2021 FHRA Cruising Pre-Party Malmi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja debner, 5.6.2021.

  1. debner

    debner Gearhead

    f100 stepside, Fuselage, Mika.V ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    herrassiunaa kun oli kalustoa ku pipoo paikalla! olipas täydellinen keli; mutta mikässiinä on ettei suurin osa vaivaudu kylille olleskaan vaan tykkäävät vaan parkingista; eikä itse cruisingista olleskaan?

    onhan se niin että polliisit, taksit ympäristö ja vihertävät liikkeet siitä kiittää kun ei turhaan ajella...? me olimme jatkuvasti liikkellä ja pyrimme välttämään paikalleen jämähtömistä...-alueelle jonottamista lukuunottamatta
     
  3. matti R

    matti R 3rd gear

    Meitä on moneksi! Minusta parhaiten autoja näkee juuri Malmilla, parkissa tai ajamassa sisään tai ulos. Ajelua voi tehdä milloin vaan. Kukin tavallaan.
     
    cdv70 ja ata tykkäävät tästä.
  4. impala67

    impala67 Double Gearhead

    juu niin näkee picknickissäkin, mutta jotenkin se vaan on hauskempsa se ajelu kuin patsastelu. ehtiihän noita paikallaan pihalla ihailla
     
  5. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Porukka käyttäytyi aivan kuin koronaviruksesta ei olisi koskaan kuultukaan. Jotenkin luulisi, että 1,5 vuodessa olisi perusasiat menneet jakeluun mutta ilmeisesti jos ei pakoteta niin omaa järkeä ei pysty käyttämään.
     
  6. debner

    debner Gearhead

    Väljät tilat siellä lentokentällä oli kävellä, vaikka joka auton ohi kuljeskelin niin kertaakaan ei tarvinnut kahta metriä lähempänä olla ketään ilman mitään suurempia väistöliikkeitä. Jäätelöjonoissakin näkyi olevan välimatkoja jonottajilla. Voi olla että autojensa lähistöllä olleiden omistajien olisi kannattanut käyttää suojaimia jos moni pitkin iltaa halusi autosta jutella.
     
  7. Weijari

    Weijari Gearhead

    Ainakin keskemmällä kenttää pysyivät turvavälit hienosti ja samoin vessajonossa jopa maskit ja jätskikiskalla. Voi olla että siinä sisääntulon kohdallla oli vähän parveilua. Meillä oli tietty oma ryhmä autojen läheisyydessä, mutta samalla ryhmällä ollaan muutenkin oltu lähikontaktissa. Moikkailut ja silmäilyt menivät käytännössä niin että jos meidän porukka oli auton etupuolella, niin moikkailijat olivat takapuolella. Omalta osalta siis ei valittamista.
     
  8. ata

    ata Gearhead

    Jos sulla on pihalla tuollainen määrä tuollaista kalustoa, niin sitten ei varmaan tartte mennä käymään, sen kuin ihailet niitä ja cruisailet jossain kylällä. Me muut ei nähdä noin montaa harrasteautoa joka päivä omalla pihalla ainakaan useimmiten, minullakin on vain kolme harrasteautoa itsellä, eikä nekään ole kaikki samassa paikassa yleensä...

    Jos tykkää vain ajella, niin ajelee sitten. Jos toiset tykkää nähdä monta autoa jotka ei moneen paikkaan samalla kertaa mahtuisi ja nähdä tuttuja ja niitä (ei vain omia) autoja, kun tässä ei ole näyttelyitäkään ollut pitkään aikaan, niin me tehdään niin.
     
    impala67 tykkää tästä.
  9. impala67

    impala67 Double Gearhead

    joo, enempi tuo oli yleisen maailmanmenon ja harrastuksen vanhenemisen tuskailua. todella hienoa että tapahtuman saavat pidettyä elossa. ja ajamallahan sinne suurin osa tuli, ettei sen puoleen...
     
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Keli näyttäs mahtavalle 2.7 tapahtumaan. Että kai se on Etelä-Savosta taas ajeltava paikalle ja la katsomaan sit kiihdyttelyjä.
     
    impala67 tykkää tästä.
  11. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Ihan vaan kyselen,miten siellä enää voi ajaa/kiihdytellä,jos rataa kuoritaan pois?
     
  12. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Se kuorinta oli sen jo aiemmin käytöstä poisotetun kiitotien reunaa tms
     
  13. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ja sekin taidettiin lopettaa poliisin toimesta.
     
  14. litres

    litres Gearhead

    Noooh, onks kuvei?:D
     
  15. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    litres tykkää tästä.
  16. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Nyt veti kyllä liikenne hyvin :cool:
    Väkeä näytti taas olevan aivan älytön määrä tonteilla. Keli ja meininki erittäin kohdallaan.
     
  17. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Minusta ihmisiä oli vähemmän kuin kuukausi sit, mutta kalustoa paljon enemmän. Jotain 1645 pelipaikoilla, eikä yhtään ruuhkaa.
    Ei paha viikonlopun reissu. Pe pre-cruising, hotelli ja aamulla katsoo kiihdyttelyjä ja iltapäivästä käynti Heurekassa perheen kanssa (maastontiedustelua Vantaan Cruisinkiin :p ) ja nokka kohti Etelä-Savoa.
    Ja autokin kesti kasassa reissun eikä vetari irronnu, vaikka hieman olin epäluuloinen sen kanssa.
     
    juko7 ja Malossi tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!