Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Kuudes asia: Älä palauta omalla kustannuksella mitään, ennenkuin on varmistunut, että myyjä palauttaa myös palautuskulut (Autodoc ei palauta.)
     
    Seevu tykkää tästä.
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  3. Vermilion

    Vermilion Gearhead

  4. Vermilion

    Vermilion Gearhead

  5. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Olipa kumma yhteensattuma kun heti löytyi 3 kuukautta hukassa ollut paketti sen jälkeen, kun alkoi vähän laajemmin tulemaan negatiivista julkisuutta. Siihen saakka kai ylläpidettiin palveluperinteitä yllä asenteella: "vi**stako me tiedetään missä sun pakettis on"
     
    Vermilion tykkää tästä.
  6. jänis2

    jänis2 3rd gear

    Mulle autodoc palautti kun otin yhteyttä kuluttajaviranomaisiin.
     
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  8. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Ennen oli ameriikassa kaikki paremmin. Elviskin lauloi "Return to sender" biisissä miten lähettämänsä kirje oli jo seuraavana aamuna palanut lähettäjälle... return to sender. Se oli ehditty noutaa laatikosta, jaella, lukea ja vielä palauttaa alle vrk sisällä. Miten meillä?:rolleyes::eek::D
     
    Inlinee ja Jori85 tykkäävät tästä.
  9. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    sepi-ukko ja Jori85 tykkäävät tästä.
  10. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jos ei ole tilauspaikassa muuta toimitus vaihtoehtoa kuin posti jääpi minulta ostamatta.nykyajan meininki joka paikassa,suu käy mitään ei tapahdu.
     
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hienosti toimi taas DPD-Postnord ketju...Saksasta Skandix:lta tilatut osat tulivat aikataulussa ja seurantakin piti paikkansa :odcool:
    Alunperin toimituspäivä oli tiistai, sitten se aikaistui maanantaiksi, mutta duuniin lähtiessä ilalla se muuttui takaisin tiistaiksi, ajattelin että OK.
    Tavarat toimitettiin kotiovelle silti kahdeksan aikoihin maanatai iltana, joten päivän etuajassa tulivat :odcool:

    Muutenkin täytyy olla tyytyväinen Postnord:n palveluihin yleensä, aika täydellinen Postin vastakohta :odbiggrin:
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Kiinasta tilasin äiteen pösöön kaukkari avaimen kuoret. 17.4 ilmestyny logistiikkakeskukseen. Sittemmin ei ole päivittyny mihinkään. Viime viikolla kävin kysymässä muttei ole kuulemma asiamiespisteessä. Aattelin jos käy niinkuin viimeeksi kun edellisen kerran ryssivät niinkin helpon homman. Kuulemma nykyään kiinapaketit menee laatikkoon suoraan. Ei ainakaan meidän laatikkoon ole tullu mikäli on vantaalta edes lähtenytkään vielä. Kohta tulee aika täyteen että voi ilmoittaa myyjälle ettei ole määrajassa saapunut perille.
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Oma jenkeistä tullut pakettini makasi siellä 2,5 kuukautta, USPS ketjussa sen tarina :odrealmad:
    Yksi ongelma tulee varmasti olemaan kun tulli-posti siirtyi lentokentältä sinne, mutta sen henkilökunta kuulemma ei :odconfused:

    Valitus kannattaa tehdä jos eBay:sta ostettu.
    Jos Paypal:lla maksettu, niin saat rahat takaisin 2kk vielä sen jälkeenkin.
    Liitteeksi yhteydenpito lähettäjän kanssa, jossa näkyy että olet perännyt tavaraa joka jäänyt tulematta määräajassa.
     
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Juu, tavara on muutaman euron arvoinen eikä tarvekaan ole niin akuutti että vaikka olis ennen joulua tilannu tänä vuonna ni ei sekään haittais. Ja on ebaysta sekä paypalilla maksettu. Proseduurikin on ihan tuttu ja palaute on 100% itsellä. Lähinnä kysymys on periaattellinen että sovitut hommat hoidetaan ja muuten voidaan olla kuin ellun kanat.

