Duramax Silverado GM

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MaxDura, 27.8.2006.

  1. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Missäs päin suomea silverado majailee. Noita kapuloita löytyy varmaan moneltakin millä onnistuu mittariston kalibrointi. Efi livejäkin jos on niin niillä onnistuu kans. Pohjoispohjanmaalla ainakin onnistuu ja dtech kait tekee tuusulassa.
     
  2. Akit

    Akit 2nd gear

    Tämä Silverado majailee Raumalla. Liikkuu kyllä tarvittaessa ympäri maata:D
     
  3. ville400

    ville400 2nd gear

    mulla olis tommonen ppe kapula tässä naapuri kylässä
     
  4. Akit

    Akit 2nd gear

    Laitoin yvn
     
  5. Akit

    Akit 2nd gear

    Nyt on kokeiltu ppe kapulalla ja tech2, kummallakaan ei onnistunut. Ppe:llä onnistuis mikäli sitä ei olisi käytetty toisessa autossa. Tunnistaa vin numeron eikä päästä etenemään valikoissa.
    Olisko vielä jotain hyviä ideoita mitä vois kokeilla. Ei viitsis tätä varten ostaakkaan mitään "kapulaa"
     
  6. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Onkos täällä ohjelmoituja duramaxeja? Oman LBZ:n ohjelmoin pari vuotta sitten ja sen jäljkeen sen käynti ääni yli kolmentonnin kierroksilla karkenee aikalailla. Likekkö ominaisuus vai onkohan ohjelmassa vika? Muuten toimii kyllä hienosti ja voimaa on selvästi aiempaa enemmän.
     
  7. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Mulla olis joutilaana pro compin mittarin korjaus kapula. Mutta ei taida käydä kun on LBZ:lle.
     
  8. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Kyselenpä taas erilaista. Onko kellään käyttöohje kirjaa 01-06 silverado/sierra? Tarvis tietää mitä kaikkea on moottoritilassa olevassa sulaketaulussa sulakkeen numero 58 takana itsellä siinä lukee info ja ainakin onstar meni hiljaiseksi sulakkeen poistamalla. Pitäisi saada tietoa kun ilmeisesti sen sulakkeen läpi purki akkua. Minulla ei ohjekirjaa ole.
     
  9. tero79

    tero79 3rd gear

    Mulla voi olla hanskalokerossa.. Soittele josko tarvit infoo.. Voin laittaa kuvat vaikka Watsun kautta
    040-1647366 Tero
     
  10. henri901

    henri901 1st gear

    Moro!
    Pystyyköhän kukaan poistaa jyväskylän / keskisuomen alueella tommosesta LMM koneisesta silveraadosta moottorihäiriövalon egr:n deletoinin jäljiltä? mielestäni niissä on boschin ecu... Edit: tai jos jollain olisi myytävänä semmonen obd kapula millä sais ohjelmoitua egrn pois
     
    Muokattu: 1.6.2021
  11. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Ei nyt ihan jyväskylässä, mutta tekeeköhän D-tech sellaisia ohjelmointeja. Sellaiseen kapulaan en ole vielä törmännyt. Saanko udella mikä johti egr deletointiin?
     
  12. henri901

    henri901 1st gear

    Mun mielestä efi live merkkisellä kapulalla ainaki saa lampun sammumaan egrstä ja dpfstä.. Suurin osa kapulanvalmistajista on California säädöksillä niin eivät voi siitä syystä tarjota egr tai dpf softaa.. Onko sitten niin että tota efin kapulaa saa myydä vain tietyissä ei niin vihreissä osavaltioissa.. Ainakin näin olen käsittäny. Joo dtechin tiedänkin, joskus viestiäkin laitellut, mutta ei ole nyt kulkua etelä suomeen, sillä kyselin...
     
  13. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Efi live on ohjelmisto jota viritys ohjelmoijat käyttää omien ohjelmien tekoon. Suomessakin on muutamia jotka ohjelmoi autoja sillä, ainakin tämän ketjun aloittaja Maxdura. Touhusi ainakin ennen firmassa Any1o. Ohjelmoijat myyvät ohjelmiaan asiakkaille asennettuna autocal kapulaan jolla se voidaan sitten asentaa autoon. Kapula on lukittu valmistenumerolla vain yhteen autoon (ainakin halvempi versio). Itselläni on juurikin tällä tavalla ohjelmoitu LBZ. Siihen tuli myös DSP5 potikka jolla saan vaikka ajossa vaihdettua ohjelmaa. Tämä ohjelmointi sisälsi egr ja dpf deletoinnin. Autocal kapulalla voi tehdä normaalit vikakoodien luvut ja nollaukset, mutta deletoinnit ovat noissa ohjelmissa.
     
