Xtreme Super Summer Meet 31.7.2021 Malmi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 23.7.2021.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    [​IMG]

    Autoja ja livemusiikkia! XTREME SUPER SUMMER MEET 31.7.2021 Malmin Lentokentällä kello 10-18
    Autonäyttely:
    Vanhan lentokonehallin tiloihin, hangaariin, nousee yhden päivän ajaksi mielenkiintoinen sekä monipuolinen autonäyttely. Hangaarissa on yleisön nähtävillä nostalgisia autoja, entisöityjä jenkkirautoja, autoklassikoita sekä pitkälle rakennettuja harrasteajoneuvoja useista eri tyylisuunnista, kuten hot rod, custom, styling, sekä sport cars. Päivän päätteeksi autoja palkitaan pokaalein sekä tapahtuman kumppanin, SONAX- autonhoitotuotteilla. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Dodge RAM -autojen maahantuontiin erikoistunut Carvista autoliike, joka tuo esille mielenkiintoisia sekä harvinaisempia RAM-autoja omasta kokoelmastaan. Tapahtuma on autokulttuuria parhaimmillaan. Esillä on suoranaisia taidetöitä, joita kannattaa tulla katsomaan lähempää ja tapaamaan autojen rakentajia ja omistajia.
    Esiintyjät:
    Ulkotilassa on ohjelmalava, jossa päivän ajan yleisöä viihdyttää kaksi liveorkesteria. Texas Oil soittaa mm. Ganes-covereita ja rock’n’rollia sekä Flamin’ Star, joka soittaa Elviksen musiikkia aina 50-luvulta 70-luvulle sekä suomalaisia 50-luvun kappaleita rockabillytyylillä ja rautalankasoundilla.
    Alueen palvelut:
    Ulkoalueella Laitilan Wirvoitusjuomien juomilla varustettu anniskelualue sekä suolaista ja makeaa purtavaa. Ravintolapalvelut ovat lähellä päälavaa, joten voit nauttia alueen palveluista ja samalla kuunnella tapahtuman esiintyjien komeata soittoa.
    Harrasteparkki ja yleisöpysäköinti:
    Ulkoalueella on laaja harrasteparkki, jonne pääsee osallistumaan omalla harrasteajoneuvollaan. Myös yleisö pääsee pysäköimään omalla autollaan tapahtuma-alueen läheisyyteen, Malmin lentokentän porttien sisäpuolelle. Pysäköinti on maksuton ja sisältyy pääsylipun ostaneille.
    Ennakkoliput
    Tapahtuman liput myy ennakkoon Tiketti.fi. Ennakkoon ostetut liput ovat edullisemmat ja lisäksi pääset nopeammin sisään tapahtumassa, joten suosittelemme lipun ostamista ennakkoon.
    Liput Tiketti.fi -ennakkoon 19,50€, portilta 20€, lapset 5€ (10-15 -vuotiaat)
    Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa.
    Alle 15-vuotiaat sisään vain aikuisen seurassa.
    Tapahtuma-aika
    Tapahtuma on avoinna kello 10-18 ja nähtävää riittää koko päiväksi. Ulkotilan ohjelmisto käynnistyy keskipäivän jälkeen, joten voit saapua rauhassa tapahtuma-alueelle ja pääset osaksi tapahtuman ohjelmaa.
    Liput: http://www.tiketti.fi/xtreme-super-summer-meet-malmin…/76217
    www-sivut: www.x-treme.fi
    FB-tapahtuma: www.facebook.com/events/4706441879383455/?active_tab=discussion
    Olemme huomioineet terveysturvallisen osallistumisen, mutta tule tapahtumaan vain terveenä, pidä turvavälit ja muista hygieniasäännöt.
    Lämpimästi tervetuloa.
     
