Bensapumppu linjaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Turnn, 6.5.2021.

  1. Turnn

    Turnn Gearhead

    Laitoin pienen sähköpumpun bensalinjaan ,runkoon noin etupenkin kohdalle. Ei tuota pisaraakaan! Mikähän mättää? Pitäis olla menopuolen putkessa (paksumpi). On oikeen päin ja pumppas hyvin naftakanisterista testaten.
     
  2. 383

    383 Gearhead

    Nämä ei ole imeviä vaan soppa pitää valua ensin pumpulle joka työntää eteenpäin
     
  3. LPV

    LPV 3rd gear

    Pumpun pitäisi olla tankin vieressä, että toimii. Mulla on suunnillen samantyyppinen. Kaasarin kanssa käytössä tämä.
     
  4. Hukka86

    Hukka86 2nd gear

    Tuleeko sille pumpulle polttoainetta jos imee. Ettei olisi imusihti tukossa
     
  5. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Täsmälleen sama homma kuin LPV:llä kun kaverin Impalaan vaihdoin pumpun.Vanha pumppu oli konehuoneessa mutta uusi pumppu ei siinä paikassa toiminut vaan piti siirtää tankin kylkeen kiinni jolloin pelittää ihan normaalisti.Kaasarivehje oli tämäkin.
     
  6. Turnn

    Turnn Gearhead

    Kiitos vastaajille. Ensi töikseen otin auton vasemman kyljen (linja vasemmalla) pukeille.Olisko linja tyhjentynyt tankkiin ja siksi katkaistusta putkesta ei tullut mitään? Pieni motonetin pumppu ei jaksa imeä (lappoaminen)? Ajettu talliin samana päivänä mekaanisen pumpun turvin.Hyvin toimi,paitsi jos parikin päivää ajamatta,niin sai sahata melkeen akun tyhjäksi ,paitsi jos antoi pullosta huikkaa kaasariin. Sähköpumppua ajattelin vain täyttämään napista kohokammion. -Jenkki foorumeilta sain tuommosen idean
     
    Muokattu: 7.5.2021
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Autossa on jokin vika, joka pitää korjata, sähköinen siirtopumppu ei ole korjaus.
     
    -71 MoPar tykkää tästä.
  8. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    mulla oli joskus 78 Malibusta bensalinjaan ruostunut pieni reikä, ei vuotanut ulos että olisi huomannut, mutta ei myöskään imevä pumppukaan toiminut.
     
  9. Turnn

    Turnn Gearhead

    Kokeilin liittää tankilta lähtevään letkunpätkään -Hyvin sysää!
     

Kerro tästä muillekin!