  14. henri901

    henri901 1st gear



    EFILive myy itsekin mun mielestä jotakin kapulaa muistaakseni on mallilltaan "v2 ja uudempi kapula on v3" mihin saa sitten tilata niiltä suoraan vaikka minkälaista ohjelmaa.. Itse etsiskelin vähä aika sitten efiliven sivuilta onko Suomessa ketään valtuutettua ohjelmoijaa/softan myjää, niin tais olla ruotsissa lähin sen mukaan.. Kiitos hyvästä tietoiskusta Artsi Bunker. Soittelen vielä joku päivä noita lähiseudun softapajoja jos joku sais suoraan ecuun läppärillä koodattua egrn pois kun ei ole itsellä mitään tarvetta millekään Virikapullalle..
    Edit: näköjään autocal kapulahan se on mitä EFILive myy:D:D
     
    Muokattu: 10.6.2021
    Artsi Bunker tykkää tästä.
  15. Kuormuri

    Kuormuri Gearhead

    Moro. Onkohan normaalia että 2015 vuoden Sierra duramaxissa kun laittaa webaston päälle, niin auton lämpötilasäätimiin jää valo päälle ja asteet näkyviin? Myös radion näyttöön jää virta päälle, näyttö siis on mustana mutta ikäänkuin näytönsäästäjä olisi päällä.
     
  16. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Käynnistääkö se lämppärin puhaltimen webaston käytön aikana? Jos käynnistää niin uskon olevan normaalia, Ei kylläkään varma tieto tuon ikäisestä.
     
  17. 13/12

    13/12 1st gear

    Moikka. kovin on hiljainen tämä palsta nykyään.
    Onkohan porukoille jäänyt Duramaxin osia lähinn LLY koneeseen?
    Välijäähdyttäjältä tulevan putken jatketta kaipailen eli valumötikkää joka pultattu imusarjaan.
     
  18. lofjussi

    lofjussi 3rd gear

    Silverado 2017 "vonkuu"
    Mistähän tuo ääni tulee?
    Tyhjäkäynnillä sitä ei niinkään kuule, mutta kun kierroksia vajaa 1500 ja ylöspäin niin kauhea vinkuminen/vonkuminen, niin kuin sellainen hydrauliikan vonkuminen, aivan kuin jollain pyöräkoneella ajelis. Ääni ei muutu ajaa autolla vaikka kuinka kauan, kylmästä asti vaivaa ja niin kauaa et jaksa ajaa että ääni katoais. Vaihdoin ohjaustehostimeen öljyt, kun näissä ollut vissiin jotain vikaa tehostimissa. Comma MVCHF öljyä joka täyttää vaatimuksen CHF202 kävin ostaan motonetistä. Oikein ohkasen olosta ja vihreää... Tuntuu että ääni ei ainakaan pienentynyt...
    Ohjaustehostin toimii kuten pitääkin
    Jarrut toimii hyvin, tosin jarrunestettä tää kadottaa hiljakseen... en ole vielä löytänyt minne menee...
    Tässähän on semmonen hydroboost ohjaustehostimen öljyllä toimiva tehostin...
    Ratin pyörittäminen ja jarrun polkeminen ei vaikuta ääneen, riittää kun nostaa kierrokset 1500rpm, kuuluu ulos ja sisälle...
    Voiko se tuo hyroboosti jotenkin päästää läpi että, pumppu joutuu niin koville ja huutaa...
    Vai tuleeko ääni jostain muualta?
    Auto on 2017 silverado 6,6 diesel 46 tkm
     
  19. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Ei ole kyllä noin uudesta kokemusta. Voisiko olla viskokytkin jumissa?
     
  20. sirkus

    sirkus Gearhead

    Onko se ääni alkanu yhtäkkiä? Ettei oo ominaisuus ku mun mielestä nää ääntää aina jonku verran. Duramax on ratas jakopää et josko se ääntää. Pumpun ja muut apulaittee voi ainaski poissulkee ku koittaa käyttää ilman hihnaa
     

Kerro tästä muillekin!