Loppu Kauhavalla Nitrojen EM lyhyeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ugalabugala, 4.10.2019.

  1. Araldite73

    Araldite73 3rd gear


    Itse asiassa 4591 kautta etelästä ajaessa säästyi aikaa vajaa 1/2h
     
    Rami_Vaan tykkää tästä.
  2. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Niinpä... Hyvä juttu...

    - Sen vuoksi sitä reittiä suosinkin.

    Antaa aikaa kierrellä varikolla ennen ajojen alkua...

    - Eikä tarvitse siltikään herätä aamulla normaalia arkiaamua aikaisemmin.
     
  3. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Ja tämä vuodatus liittyy tähän keskusteluun?

    Lainaus (sivun yläosasta): "Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta."
     
  4. Eikö sitten koronapolitiikka ole politiikkaa? Miksi ne sitten keskusteli äsken eduskunnan kyselytunnilla koronasta ja kisaturisteista?
     
  5. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Senyt on aivan sama kuka ja mikä on silloin ollut puolustusministerinä. Mitä sen olis pitänyt tehdä, seistä vuoden päällään vai? Mitä sillä olis saavutettu? Puolustusministeri tuskin oli aloitteellinen asiassa. Valtio on ku vanha fyyra, menoia on aika perkeleesti enemmän ku tulojatoivotaan ja haahuillaan sekä hyväveljeillään sisäpiireissä.

    Nyt se tilanne on onneks muuttunut fyyran osalta, osittain pakosta, ja tehdään asioita niillä resursseilla joita omataan, niitä venyttäen. Et siinä mielessä ollaan samalla linjalla kuin puolustusvoimat; niille kerrotaan et teille on tulos ton verran rahaa, käyttäkää se hyvin. Ja ainoana hallinnon alana se sopeuttaa, koettaa tehdä sen niin ettei laatu kärsi tai et se kärsii mahdollisimman vähän.

    Yks keino siihen on luopua tilakustannuskista ja keskittää. Toinen vaihtoehto on et nekin olis aina vinkumassa ja panemas maata seis mikäli yhteenkään "saavutettuun etuun" puututtais.
     
    Swinger71 tykkää tästä.
  6. Ainakin edeltäjä oli hyvin aloitteellinen:

    Wallin pyyhki Dragsvikin pois varuskuntien lakkautuslistalta

    Ja kas kummaa se Dragsvik oli myös Haglundinkin jälkeen. Joku voisi uskoa sattumaan..
     
  7. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Niin,eiköhän tämä mutkan kautta liittynyt kiihdyttelyynkin kuin muuhunkin Kauhavan nykytilaan taustatietona eikä siinä ole politiikkaa siinämielessä että enhän minä valinnut puolustusministeriä sillonkaan vaan hallitus ja silloin sattui pallilla istumaan Mr Haglund joka pisti henselit kentän sotilastoiminnalle ja tämä toimenpide ajoi lumipalloilmiöön pikkupaikkakunnalla katastrofina jo taloudellisti saati imago tappiona ja nyt ollaan tässä tilanteessa ettei se ole enää vastaanottokeskuskaan enkä ollut päättämässä sitäkään.
    Mikäli kenttä olisi edelleen ilmasotakoulun aktiivikäytössä tätä keskusteluakaan ei olisi!
    Kyllähän valtiolla menoja piisaa eikä rahaa ole yhtään vähemmän kuin ennenkään maailmassa mutta uusi trendi maapallon sosiaalitoimistona toimiminen jopa velkaa ottaen on"aika kallista" ja oman järjen vastaista talouden pyöritystä ainakin minulle saati näin pienelle maalle ylipäänsä jonka maantieteellinen sijainti on kartan reunalla,väestön määrä 1 isoon kaupunkiin sopiva maailmalla ja jossa yritetään kaikin keinoin hyvinvointi ajaa mahdollisimman monilta alas EU nuoleskelulla ja suuri osa maasta lähinnä oman onnensa nojassa yhä enemmän ja enemmän jopa maanpuolustusnäkökulmasta josta saammekin taas aasinsillan takaisin aiheeseen Kauhava.