  2. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Xtreme Super Summer Meet päättyy yhteiseen letka-ajoon Malmilta Porvoon Cruisingiin. Yhteislähtö starttaa klo 18 Malmin Lentokentällä. Letkaa vetää vaalean vihreä Janitan ja Raimon Chrysler New Yorker, jonka rekisteritunnus on CNY-59. Reitin kokonaispituus on n. 45 km. Reitti kulkee pääosin Vanhaa Porvoontietä, eli historiallista Kuninkaantietä. Tervetuloa kaikki mukavaan ja tunnelmalliseen letka-ajoon Xtreme Super Summer Meetistä Porvoon Cruisingiin lauantaina 31.7. Ryhmittyminen yhteislähtöön alk. klo 17 hangaarin ulkoalueella.
    Ohjelma:
    10.00 Tapahtumaportit avataan
    10-18 Hangaarin Car Show
    10-18 Harrasteparkki
    12.00 - 16.00 Transformers Robotti
    13.00 - 13.45 Flamin' Star
    14.15 - 15.00 Texas Oil
    15.30 - 16.15 Flamin' Star
    17.00 Awards
    18.00 Tapahtuma päättyy
    18.00 Cruising paraati-ajo Porvooseen
     
  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  4. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Vähä hiljaisenpuoleinen tapahtuma oli...
    Toki koronan kannalta hyvä ettei ollut ihmisiä ruuhkaksi asti :D
    Hiukan ihmetytti että mikä idea sitä gasseria oli huudattaa siellä hangaarissa? Jengillä korvat soi ja monet lapsiperheet otti jalat alleen kun tämä omistaja alkoi ihan yhtäkkiä polkemaan sitä laitostaan. :odrealmad:
     
  5. Jos se oli leikkigasser kun oikeita kisavehkeitä huudatetaan jarrupenkissä ja radalla.

    Mikä tässä tapahtumassa oli ideana, kun tapahtuma oli buukattu pikapikaa siitäkin huolimatta että samaisessa paikassa tulee olemaan näyttely viikonpäästä. Ja se tuleva tapahtuma on ollut kakkien tiedossa jo hyvin kauan. Outoa, hyvin outoa.

    a
     
    impala-63 ja Malossi tykkäävät tästä.
  6. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    niino, itsekin bongasin tämän ilmoituksen tällä viikolla, et ihan kiva meille ei facebuukkareilla kerrotaan myös, vai eikö sit edes kaivata paikalle?
     
    impala-63 tykkää tästä.
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Seuraavan kerran 23.8.2022!
     
  8. Patwh

    Patwh 3rd gear

    Mika.V ja -71 MoPar tykkäävät tästä.
  9. 1320

    1320 Gearhead

  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Facen puolella kertoivat tapahtuman laitetun kasaan vain kolmessa viikossa.

    Nykyään näkyy olevan valitettavan yleistä, että tapahtumien järjestäjät kokevat Facebookin olevan ensisijainen ja useimmiten ainoa tiedotuskanava. Tämä huomio koskee yleisesti muitakin autotapahtumia kuin Xtreme Showta.

    Mitä siihen Gasserin huudattamiseen tulee, niin siitä kyllä kuulutettiin ja varoitettiin erityisesti lapsiperheet mainiten noin kymmenen minuuttia ennen käynnistämistä.
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    FBin ylivoimaa. Jos et ole Facessa, et ole mitään!
     
  12. Tätä mulle on sanottu koulussa jo kakarasta asti "et ole mitään". Ne tiesi sen jo ennen facea. sanoivat päin facea jo kinkereillä.

    No, täällä me vaan silti taaperretaan ja peukutetaan teitä FB tyyppejä, jotka ootta jotain.

    Aulis Alivoima


    Hyvä että ilmoittivat. Moniko kuuli tai ymmärsi koko asiaa? Olisi vaan joku pitänyt käydä väätämässä höpöpolkijalta nenä kaksinkerroin ja vetämässä tulpanjohdot irti.
    Nyt kun tietää tämän kovan vehkeen, niin pitää seurata miehen edesottamuksia radalla.
    Aaltoja teemmä porukalla, se on varma
     
  13. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Okei, no tämä meni sitten meiltä kokonaan täysin ohi. Hyvä että kuulutettiin kuitenkin. Vauva kantorepussa tuolla mentiin niin onneksi kädet ehti saada pienen korville suojaksi ja senverta etäämmälle siirryttyä niin säästyi vielä omakin kuulo :odbiggrin:
     
    462857 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!