vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Eipä tuolla alkuaikoinna edes ollut mitään kuminpolttoa, vastahan se on sinne viime vuosina tullut, joten ei voi puhua mistään perinteestä.
    Sen sijaan siellä oli oma radiolähetys...Radio Etelänäänen 88.7 Mhz lähetysauto seisoi siinä "kierukassa" missä myyntikojut nykyään.
     
  2. fenix

    fenix 3rd gear

    Mä muistan toisin.
    Alkuaikoina tuolla oli vain 10-20 autoa ja kumi paloi.
     
  3. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Mä taas muistan että lähi vuosina on poliisi ollut jonain kertana tiukemmin paikalla sakottamassa ja se on juurikin ollut heinäkuu.
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    BS, Vantaan Cruisingin on aikanaan aloitellut Vantaan Harrasteautot VanHa Ry varmaan joskus 90-luvulla ja sillon ei tosiaan suditeltu, joku on ehkä pikkusen ruopaissut lähtiessään mutta tommosta kuminpolttofestivaalia siellä ei tosiaan ollut.
     
  5. aircool

    aircool 3rd gear

    Kyllä siellä joku hurja saatto vähän sudittaa, mutta sitä ei katsottu hyvällä. Muistan hyvin kun radio-ohjelmaa vetävä Juha Vuorinen eli Pikku-Juha kehotti polttamaan kumia mieluummin takapenkillä.
     
  6. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Heinäkuun cruisaus pätkää

     
    esmi ja Fuselage tykkäävät tästä.
  7. heleha

    heleha Gearhead

     
    KKOSKINEN, jknR, esmi ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Näinhän se oli, mutta koska Vantaa Cruise oikeastaan alkoi ?
    Muistelen että aloin käymään Vantaa Cruisessa siinä kesän -92 tienoilla...
    Silloin 90-luvulla siellä oli kivasti porukkaakin ja sitä jatkui vuosia...sittemmin tuli sellainen hiljaisempi kausi että siellä saattoi olla vain se 20 autoa kerrallaan.
    Sitä kesti aikansa kunnes homma räjähti nykyisiin mittoihinsa joskus 2000-luvulla tai sen lopulla ja alkoi myös tuo kuminpoltto touhu isommassa määrin.
    Omasta mielestä parasta aikaa oli juuri tuo 90-luku ja ehkä se 2000-luvun alkupuoli.
     
  9. 1320

    1320 Gearhead

    esmi tykkää tästä.
  10. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Juu ei ole montaakaan vuotta kun niillä oli "ajanottokoppi" suoran päässä. Ihan hyvä, että tulee toimintaan joku tolkku. Ja ihan senkin vuoksi, että siinä vieressä asutaan ja voi vain kuvitella paikallisten tunnelmia "joko taas".
     
  11. MJF

    MJF Double Gearhead

    Huvittaa kyllä lukea kommentteja, hirveää itkemistä kun yleisellä tiellä poltetaan kumia ja siitä saa sakkoja. Tuommoselle touhulle pitäisi kyllä olla joku järjestetty tapahtuma luvan kanssa, sekopäistä hommaa kun noita videoita katsoo. Yleisöä on kuin pipoa ja kosketusetäisyydellä autoista. Ihan turha valittaa ettei mitään ole sattunut, ihan varmasti tuolla menolla sattuu ja kovasti.
     
  12. Lynyrd

    Lynyrd 3rd gear

    Niin eihän siellä Kärkölässäkään ollu koskaan mitään moottoripyöräonnettomuutta sattunu.....
     
  13. ata

    ata Gearhead

    esmi tykkää tästä.
  14. ata

    ata Gearhead

    heleha, cdv70 ja esmi tykkäävät tästä.
  15. 340

    340 Gearhead

    VanHa:n puheenjohtaja muisteli Facebookin puolella että 1991 voisi olla vuosi jolloin toiminta alkoi.
     
  16. -chgr

    -chgr 2nd gear

    Jos pelkät jenkit sielä olis raapinu kumejaa ni tuskin olis kytät sielä niin hanakasti muttaku kaikki teinipellet revittää minuutti tolkulla et kiittäkää niitä kun menee hyvä juttu pilalle.. =/
     
    Malossi tykkää tästä.
  17. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Pelkkä savustus tuskin haittais niin paljoa kuin ne holtittomat vauhdit.
     
  18. Make.S

    Make.S Gearhead

    Tuskinpa ne lähitalojen asukit tykkää mylvivästä v8:sta, vaikka se menis vaan kävelyvauhtia.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  19. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Joo ei tykkää varmaan. Silti poliisien puuttumiskynnys voi olla erilainen jos joku sutii sladissa ylikovaa siinä ihmisten välissä tai sitten jarrua vasten 0-10kmh.
     
    Make.S tykkää tästä.
  20. Weijari

    Weijari Gearhead

    Eiköhän se ole ihan se ja sama miten suditat, kun se kuitenkin on kiellettyä. Jos meinaa sudittamiseen puuttua niin kyllä poliisi sitten puuttuu kaikkeen sudittamiseen.

    Ja on tässä varmaan itse kukin ollut opettamassa huonoja tapoja, vaikka ei nyt ehkä yleisellä parkkipaikalla, mutta kuitenkin. Junnuilla kun on tapana tehdä vielä vähän tyhmemmin (kovempaa, nopeammin, suuremmalla metelillä etc ) kuin faijansa / esikuvansa. Eli en ihan näillä puheilla pistäis ns Jonnejen piikkin.
     
    hmr66 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!