ymmärtääkseni kun asiat täällä tuotiin esille, oli homma jo peruuttamattomasti perseellään.
     
    Hillosormi tykkää tästä.
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Hyvä että tämä asia nostettiin aikoinaan täällä Od:llä pinnalle. Muuten rahansa hävinneitä olisi paljon enemmän.
     
    FuryIII '71, SK-, Hillosormi ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Weijari

    Weijari Gearhead

    Kaverin touhuista ja epäselvyyksistä puhuttiin tallipuheissa jo paljon ennen kuin yksikään kirjoitus ilmestyi esim. OD:lle. Ongelmat ilmenivät aikanaan enemmän osa- ja tarviketilauksissa, joita ei meinannut tulla sovitusti ja selvittelytkin veivät aikaa. Kokonaiset autot tulivat tuohon aikaan ilmeisesti vielä perille kohtuullisesti.

    Noista Osa- ja tarviketilausten puuutteista selvisi kyllä hyvin kaverin olematon toimintatapa ja systemaattisuus. Yksittäiset Summat olivat vaan niin pieniä, että niistä ei kukaan jaksanut nostaa haloota ( esim vannesetti 500€ ) ja todellisesta puutemäärästä ei yksittäisillä asiakkailla voinut olla tietoakaan.

    Sitten alkoi hukkua jo autojakin, jolloin kaverin "viilaukset" tulivat julki, kun rahasummien koko "riitti" suomalaisella kärsivälliselläkin mielenlaadulla kunnon äläkän nostamiseen.

    Eli itse oli Jani nettikirjoittelun siemenet kylvänyt, ja kun ne iti, homma levisi käsiin. Siitä on turha syyttää kilpailijoita. Toki jos on itselleen muutenkin vaikea myöntää virheitään, niin varmaan se on tämänkin myöntäminen vaikeaa. Tyhmä on yleensä liian tyhmä tajutakseen sen itse.

    Se OD:n ja Janin kytky ei vielä ole selvinnyt, siis se kytky jolla osa kirjoittelusta poistettiin kokonaan ja osaa moderoitiin rankalla kädellä. Joku kytkyhän on/oli olemassa, kun selkeästi muusta linjasta poiketen moderoitiin. Oliko sitten sattumalta hyvän asiakaskokemuksen tuomaa sinisilmäisyyttä vai jotain muuta, vain henkilö(t?) itse tietävät.

    Ei kyllä ollut OD:n ylpeimpiä hetkiä tuo episodi. Sananvapaus on tärkeä asia ja tärkeytensä vuoksi myös vaikea asia.
     
    FuryIII '71, Hillosormi, deeäxä ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. f34

    f34 Double Gearhead

    Ja kun ylläpito ei tiedota, niin antaa vapauden spekulointiin.
    Voihan olla, että joku on hommannut muiden asiakkaiden rahoilla tavaraa jollekin. Ja silloin tämä etuuden saanut joutuu tekemään vastapalveluksen.
     
  12. signet

    signet Gearhead

    Eikös tuo mainostanut pitkään od:lla...
     
  13. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Jep, ei liity tähän koijariin mutta täytyi laittaa yksi tuttavavippi perintään ja oli kyllä hyvin suoraviivainen operaatio ( oikeus.fi) , verkkopankkitunnuksia käyttäen. Pääomalle saa max 7%, käräjäkuluille ei mutta ainakaan itselle ei ole tullut vielä mitään kuluja...lieneekö niin että vasta perinnän onnistuessa maksetaan?
    3 vuotta kerrallaan voimassa, max 15 vuotta mutta jos on petostuomio niin ilmeisesti vanhentumisaika on 20v.

    Se saako rahojaan, koska ja miten paljon on sitten eri asia mutta kun ei tähän lakimiespalveluita tarvi niin ei kannata jättää sikseen.
     
  14. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    " Sananvapaus on tärkeä asia ja tärkeytensä vuoksi myös vaikea asia."

    Mutta kuka saa sananvapautta rajoittaa? Ketä tuo sananvapauden salliminen koskee; yleisesti ottaen vain valtiota/viranomaisia. OD ei ole kumpikaan vaan yksityinen yritys.

    Euroopan unionin perusoikeuskirja: Jokaisella on oikeus sananvapauteen. Tämä oikeus sisältää mielipiteenvapauden sekä vapauden vastaanottaa ja levittää tietoja tai ajatuksia viranomaisten siihen puuttumatta ja alueellisista rajoista riippumatta.

    Tästä sananvapaudesta kiistelttin esim niiden Twitter tilien sulkemisen kohdalla, valtio/viranomainen ei saa rajoittaa mutta kaupallinen alusta saa??

    :rolleyes::rolleyes:... nyt lisää popkornia :p
     
  15. Weijari

    Weijari Gearhead

    Lakiteknisestihän asia on selvä kun ollaan käyttöehdot hyväksytty. OD ei joudu vastuuseen vaikka painais kaikkeen kirjoitteluun deleten. Ei tässä paljoa popcornia saa kulumaan :)

    Palstan ylläpidon ja pysyvyyden yms kannalta olisi kuitenkin tarpeen olla tasapuolinen, koittaa välttää levittämästä kaikenlaista vihapuhetta, väärää jonkun liiketoiminnalle vahingollisen tiedon levittämistä ja selkeitä huijauksia. Räikeimmistä tapauksista saattaa ylläpitäjäkin joutua myös lakitekniseen vastuuseen. Tämän asian kanssa saattaa mennäkkin sitten useampi pussillinen ja bissse. Tosin aloituskohta ei ollut oikein otollinen, kun perjantaina tämä on jo vanhentunut ja pudonnut etusivulta :)
     
    isalmela ja Bluestone tykkäävät tästä.
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Daa ...

    Sinunkin mielestä siis Overdrive meni huonoksi Kellarin perustamisen jälkeen?

    Missä mielessä Kellari on huono palsta?
     
    Mr Banner, FuryIII '71 ja jariha tykkäävät tästä.
  17. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Multahan et kysynyt, mutta vastaan kuitenkin. Ei Kellari huono palsta ole, mutta Shit chat näkyy olevan siellä se juttu, 188 000 viestiä. Varmaan aktiiviselle kaveriporukalle oikein kivaa viihdettä. Itse kun taidan olla hivenen sosiaalisesti rajoittunut, enkä tunne tarvetta kuulua oikein mihinkään laumaan, niin ei kiinnosta ollenkaan tuollainen yleinen höpinä. Ajoneuvoharraste- ja tekniikkaosastoille on kirjoitettu pikaisesti päässä laskien n. 25 000 viestiä, joista niistäkin suuri osa on sitä kaveriporukan läppää. Siis asiasisältö on jäänyt ainakin vielä varsin vaatimattomaksi.
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Kiva, että olet ollut sen verran kiinnostunut, jotta olet käynyt katsastamassa.
    Ellen vallan väärin ole ymmärtänyt, niin Kellari juurikin syntyi Overdriven yleisen keskustelun sulkemisen seurauksena.
    Asiasisällön määrällä tuskin on tarkoituskaan kilpailla OD:n kanssa.
     
    Muokattu: 4.2.2021
    Mr Banner ja isalmela tykkäävät tästä.
  19. hantta

    hantta Double Gearhead

    Tuossa suhteessa Od vetää voiton, ei ainakaan voi syyttää liiasta postitulvasta, ainoa pirteä keskustelu käydään rangesta, siis jenkkiautofoorumilla :d
     
    FuryIII '71, isalmela, Väpsy ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ja Vihreistä. :D
     
    Mr Banner, FuryIII '71, PPRCuda ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!