Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. matti R

    matti R 3rd gear

    Sen verran kiinnosti tuo Skoda että katsoin trafista maksullisetkin tiedot. Ei näy mitään jälkeä museorekisteröinnistä.
     
  2. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Kauan, tuo jos on museorekisterissä niin se on sinne saatu "Konservoitu ajoneuvo" prosessilla. Sillon se voi olla hyvinkin kulunut, mutta koko historia pitää kans olla selvitettävissä.
     
  3. T5

    T5 Gearhead

    Eiköhän tuon Skodan kohdalla ole se perinteinen homma, että joku luulee kaikkien mustakilpisten autojen olevan museoautoja.
     
    isalmela, jariha ja Peeaa tykkäävät tästä.
  4. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Myyjänä on autoliike, joten en uskonut näin avuttomaan vaihtoehtoon. Nyt uskon, kun luin kyseisen firman muita myynti-ilmoituksia... Sama firma myy mm. tässä Volvo Amazonia, mutta minusta tuo näyttää olevan Volga M21. Onhan niissä molemmissa neljä rengasta ja metallikori. Siis sama asia. Saattaa olla vähän muitakin ongelmia yrittäjällä. Myynti-ilmoitusten oikeinkirjoitus näyttää olevan samalla tasolla kuin 6-vuotiailla lapsilla.

    https://autot.tori.fi/vaihtoautot/volvo/amazon/77727915
     
    isalmela ja Peeaa tykkäävät tästä.
  5. laujok

    laujok 3rd gear

  6. -tl-

    -tl- Gearhead

  7. laujok

    laujok 3rd gear

    Huh huh. En o kattonu noiden hintoja vähään aikaan. Jotenki olen mieltäny noi semmosiks max 10k autoiksi. Olin VÄÄRÄSSÄ :soosoo:

    (Kuka maksaa tommosia hintoja noista?)
     
  8. -tl-

    -tl- Gearhead

    Kutos koneisia saa tuohon kymppiin...
     
  9. laujok

    laujok 3rd gear

  10. Bukero

    Bukero Gearhead

  11. juwel

    juwel 3rd gear

  12. laujok

    laujok 3rd gear

    Pisnis on pisnistä, sano Ranuan akka...
     
  13. laujok

    laujok 3rd gear

  14. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ^tämä kaikki juuri kun ekomoni iltalehdessä kertoo että pålttåmååttåri autojen hinnat romahtaa!
     
  15. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Hintaa en jaksa kommentoida, mutta kertokaa, miksi näissä tuonti pick-upeissa pitää usein olla joku tolkuton ajomäärä, että sen joku jobbari rahtaa Suomeen? Amerikan markkinat on varmaan niin pienet ettei sieltä voi löytyä yhtään vähemmän jyystettyjä?? Eihän keskiverto Amerikan Joe ehdi käydä edes töissä, kun sen pitää ajaa Suomeen toimitettaviin autoihin ensin lähes 100000 km joka vuosi. Sitten kun puolen miljoonan ajokilometrin raja lähestyy, niin voin kuvitella kuinka basaarien puuttuessa Wal-Martin parkkipaikoilla pälyilevät Suomi jobbarit alkavat heiluttamaan rahatuppoja ilmassa mölisten kovaan ääneen: "Sir, me buy your car, me buy your car".

    Sama meininki kun Suomesta kuskasivat aikoinaan loppuunajettuja Hiaceja Senegaliin. Vähän ajetut ja siistit eivät kelvannut afrikan ihmeille, vaan ainoastaan ne markkinoiden paskimmat ja ruosteisimmat Hiacet kelpasi kuskattavaksi pohjolasta päiväntasaajalle.... Hintaero oli mitätön kun rahtimaksu taisi olla enemmän kuin autojen ostohinta. Rahti kun on sama, oli auto sitten paska tai helmi. Ei tässä näköjään ole kulttuurieroistakaan kyse, kun ihmettelen, minkä kiiman se aiheuttaa autojobbarille, kun pääsee rahtaamaan maapallon toiselle puolelle valmiiksi saattohoitovaiheessa olevia autoja.
     
    Muokattu: 6.2.2021
    jallu81, laujok, JYR ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. tapsah

    tapsah 2nd gear

    liittyskö noi paljot kilomeetrit suomen verotukseen, mene ja tiedä..
    lisäksi paljon ajettu on jobbarin halevempi ostaa kuvittelisin..

    afrikan viennistä sen verta että kun möin aikoinaan Vaneten värilliselle hahmolle se kerto että joutuu lahjoon usempaakin virkailijaa ennen ku paku on savannilla ajossa...
     
  17. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Syy on se etta niita ostetaan vain ja ainoastaan duunikayttoon, ja se duuni on ajaa jotain tavaraa paikasta toiseen about 24/7. Toisekseen dieselit on helvetin kalliita, ja niita ei edullisesti loyda muutenkuin paljon ajettuina. Kaytetyilla markkinoilla, diesel koneisen hinta, jopa paljon ajettuna on tuplat bensa moottoriseen verrattuna.
     
  18. fishbone

    fishbone Gearhead

    Täältähän niitä toimeksiantoja lähetetään niin sen mukaan autoja ostellaan,Näyttää myös että täällä halutaan niitä halpoja eli paljon ajettuja.
     
    karpo29 tykkää tästä.
  19. Jeep360

    Jeep360 2nd gear

    Olen myynyt pari pösöä ja hiacen afrikkaan vietäväksi , 505 pösöä myydessä kerroin , että perä on rikki , ostajan kommentti oli , että riittää kun tuulilasi on ehjä, muulla ei ole väliä.
     
  20. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Bukero, 1purehell, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!