    Mitään aatteita en tuputa enkä ratkaisujakaan kunhan näkemykseni sivustakatsojana joihin joku samaistuu ehkä ja osa ei,vaan liekö enempikin pohjustusta myös pääkaupunkikeskeisen järjestön kiihdyttelyihin noin kaukana kotoa josta powerparkin kokoontumisen loppumisen myötä heidän toiminta esim koko maankattavasti on/ollut A:vilkastamassa B:vähäistä
    C:ei havaittavaa D: en osaa sanoa koska käyn Malmin kentällä ja siinä lähiympäristössä . Tähän voi itse kukin vastata näkemyksensä mukaan.

    Tämäpä tästä minun osaltani ja kyllä,tuli käytyä hyvin hiljaisella Kauhavan torilla ohimatkalla pari päivää sitten ja on muuten yhä ykköspaikkoja ellei ykkönen grilliruokien osalta maassa mun mielestä.
     
    Muokattu: 2.7.2021
  8. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Nin..., se et se pyyhki yhen pois, ei kuitenkaan tarkottane sitä et se lisäs sinne randomisti muita. Kai se Dragsviikikin sit ois pitäny panna sileeks ja ehkä viel joitain muitakin?
     
  9. Sitä vaan, että kyllä nämä varuskuntien lakkautamiset on lopulta poliittisia päätöksiä ja niihin vaikuttaa puolustusministeri. Kun noihin aikoihin oli RKP:läinen puolustusministeri ja kun RKP on puhdas kielipuolue, niin Dragsvik säilyi.

    RKP:lle millään muulla ole väliä, kunhan pakkoruotsi ja ruotsinkieliset palvelut säilyy ja mielellään kasvaa. Sen takia se istuu käytännössä aina hallituksessa kuin syöpä muun hallituksen ideologiasta riippumatta. Ainoastaan Sipulän hallitus oli terve poikkeus sääntöön.
     
    Cocco Bill, homer ja three hundred tykkäävät tästä.
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Etelä-Pahjanmaan ELY-keskus ja yksityishenkilö valittanut ympäristöluvasta!
     
  11. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    No tuossa tapauksessa ministeri oli poliittisesti aktiivinen, se on vähän niinku ton RKP:n agendakin. Ja mun mielestä päätös oli hyvä. Muuten , niin kuin tuokin asiaa, ne valmistelut tehdään pääsääntöisesti ministeriöissä sen henkilökunnan toimesta, ja nehän ei vaihdu poliittisten virtausten mukaan.

    On siihen toinenkin syy miks RKP on mukana. Heikäläiset ovat yleensä keskimääräsiä ministereitä pätevämpiä ja viisaampia, minkä lisäks aikalailla poliittisista ideologioista vapaita, joten kunhan tietyt reunaehdot täyttyvät, pystyvät yhteistyöhön aikalailla kaikkien tahojen kanssa. Siin ois muillakin opittavaa.
     
    Lowry ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  12. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Onko tarkempaa tietoa mistä on valitettu... ja onko kyseessä 1 yhteinen vai 2 erillistä valitusta?
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Luulen että 2 erillistä kun tuskin Ely-keskus yksityisen kanssa tekee valitusta,Melusta ainakin Ely-keskus käsittääkseni sillä kielteisen kannan ilmaissut lupahakemuksessa.
     
  14. jknR

    jknR Gearhead

  15. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Kiitos tiedosta...

    - ELY-keskuksen tehtävä on edistää alueen Elinkeino ja Liike-elämää...!!!???
     
  16. Rami_Vaan

    Rami_Vaan 2nd gear

    Kiitos.
     
  17. "julkista vihapuhetta, maalittamista ja suoranaista uhkailua."

    Missähän tämmöistä on ollut?
     
  18. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Unohdit Y:n = Ympäristö.
     
  19. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Elä ny lähe pilaa hyvää pöhinää
     
    Rautamäki tykkää tästä.
  20. Winchester

    Winchester 1st gear

    Ei ole näköjään FHRA vielä päivittänyt sivujaan, mutta LSK hotellista ilmoittivat että ens viikonlopun nitrokisoja ei ole tuon valituksen takia, koska hallinto-oikeus ei kerkeä kokoontua ennen kisoja ja minun hotellivaraus perutaan maksutta. Sellasta.

    EDIT: On sentään yhteenvetosivu päivitetty.
     

Kerro tästä muillekin!