GM osia Euroopasta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Over the hill, 14.7.2021.

  1. Over the hill

    Over the hill 1st gear

    -07 Cadillacin ilmastoinnin osan kanssa mahdollisesti ongelmia. Varautunut putken uusintaan. Onko Euroopan puolella putiikkeja, josta voisi katsella, vai onko kaikki aina tilattava jenkeistä?
     
  2. Car nut

    Car nut 1st gear

  3. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Onkos tuo vaan yrityksille tukku,en löytänyt mitään nettikauppaa?
     
  4. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    miksei us-partsin kanssa voi asioida..?
     
  5. Over the hill

    Over the hill 1st gear

    On asioitukin, ei mitään ongelmaa siinä. Paremminkin siinä, että jos osa on saatava mahdollisimman äkkiä, eikä kotimaasta löydy.
    Tällöin arvelen esim. Euroopasta tulevan samassa ajassa, kuin jenkeissä kestää kuskata mantereen reunalta toiselle. Pakettien seuranta ainakin antaa ymmärtää näin.
     
  6. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Mulla tuli rockautosta alle 2 vuorokauden vetarit niin en tiedä miten nopeasti tarvitsee saada. Maanantai iltana tilasin ja keskiviikkona klo 13 oli osa kädessä. Toki yleensä siinä viikon kestää rockauton paketti tulla. Euroopasta monesti samassa ellei jopa hitaammin.

    Se lähettäminen monesti on se mikä kestää ei se kuljetus paitsi postilla...
     
  7. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    vantaalle tulee nopeasti,sitten loppuu matka
     
    Isamu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!