rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Ei tuota veloiteta jos ruksaa sen prepaid, kun maksaa tilauksen rockautossa.
    Eri juttu kun tavara on jo tullissa.
     
  2. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Nonnii, ei tullu luvatusti 22.1 osa. Ei edes ole lähteny seurannan mukaan tänäänkään kalivorniasta. Fedexin soomi nainen kertoi että usassa vaikeat sääolot. Ei voi mittään kuulemma. No kerroin minkälainen keli siellä on clovisissa kalivorniassa nyt ja että kun iso maa niin kelit vaihtelee ja eipä tuntunut vaikuttavan siihen toiseen pakettiin joka nyt jo Vantaalla tänään vaikka hitaammalla toimituksella samasta kylästä tilattu. Jopa meni ämmältä turpa tukkoon. Yritin laittaa rokkiautoonkin sähköpostia. Toisesta tuli bumerangina etteivät voi käsitellä siinä osoitteessa. Toisesta tuli linkki johon voi laittaa. No, sepä on se order status linkki ja antaa vasta 26.2 mennä eteenpäin kun pitää antaa kuulemma aikaa päivittyä eikä sais hättäillä. Voi vittujen kevät. Harvoin on kiire kun yritän valmistautua aina ajoissa. Kaks kertaa tilannu pikana osan eläissäni ja kummallakin kerralla menny molemmat tilaukset vituiksi kuin vapaussota. Silloin kun ei ole kiire niin homma toimii kuin junan vessa. Täytyypä tästä vissiin lähteä talliin juottelemaan kevytmetallista osaa joka on kahtena kappaleena ni yhteen lumiweld puikolla. Yrittänyttä ei laiteta.
     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Just kun katoin ni oli se tytön auton osa memphisissä jo sentään. Suunta ainakin jo nyt alkas oleen suht koht oikea. Toisaalta voi se vieläkin mennä mihin vaan muiden toimittaja kokemuksieni perusteella. Memphisin kautta ei kumminkaan ykskään rokkiauton osa ole tähän asti vissiin minulle kulkenutkaan. Heil to the Elvis.
     
  4. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Vähän menee ohi mutta kun rokkiauton osa on tulematta niin iskä juotti tytön autoon valualumiini kääkäleeseen korvakkeen kiinni takasin lumiweldilla ja hio laipan tasaiseksi pöytää vasten hiomapaperilla. Kohta katotaan että pysyykö veet sisällä vai ei.....

    PYSYY
     
    Muokattu: 23.2.2021
  5. SK-

    SK- 2nd gear

    Oma jarrutehostin seisonut myös memphisissä 21.2. asti FedExin mukaan.. Saa nähdä, kerkeekö katsastuksen jälkitarkastukseen saapumaan, mikä on 15.3. o_O tällä hetkellä katsastus hylätty mokoman toimimattomuuden takia.
     
  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Se kadonnut tytön auton osa tuli tänään neljä päivää myöhässä. Eilen tuli oma osa hitaammalla ja halvemmalla toimituksella tilattu. Tosin en tiijä vaihanko tytöllekään kun korjaamani osa näyttää toimivan. On niin vittumainen vaihtaa. Onpahan varalla ja vielä kaksin kappalein kun Suomesta eikä euroopasta saa.
     
  7. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Näinköhän on. Semminkin , ko Rockautolla saattaa olla aika kovat sopimukset FEDEX in kanssa.

    Parasta tässä on se ettei etukäteen tullattaessa mene aikaa edes sekuntiakaan.
     
  8. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mutta etukäteen tullatessa se raha näkyy jäävän sille tielleen jos pikkusälä tulee monessa paketissa eikä yhdenkään paketin arvo ylitä alvirajaa.

    Fedexiltä tuli pyyntö tullata, mainittiin että paketin lähettäjä maksaa kulut. Annoin luvan ja sen jälkeen totesi ettei näissä olekaan tullattavaa. Pari pakua tuli eri reittiä.

    Jatkossa näen vaivan tullata.
     
  9. timopajala

    timopajala Gearhead

    Mulla taas kävi niin että tulliin tuli monta pakettia, yhdenkään arvo ei ylittänyt tullaus arvoa, kaikki tuli minulle suoraan kotiin.
    Rockautosta tulleessa laskussa olikin kaikki ynnäilty sitten yhteen eikä erillispaketteina niinkuin saapuivat. Meni muutama viikko ja sitten fedex lähetti mulle tullaus laskun, soittelin sinne hämmästyneenä että mistä lasku johtuu kun tavarat jo olleet minulla monta viikkoa eikä tullattavaa ole.

    Väittivät että ovat muka maksaneet tullauksen mikä ei siis mitenkään pitänyt paikkaansa.

