Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

  1. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Vielä on toivoa ainakin pk-seudun ulkopuolella. Eli Caminolla ajaessa tien laidassa seissyt pikkupoika näytti OK-merkkiä ja huoltoasemalla teinipojat puhelimen räpläämisen sijaan spekuloivat kovaan ääneen formuloista.
     
    ozzy- ja Inlinee tykkäävät tästä.
  2. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kyyllä Chicagon suunila eräät pojat mopolla seuras kans kovasti peukut pystyssä, ja yks keski-ikäne pariskunta ketkä päästi suojatie yli näytti molemmat käsmerkei et kumet katuu, ja oliha se toteutettava peukkuje kera:pinup:
     
  3. mcmies

    mcmies Gearhead

    Pikkupojat näyttää usein peukkua ja räpsii kuvia kun pyyhkäisee jenkillä ohi. Oon joskus, kun sattunu sopivasti kohdalle, antanut myös poikien istua ohjaamossa ja räpsinyt poikien luureilla niistä kuvia luu ulkona. Kyllä V8-meiningissä on jotain kiehtovaa edelleen, ei potentiaali harrastukselle mihinkään ole kadonnut. Ulkoiset olosuhteet ja nykymaailman umpityperä keskusteluilmapiiri ovat ongelmia, ei harrastus itsessään.
     
    Seevu, bathory ja Inlinee tykkäävät tästä.
  4. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    ^Autoharrastushan ei katoa, se vain muuttaa muotoaan.
     
  5. Stenan sivu on samaa mieltä:

    [​IMG]
     
  6. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Ihan tätä en tarkoittanut :D Nykyisin tuodaan japseistakin kaikennäköistä katiskaa ja toiset tyytyväisenä niitäkin harrastaa.
     
  7. Jos joku kuvitteli, että koronapandemia lähti Kiinasta Wuhanin torilta, niin meidän PM kertoi miten asiat oikeasti meni:

    Marin: Kyllä tämä on kertaluontoinen toimi, mutta emme tiedä, millaisia kriisejä tulee tulevaisuudessa ja tulevat päättäjät tekevät omat ratkaisunsa.

    Ilmastonmuutos altistaa pandeamioille, ja Marin ihmettelee, miksi perussuomalaiset vastustavat ilmastotoimia.


    Elämme lopun aikoja..
     
  8. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    [​IMG]

    Vaula Norrenan vaaliauto. Hänen mukaansa auton päästöissä tulee huomioida auton koko elinkaari, ja sen aiheuttamia päästöjä voi kompensoida.
     
    taunusstyle tykkää tästä.
  10. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Vihreä puolue ja sen sidonnaiset ovat suurimmaksi osaksi tekopyhää kaksinaamaista hurskastelua.
     
    Muokattu: 23.5.2021
  11. Älkää nyt vaan tuomitko, että kun kerrankin ituhipillä on kunnon auto! Ja perustelukin on hyvä. Siihen voi aina vedota, kun joku hänen aatetoveri tulee vittuilee vihreästi.
     
    Seevu tykkää tästä.
  12. Porissa on vielä järkeä:

     
    -71 MoPar ja impala-63 tykkäävät tästä.
  13. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Kas BASE-hyppääjä ja jokapaikan höylä Evilampi pelastaa taas maailmaa. Hyvä ettei pelastanut maailmaa viikonloppuiltana.
     
  14. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    Pelkkää kiusantekoa saatana,olisivat menneet sinne elokapinan luokse,eikä huutelis jostain perämetsistä. :mad:
     
  15. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    On se perkele. laki ei ole sama kaikille eikä oikeudet, riippuu räikeästi kannasta, tämä pelleily tuloo räjähtämään vielä kun hetki kuluu..
     
  16. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  17. Z(etor)71

    Z(etor)71 3rd gear

  18. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Kyllä "putinin miehet olis hoitanut tilanteen paljon vauhdikkaammin. Ei olis kyselty ja maariteltu kettuihmisiä poistumaan , olis voinut joku mustelmakin vauhdissa tulla.
    Pitäiskö katsoa juku sellainen päivä kun on vähän ulkovaltojen korkeassa virassa olevia vierailuja ja järjestää mielenosoitus sille päivälle . Menis autoilla ja laittais teltat ja grillit ja alkais viettämään laatuaikaa.
     
  19. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    No kunnallisvaaleissahan se nähtiin suurin osa kansasta äänesti Suomen alasajon puolesta eli alas mennään.
     
  20. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!