Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Tuollekin vainajalle pitää näköjään antaa lisävirtaa tolpasta.
     
  2. Rane 66

    Rane 66 Gearhead

    No niin nyt on viikonloppu pilalla. Mikään ei nosta vitutusäkyrää niin korkealle kun tuo "pyhimys". Kyllä Simon Templar on parempi.
     
    Inlinee, FuryIII '71 ja juko7 tykkäävät tästä.
  3. Ville L

    Ville L 3rd gear

    Lauantaina päivällä kehä III stokkerimiehen käyttöharraste rambler ja hetken päästä vastaan tuli keltainen a-manta, ei kuitenkaan sähkörausku vaan 70-luvun klassikko.
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Joo, tuli keskityttyä ilmeisesti liikaa Cavanin kuunteluun kun huomasin itse vasta aikalailla kohdalla et siinähän tuli vastaan tutunnäköinen 145 Volvo farkku. :poff:

    Muutenkin näkyi jonkun verran kalustoa liikkeellä, puolenpäivän aikaan Espoossa Kehä III:lla hinurin lavalla punainen Dodge Challenger, olisko ollut 1971 vuosimalli. Illalla Hyrylässä musta Ford 17M tai 20M, Vuosaaressa punainen Fox Mustang ja Malmin/Viikin välimaastossa erittäin hieno '59 Thunderbird huoltiksen pihassa. Pakko oli pysähtyä ja käydä peukuttamassa, kun harvemmin noitakaan talviaikaan missään näkyy.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    juko7, Kustom STW, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Viikko sitten lauantaina huristelin vaihteeksi Rambler American STW -67 laatuvaunulla Kuopioon paikallisen harrasteajoneuvoporukan pikkujouluihin.Keli mitä mainioin,mutta eipä näkynyt mitään vanhempaa härpäkettä liikenteessä.Viikolla näkyi vain 70-luvun pikku Corolla luisuttelemassa kaupungilla..Ramblerilla kävin myös perjantaina Kuopiossa ja hiljaista oli vanhemman kaluston suhteen,Tosin 5-tie paikoin lähes peilijäässä,Ramblerkin otti "suttia" satasenkin vauhdissa;).Myös Econoline -74 pakulla hieman tuossa viikolla ajelin ja juuri äsken kävin pitkästä aikaa Fairlanella lenkin heittämässä ja ihmeellistä oli ,että näin vanhemman auton.Hieraisin silmiäni,mutta totta se oli perkule.Volvo 340 huriseli vastaan:D.
     
  6. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Joku uudehko challenger oli viikko sitten lavetilla kasurilan shellin pihassa...
    Perjantaina kehvo-räimä rampin kohdalla oli keskikaiteiden välissä Chevy-maasturi "parkissa" :( Toivottavasti ei ole tullut henkilövahinkoja.
     
  7. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Se maasturi taitaa olla nyt Nettiautossa myynnissä? Hyvä donor jos ja kun LS swappia tekee.
     
  8. three hundred

    three hundred Gearhead

    Hannu ajelee T börtillä usein tai Linkkolla……
     
    faikku66 tykkää tästä.
  9. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Chevrolet Avo Impala Inkoo 18.09.2021

    [​IMG]

    Chevrolet Avo Impala Karjalohja 18.09.2021

    [​IMG]
     
    esmi tykkää tästä.
  10. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Ford Lappeenranta 29.10.2021

    [​IMG]
     
    isalmela ja esmi tykkäävät tästä.
  11. lyytinen

    lyytinen 1st gear

    Ei tullut minkäänlaista, 9 kk koiranpentu vähän säikähti, mutta alkaa olla jo entisellään. 46 tuntia tuosta mällistä hain jo uuden Tahoen ajoon. Ensiksi meinasinkin, että myyn koko kasan tai laitan omaan 3-gen F-bodyyn tekniikan, mutta toisaalta ei aivan utopistista olisi laittaa uudet ovet ja nypätä tolppa suoraksi.
     
  12. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Hyvä juttu että pelkällä materiallisilla vahingoilla selvittiin, vaikka eihän nekään kivoja ole. Onneksi oli tuon kokoinen auto alla, ei välttämättä jollain korealaisella ihmeellä olisi ilman henkilövahinkoja selvinnyt.
     
  13. three hundred

    three hundred Gearhead

    Hannu käynny Saimaalla kalassa….
     
  14. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään töistä kotiin Ramblerilla ajaessa oli muitakin "toisinajattelijoita" liikenteessä.Saab 900 Combi Coupe Turbo -88? ja pikku Corolla .
     
    AVRO ja PetteriT tykkäävät tästä.
  15. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Päivällä kohti Siiliä kuopiosta huristeli tällainen 2010-2014 GT mustang. Muuten melko rauhaisaa noiden erikoisempien suhteen, no eilen niiralassa se hieno musta PV-Volvo joka liikkuu kyllä keli kuin keli, joten sitä ei oikein erikoisuudeksi enää osaa mieltää kun harva se päivä näkee.
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. Dodilahtiale

    Dodilahtiale 1st gear

    Tampereella Tesomalla pyörii usein (varsinkin lumisina aikoina) kolme jotain driftaus-katuautoa. Hopeinen mersu, joku pikimusta vanha ford sierrako vai mikä lie ja sitten musta bmv. Kaikki osaa driftaa ja painaa kaasua. Kaikissa hienot kumeat soundit. Hymyillen katson ajamista parvekkeelta aina kun kuulen menevän ohitse.
     
  17. Jeep360

    Jeep360 2nd gear

    Tampereella ei buikkimiehet kylmää pelkää. Alkuviikosta vastaan ajeli 87-93 Riviera , itse liikkeellä tiemestarilla.Sierra myös bongattu.
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Perjantaina töissä pyörähti Saab 900 -89,jolla oli ajettu vasta 112 000 km.Illalla tallilla käydessä näkyi Volvo 142 -70?.Lauantaina Oldsmobile Cutlass 4d sedan -83 ja Kuopiossa Lada Niva.
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Lauantaina Iisalmessa huristeli vastaan -63 turkoosi neliovinen Galaxie...kyllä etelänmiestä lämmitti nähdä oikea Auto kiinankikkareiden joukossa !
     
    SK-, esmi, faikku66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  20. isalmela

    isalmela Gearhead

    Yllättäviä 80-luvun autojen bongauksia Oulussa maanantaiaamun työmatkaliikenteessä. Subaru Justy neliveto alkuperäisillä Oulun läänin kilvillä (takaikkunassa komea JUSTY NELIVETO mainostarra) ja Mercedes 100 pakettiauto. Mersu oli näköjään ihan täydessä työajossa vielä.
     
    hartsa69 ja leivonharri tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!