    Tästä väännettiin kättä ja lasku piti poistaa heiltä kahteen eri kertaan että onnistui ja hirveä vaiva minulle asian hoidossa.

    En voi kyllä suositella tätä firmaa eli jos jollain muulla saatte kulkemaan nii kannattaa miettiä.

    Saa nähdä miten käy seuraavan paketin kanssa. Täytyy pitää sormet ja varpaat ristissä et kuinka käy.
     
  10. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Jep. Ja niillä tuntuu olevan tapana kitistä onkelmista rockautolle, sen sijaan että kertoisi niistä suoraan asiakkaalle.
     
  11. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Pari vuotta sitten tilasin emännän autoon (Kia sorento 3,3 bensa) jakopään osat, kun oli ketju venynyt jo sen verran että herjasi nokan ajoitusta. Osat maksoi noin 200 € ja annoin fedexin tullata osat. Viikossa tulivat. Avasin osalaatikon ja huomasin että yhdestä ketjun ohjurista oli muovi klipsi rikki. Koska se oli sellainen johon ketju vastaa vasta kovilla kierroksilla niin vanhakaan ei ollut kulunut ja kasasin koneen sillä. Tein kuitenkin reklamaation asiasta ja samalle päivälle sain viestin että ei saa lähettää takaisin vaan lähettävät uuden ohjurin tilalle. Pari tuntia ja uusi viesti, osaa ei heillä enää ollut joten valmistaja lähettää uuden. Seuraava päivä ja viesti, valmistajallakaan ei kyseitä osaa ollut siihen hätään. Lopuksi viesti, Hyvitetään takaisin koko jakopään sarja jossa kyseinen ohjuri oli. Rahat tuli takas tilille ja osat on Kiassa paikoillaan. Tullauksesta olisi tieten voinut ehkä hakea vielä hyvitystä mutta en kehdannut kun muutakin tavaraa oli tullut samassa paketissa.
     
  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Tilasin 300C (Magnum) takajarrut. Satulat tuli 5ssä päivässä. Jarrupalat on nyt seikkaillu Indianassa 8 päivää :D
     
  13. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Yleensä Rockauton paketit on tullut viikossa tai allekin, mutta nyt on paketti tehnyt matkaa päivälleen kuukauden josta viimeinen viikko on vierähtänyt Vantaalla. Olen tätä asiaa Fedexiltä tiedustellut, valittelivat sääoloja kun paketti veti happea pari viikkoa jenkkilässä, mutta nyt eivät vastaa enää tiedusteluihin kun se lojuu Vantaalla. Saa nähdä milloin saapuu perille.
     
  14. timopajala

    timopajala Gearhead

    Tilasin tossa uudet ristinivelet rokkiautosta eli 2kpl niveliä, hintaa tuli rahtien kans 30€ suunnilleen eikä menny tulliin eli halpaa ku saippua
     
  15. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Mulla toimi rokkiauton pakettiseuranta viimeeks parhaiten tätä kautta kun syötti seurantakoodin.

    https://parcelsapp.com/en/tracking/
     
  16. LGC

    LGC Gearhead

    Tilasin tossa joku aika sitten ison läjän osia Rockautolta. Tuli Suomeen kahdessa päivässä, mutta nyt ollut 10 päivää Vantaalla Fed Exillä.

    "Clearance instructions from the importer are required.
    Recommended action: Importer must provide instructions."

    "No scheduled delivery date available at this time."

    Kaikki maksut on jo maksettu.

    Mitähän hemmettiä ne nyt sekoilee? Onko muilla ollut nyt sama juttu / onko selvinnyt?
     
  17. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    Meillä on auttanut kun laittaa viestin tilanteesta seuraavana päivänä on pantu jakeluun, sama kun tekee itse tullauksen vaikka siinä lukee että ei tarvi muuta jos odottaa niin kestää, kun ilmoittaa fedexille lähtee liikkeelle.
     
  18. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Jep, yks paketti lähti liikkeelle kun lähetin fedexille tullauspäätöksen.
     
  19. Hai

    Hai Double Gearhead

    Mulla oli sama tilanne (Summit + Fedex ja oma tullaus) viime viikolla. Fedex hautoi viikon tullin vapautuksen jälkeen. Joka päivä jonotin puhelimella 15min. ja kerroin, että seuranta ei muutu ja mitkään heidän ohjeet eivät edistä toimitusta. Käskivät tilaamaan tilannepäivitysilmoitukset sähköpostiin. No eipä päivittynyt kunnes vasta kun noudin paketin Postnordilta. Fedex selittää tukehtuvansa paketteihin.
     
  20. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Itsellä tulla tupsahti toissaviikolla tilattu paketti tänään kotio. Fedex varmaan laittaa tulli yms laskun perästä. Tämä siis ei ollut Rockauto tilaus.
     

Kerro tästä muillekin!