Sbc köhähtää äkkiä kaasua annettaessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ponu84, 6.6.2021.

  1. Ponu84

    Ponu84 2nd gear

    Noussut tuollainen oire ilmoille tässä viimepäivinä,eli nopeesti kaasua painettaessa hieman köhähtää ja empii ennenkuin alkaa vetämään,tuossa jo kokeilin kiihytyspumpun akselia toisiin reikiin että jos sattuu saamaan liikaa,tulpat ja piuhat on menossa vielä vaihtoon mutta arvuutelen tässä ääneen mitä muuta osais alkaa tutkimaan.kyseessä siis 350 pikkasen piristetty pata ja vuoden vanha 600 edelbrock sekä Hei jakajalla...kuumassa koneessa ei läheskään niin pahana tuo ongelma
     
  2. Weijari

    Weijari Gearhead

    Olisko Neulojen jouset liian löysät ja menee hetkeks laihalle?
     
  3. 3964

    3964 3rd gear

    Bensan puutteelta tuo ennemmin kuulostaa kuin liialta bensalta,afb edeli tekee tuon herkästi kun toisioläpät aukee.
     
  4. Ponu84

    Ponu84 2nd gear

    Tossa tuli vasta vaihettua bensapumppu kun vanhasta purkaantui akseli rungostaan irti,tosin ei montaa tuhatta kestäny ajaa ja vuotavaa bensalinjaa lattian alla tuli myös korjattua,eikä tuo muuten ala kakomaan kuin äkkiä painettaessa
     
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Moottori sammuksissa, ilmanputsari irti ja kaasuvivusta kääntö, ruiskuaako kurkkuun kiihdytyspumpusta bensaa?
     
  6. fennia

    fennia Gearhead

    Epäilusin kans et kuihdytyspumpun kalvo paskana.
     
  7. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Tämä nyt ei sinua auta koska olet jo kokeillut, mutta mulla oli viime kesänä saman tyylistä oiretta omassa ja korjaantui kun siirsin kiihdytyspumpun vivun keskimmäiseen asentoon.

    Mulla oli alunperin kovimmassa asennossaan niin oliskohan saanu liikaa bensaa kun äkkiväärästi annosteli kaasua. Tulppien kunto myös puolsi tätä mutuilua.
     

Kerro tästä muillekin!