No Prep / Street Outlaw Drag Racing

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja GS, 3.11.2017.

  1. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Saako olla vapaa huohotus, joka on 70 luvun autoissa katsastuksessa sallittu? Mites vuodot, en kyllä vaihda 4t:ä stefaa tai koneista moottoria uusiksi parin tipan vuodon takia... tai vie moottorinetukoppaa jonka valu on tehtaalta tullessa ollu jo tod. kiero niin johon laanattavaksi/tasohiottavaksi... Toki uuden sais tilaamalla englannista westlakelta jos kiinnostaa pari tipan takia ja 2kg painon säästön takia maksaa 700£+ postit yms kulut englannista...
     
  2. Keme

    Keme Gearhead

    Miksi auto saisi vuotaa radalle mitään? Parempi varmaan muutenkin olla ajamatta, ni ei tarvi selitellä pettymyksiä :D
     
    Volvo_5.7, Catiska, joteam1 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. Herje

    Herje Double Gearhead

    Huohotus ei ole paha rasti tehdä väliaikaisesti vaikka pariin 1.5l limppari pulloon.
    Lisäksi imeytysmatosta vaipat tai kaukalo moottorin alle.
    Sit tietysti pelkkää vettä jäähdytys järjestelmään.
    Glykoli on v-mäistä siivota radalta
     
    Volvo_5.7 ja artsiracing tykkäävät tästä.
  4. fmila

    fmila Gearhead

    ja/tai laitat alipainepumpun huohotusjärjestelmään, niin ei "väljä" kone puske öljykuraa asfaltille. Se öljy takapyörän (tai etupyörän) alla +200 kmh nopeudessa voi koitua oman tai seuraavan vedon kohtaloksi kovin helpolla. Sit ei aja enää kukaan ikinä.

    t. AM
     
    Volvo_5.7, joteam1 ja Herje tykkäävät tästä.
  5. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Olis hyvin tärkeää et nää silmäätekevät tois tätä skenaariota esille viranomaisten suuntaan, ettei kukaan voi väittää että tulee yllätyksenä eikä ole voinut etukäteen aavistaakaan.
     
    Muokattu: 23.11.2021
  6. three hundred

    three hundred Gearhead

    Mulla meni omaan ilmanputsariin letku joka alkuperäinen systeemi….
     
  7. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    En laita tarkoituksella koneeseen, sotkee imusarjan sisältä kun sinne laittaa huohotukset.... tuossa koneessa ensimmäisissä versiossa (60luvulla) ei ole huohotusta, mutta uusimmissa on imusarjaan. Kun viimeeksi kasasin moottoria niin totesin, että ei enään koskaan imusarjaan tuntitolkulla lioettelua ja putsausta että sai isoimmat pois. Takomännät ja 2bar ahtoja saa aikaan huohotusta. Männissä on kyllä ihan CP-Carillon suosittelemat välykset ja ei tolla ole kauheesti parissa vuodessa ajettu.

    Pitäis varmaan korsetti koneistaa uusiksi tai saada joku ufomallinen etupään stefa.
    Visko-fani vielä levittää sitä öljyä kivasti ympäriinsä.
     
  8. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Pääseekö? Kuullut juttuja että joskus on päässyt vain ajamaan yhden tai kaks lähtöä, kun oikeat kisavehkeet otetaan eka. Tulee hintaa vedolle, jos hinta on 150€.
    Onko tässä ruvettava ajamaan ympäriämpäri rataa, että saa ajaa kovempaa kuin motarilla.
     
    Vermilion tykkää tästä.
  9. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Nyt on kyllä pakko ihmetellä et kovimmat huutajat on ne ketkä ei edes aja. Jos ei muuta oo ni lippu on liian kallis tai auto ei täytä sääntöjä mut kasimaili on silti perseestä koska mä oisin/voisin/ehkä/joskus/josvaimoantaaluvan käyä koittamassa varttia, mut kasilla en käy ku on tyttöjen matka..
     
    rotax, Volvo_5.7, Catiska ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Ei muutama öljytippa ketään haittaa kunhan ei tuu rataan. Rehdit kilpakoneetkin vähän tiputtelee siksi kaukalo pakollinen
     
  11. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Joo, roudariteippi ja imevä asia hoitaa kyl pari tippaa, eikä järjestäjäkkän kato et tippa tappais. Se on kyl uksittäisen toimitsijankin varassa. Kantsis ehkä kokeilla asioita. Ei siel erotella laitteita jotka on "oikeita kisavehkeitä". Mä ajoin viimeks kolme lähtöö, jotku ei yhtään. Ja lähin viel ryyppää ku muut venas lineupissa. Suosimista? Ratkaskoon kukin ite. Kelille ei mitään voi, mut aamulla olin line upissa ekana, maalista tulin samantien uudestaan lineuppiin. Sit pieni tauko ja kolaas kerta. Siin vaihees muut raapi pallejaan. Mun vika? Järjestäjän vika?
     
    Seevu, three hundred ja Herje tykkäävät tästä.
  12. fmila

    fmila Gearhead

    Nyt et tainnut ymmärtää mitä tarkoitin? Kun laitat huohotukseen avuksi alipainepumpun, niin öljyvuodot vähenee kummasti. Juu, tiedossa on et noilla ahdoilla kone pitää tehdä "väljäksi" ja sen myötä huohotus kaasuja tulee, jotka pyrkii ulos sieltä mistä pääsee ja aiheuttaa helposti öljyvuotoja. Alipainepumppu huohotusjärjestelmään auttaa siihen kummasti ja tietysti riittävän avarat huohotin putket ja ulostulot. Poistoletku(t) sitten vaikka 5 litran exöljykannuun, josta kaasut poistuvat huohotinkorkin kautta ja mahdolliset nesteet jää kannuun. Näin se toimii monissa kilpureissakin, Pro vehkeissäkin. Ei niitä pidä koneelle uudelleen syöttää.

    t.AM
     
  13. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Suosimista ja sun vika. ..:)))))
     
  14. Herje

    Herje Double Gearhead

    Radalle.com päivillä pari kesää taaksepäin yksi autokanta tais ajaa 16 lähtöä.
     
  15. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Noi Radalle.com hinnat näyttäs ihan järkeville.
     
  16. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Mut ei sinne kannata mennä. Ne voi vaatii jotain. Tai sit ne voi suosii jotain. Tai sit voi sataa. Tai...
     
    kuula ja Herje tykkäävät tästä.
  17. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Tai kinneri voi hajota.
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Ensi kesänä Motoparkissa Radalle.com on kauden kovin Chevelle haastekisa jossa kylän kovimmat ottavat yhteen ja palkinto taas kauden kovin ja suurin!Tosiaan saa ajaa kyllä tarpeeksi että ajohalut saa kyllä tyydytettyä!Suosittelen!
     
    Herje ja artsiracing tykkäävät tästä.
  19. Keme

    Keme Gearhead

    Tää lienee ainakin tän forumin kovin Mutku-auto. Syyt kulkemattomuudelle tai osallistumattomuudelle on listattu useaan kertaan vaikkei kukaan edes kysynyt mitään :D
     
    hantta tykkää tästä.
  20. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Jos-luokka saanut kilpailijan Mutku-luokasta. Eiku-luokkaa odotellaan vielä.
     
    Herje ja shr1 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!