    Ja tästä kirjoitin tänne siitä syystä ettei ole niin pientä eikä helppoa hommaa ettei SUOMEN POSTI sitä SÖSSISI huolella. POSTI toimii MIELIVALTAISESTI ILMAN VASTUUTA.
     
  15. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Ensimmäinen positiivinen palaute postnordille pelkkää negatiivistä tähän mennessä kuullut. Siellä jossain varastossa on minunkin Rockauto pakettini yhteyden saaminen on todella vaikeeta. Posti olis hoitanut varmasti paremmin
     
    Car nut tykkää tästä.
  16. Hai

    Hai Double Gearhead

    Tämäkin vielä
    Postin pakettiautomaatteihin murtauduttiin Helsingissä (iltalehti.fi)

    Mitkä mahdollisuudet lähettäjällä on varmistua Postin toimipaikkojen turvallisuudesta?

    Mikä on postin vastuu sitteen mistään?
    Jos asiakaslupaus on, ehkä toimittaa. Lisäksi mitään vastuuta ei hallussa olevasta omaisuudesta haluta ottaa.
     
  17. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Näin posti ilmoittaa vastuullisuutensa.:

    Vastuullisuus
    Vastuullisuus on keskeinen osa Postin liiketoimintastrategiaa. Haluamme vähentää ympäristölle, ihmisille ja yhteiskunnalle aiheuttamamme harmin niin pieneksi kuin mahdollista ja samaan aikaan käyttää osaamistamme ja resurssejamme asioiden parantamiseksi. Yhtenä esimerkkinä tästä on Postissa tehtävä kunnianhimoinen ilmastotyö: tavoitteemme on olla täysin nollapäästöinen yritys vuoteen 2030 mennessä.”

    Huomionarvoisaa tässä on että ei ole mainittu mitään siitä kirjeitten ja pakettien toimituksesta asiakkaille edes jossain säällisessä ajassa. Sitä mikä oli ennen ydinosaamisaluetta ja keskiössä toimintastrategiassa. Ehkä se luonnonsuojelu onnistuu parhaiten kun kalusto seisoo ja lähetykset ei liiku. Tai sitten ne postinkuljettajat ajaa pyörillä ajamaan nurmikkoa talojen pihoille.

    Ainoastaan vakuuttamalla saat edes jotain turvaa lähetyksellesi ja silloinkin 20€/kg. Maksat siis lisää siitä että asiat menee niinkuin pitäisi kun niiden pitäisi muutenkin mennä: joku lähettää maksusta kirjeen/paketin toiselle ja se toinen saa sen säällisessä ajassa perille vahingoittumatta, tai edes tulisi joskus jossain kunnossa perille. Mutta ei, liian vaikeaa koska vastuu on lähettäjällä. Vittu mitä paskaa. Muuten posti tekee mitä haluaa, milloin haluaa ja miten haluaa, luontoa kunnioittaen. Jos postin toiminta olisi ilmaista talkoolaisten tekemää niin ymmärtäisin että ei voi paljon vaatiakaan.
     
    Hai tykkää tästä.
  18. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Jos joku tilaa ympäristölle, ihmisille tai yhteiskunnalle jollain tapaa mahdollisesti haitallisen tuotteen, on vastuullisen Postin velvollisuus hävittää se.
     
  19. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Eli kannattaa kirjoittaa paketin kanteen että sisältää sähköauton osia joka kulkee tuulisähköllä tai joka on tuotettu mirriä silittämällä? Tulisko sitten varmemmin perille? Vai jos lähettäs paketillisen dynamiittia niin hävittäskö ne sen polttamalla?
     
  20. matti R

    matti R 3rd gear

    En mitenkään puolustele Postin surkeaa toimintaa mutta Vastuullisuus tarkoittaa eri asiaa kuin vastuu Postin käsiin annettujen lähetysten toimittamisesta perille.
     

Kerro tästä muillekin!