Luotettava välittäjä hakusessa USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigOJS, 18.10.2009.

  1. rl

    rl Gearhead

    Kiitos tiedosta mutta tarttis löytää joku nimenomaan Texasista, koska pitäisi kysyä jos voivat avittaa rahdin lisäksi myös maksun välityksessä tapauksessa jossa myyjä on myös texasissa.
     
  2. OPM

    OPM Gearhead

    Kyllä tuolla Finn-US nettisivuilla mainitaan toimipaikkoina Paramount CA, Houston TX ja New York NY
     
  3. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Joo itselläkin taitaa olla osoite myös tuonne Texasiin tosin sitä ei ole tullut käytettyä.
     
  4. FFreak

    FFreak Gearhead

    Asuukohan joku jenkeissä lähellä jotain romista? Tarttis löytää pikkukakkosen v8 kieppikellon adapteri, jota ei tunnu löytyvän mistään. Näitä taisi olla ainakin kolmea eri vaihtoehtoa koneen ja vuosimallin mukaan. Jenkki romis taitaa olla ainoa mistä saattaisi ehkä löytyä. Kun olisi vielä ehjäkin. Sitten kun saisi sen vielä suomeenkin.
     
  5. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Panu Virtanen Cambriamotors.com Yli 20 autoa hoitanut mallikkaasti, ja yhteistyö täällä päässä Us trading Jusu Muurin kanssa saumatonta. Suosittelen lämpimästi. Tännään just tarttu 62 Belwedere Texasista, Panu hoiti kaupan hienosti,
     
    speedy tykkää tästä.
  6. litres

    litres Gearhead

    Mikä on nyt tilanne, siis kun on tämä konttipula, toimiiko homma?
    Rahdin hintakin on vissiin noussut?
     
  7. fishbone

    fishbone Gearhead

    Nihkeetä jonkunverran tuntuu olevan.
     
  8. T5

    T5 Gearhead

    Rahdin hinta noussut, mutta vaan muutaman satasen. Ei siis vielä paha korotus.

    Mutta konttipulaa tuntuu olevan.
    "ollaan jaaty jo kahdesta laivasta kun varustamoilla ei ole antaa tyhjia kontteja. Lastausyritys taas ensi viikolla. toivottavasti nyt natsaa"
    Näin välittäjä vastasi 9 päivää sitten kyselyyn, että joko auto on lähtenyt kohti Suomea.
     
    litres tykkää tästä.
  9. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Kuinka kauan toi merimatka Itärannikolta tänne on keskimäärin ottanut viime kuukausina?
     
  10. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Länsirannikolla ainakin on kontteja vapaana.
     
    litres tykkää tästä.
  11. litres

    litres Gearhead

    Mitens toi homma pelittää näiden välittäjien kanssa? siis onko kokemuksia kaudelta 2021?
     
  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Itsellä toiminut ihan hyvin Benzboys kautta. 3 pakettia tullut 2021. Konepellin rahti viivästy heinäkuussa 4 viikkoa kontti yms ruuhkien takia.
     
  13. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Mulla auto tulossa Itärannikolta ja välittäjän osalta homma toiminut tosi hyvin eli kaupanteko,auton nouto jne.mutta jotenkin tahmeata on terminaalista eteenpäin eli siellä on nyt auto odotellut kontitusta kohta 2kk.Toinen ongelma oli osien saanti auton mukaan kun aikalailla nollaa näytti varastot ja ei ollut myydä kuin ei oota eikä oikein osattu sanoa koska tavaraa on saatavilla.Kyse kuitenkin ihan perus peltiosista,puskureista yms.hyvinkin yleiseen malliin.
    Onneksi ei ole kiire mutta olishan se mukava saada rotisko kotiin ja talveksi työnalle.
    Kyselinkin tuossa jo edellä kun tämä on mulle ensimmäinen Atlantin yli uitettava yksilö että kauanko kontin lipuminen Itärannikolta tänne suurinpiirtein kestää eli kauanko menee siihen kun laiva lähtee sieltä että auto on täällä noudettavissa?
     
  14. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Ainoa asia johon voi sanoa melko eksaktin vastauksen on tuo Atlantin yli lipumisaika. Sen jälkeen ajankulu on kuten tunnetussa filmatisoinnissa sanotaan 'korkeemmass käress'.
     
  15. Ace66

    Ace66 3rd gear

    No sano nyt edes se.:D
     
  16. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Itsellä meni noin 2-3 viikkoa et on lähtenyt ja noudettavissa Hämeenlinnasta. Jumalauta mikä varasto tuolla Hämeenlinnassa on. Siis tavaraa tulee ja menee, en edes uskalla sanoa miten iso varasto... Varmaan pikkukaupungin kokonen. Siis ei yhden firman, vaan monien.
    Hyvä kun hain etuspoikan yms varastolta. Seisoskeltiin varmaan 30min siellä, sit takasin konttorille. "ei näy ketään" "ok he soitttaa vastaavalle" ja takasin odottaa toimipisteelle. Moi yms diipadaapa. Vastaava "Eikö kukaan muu täällä antanut teille tavaroita?" "Ei, seisoskeltiin tässä noin 30min" "JUMALAUTA, EIKÖ NE SAATA******" katsoin kun läheisistä halleista hävis kaikki :D
    Tosin, piti antaa positiivista. Että yksi teidän harjoittelija neuvo missä on konttori ja mitä tehdä yms. Se oli ollu kuukauden töissä.
     
  17. fishbone

    fishbone Gearhead

    Hämeenlinnassa homma on toiminut aina hyvin,kerran meni vartti ootellessa avaimia kun siellä sentään tullu käytyä monta kertaa.Laivapaikka tälläkertaa jumittaa,omakin auto jo 2kk ventannut.
     
  18. Ace66

    Ace66 3rd gear

    No niin,auto kotiutettu ja täytyy kyllä sanoa että Cambrian Panu Virtanen ja Us-Trading Jukka Muuri hoitivat homman ihan viimeisen päälle hienosti.Ei paskapuheita eikä tyhjiä lupauksia vaan suoraselkäistä,rehellistä ja reilua toimintaa alusta loppuun.:)Vaikka kaikki ei jenkkilän päässä mennyt kuin strömsöössä ja takkua oli niin myyjän kuin osatoimittajien kanssa niin Panu jaksoi puskea homman maaliin.Lämpimät suosittelut tälle yhteistyölle jos tarvetta on jotain rapakon takaa kotiuttaa.:)
     
    juko7, impala-63, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
  19. litres

    litres Gearhead

    Ok, hyvä juttu, mutta tuliko kuviot kuinka kalliiksi?
     
  20. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Itse pidin kustannusta hyvinkin kohtuullisena mutta mikä nyt kenenkin mielestä on kohtuullista... kaupanteko ja rahaliikenne hoidettiin myyjän kanssa,maarahtia jenkeissä reilusti yli 1000km autolle joka ei ole ajokuntoinen,osien hommaaminen mukaan,kontitus ja merirahti Suomeen ja täällä päässä satamakulut yms.kontinpurkuhommat eli auto on valmiina noudettavaksi niin mitä se saisi maksaa?:cool:
     

Kerro tästä muillekin!