6.5td vani tikittää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Linde, 25.2.2021.

  1. Linde

    Linde 1st gear

    Morjens, osaisko kukaan neuvoa mistä voisi tulla tikitys mikä kuuluu omaan korvaani mittariston suunnilta ja polttoainemittarin viisari heiluu miten sattuu, tsiigailin tänään sulakkeet kaikki ok paitsi tuo ecm-1 sulake puuttui kokonaan!?
     
  2. speedy

    speedy Double Gearhead

    Hyppää äkkiä kyydistä, siellä on pommi ! :p

    Koitas ottaa video siitä äänestä.
     
    jorkkeri72 tykkää tästä.
  3. Linde

    Linde 1st gear



    Vähän huonosti kuuluu, ja myös ilmastointi toimii ainoastaan high asemnolla en sit tiiä liittyyks tuo tikitys siihen...
     
  4. Linde

    Linde 1st gear

    Ja lisäyksenä vielä että kuuluu kyllä selvästi vasemmalta puolelta, ap pumppu oli paskana ja aluks luulin et se ois ollu se mutta ei se tuli vaihdettua viime viikolla.
     
  5. Swinger

    Swinger Gearhead

    Omassa oli aikoinaan tikittävä ääni ja se tuli mittariston takaa. Se ääni tuli jotain vaijeria pitkin konehuoneen puolelta ja siihen oli joku korjaus metodi eristää se vaijeri tms. Hitto, kohta 20v aikaa ni ei muista enää, oli kuitenkin sama vika monessa vanissa. Löytyiskö googlella ku kirjoittaa tikittävä ääni vanissa
     
    Linde tykkää tästä.
  6. Linde

    Linde 1st gear

    Okei joo lueskelinki nyt että vois olla tuo vaihdevaijjeri pitää koittaa laittaa vähä fylliä mittarin väliin ...

    Selvästi juu tuleekin siitä vaijjerista kun vaihdeviikseä vähän pyörittää niin äänii muuttuu! Huh nyt voi taas ajella ilman mitään epäluuloja ;)
     
    Muokattu: 27.2.2021

Kerro tästä muillekin!