Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    [QUOTE="Rollercam, post: 3826835, member: 163346"

    Mutta tämä sähköjenkkiautojen (Teslat, e-Mustangit, jne) ostohinta-asia tulee 100%:n varmuudella korjaantumaan ajan kanssa sillä myös sähköautojen hinnat tulevat vääjäämättä laskemaan sille tasolle, että nuoriso alkaa silpomaan ja "hot roddaamaan" käytettyjä Tesla-/Musse-/jne sähköjenkkiautoja omanlaisikseen siinä missä vastaavaa tekivät oman aikansa Wanhan Liiton tosimiehet hiilivety-yhdistekulkimilleen :eek:.
    [/QUOTE]

    Eipä noita uusia autoja enää samalla tavalla silvota, kuin vanhoja autoja.Kiitos kaikenmaailman tyyppihyväksyntöjen. Kyllähän muovia voidaan ympätä ympäri autoa, laitella vanteita sun muita, mut onko se taas sitä hot roddingia vai ihanko vaan tuningia. Ehkäpä nämä sähköautot tulee olemaan enemmän tuning-harrastusta, kuin sitä perinteistä hot roddausta.
     
  2. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Roller cam kirjoittaa juuri samoin kuin Karne, vai mikä se oli, taannoin. Ei harrastajat kirjoita tuolla tavalla. Surkea yritys.
     
    Desoto57, Rollercam, Kruunusaari ja 1 muu tykkäävät tästä.
  3. 1320

    1320 Gearhead

    Nyt ekaa kertaa joutui kyllä käyttämään OD:n käyttäjän ohitus-ominaisuutta. Ei tuota sekoilua jaksa kukaan lukea.:wc::wc::wc:
     
    Desoto57, Rollercam, Kruunusaari ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ohitettuihin meni, saa trollailla ihan keskenään.
     
    impala67, Desoto57, Rollercam ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Ilman trolleja ja narsistia moni lanka olisi täällä parempaa luettavaa.
     
    Desoto57, Peeaa, Rollercam ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Pari sivua aiemmin oli puhetta sähköautojen ulkonäöstä. Mielipide asia, mutta Mach-E on selvästi kauniimpi Teslan rinnalla. Olihan Tesla kyllä silloin 2018 loppuvuodesta hienoa ekaa kertaa nähdä livenä, mutta nyt muutaman vuoden päästä kun niitä on joka puolella tai ainakin näkee yhden per viikko. Riippuu ihan missä päin kulkee.

    Omasta mielestäni Tesla on vähän sellainen kolmen mantereen sekoitus. Japanilainen ulkonäkö, amerikkalainen mahtipontisuus ja koko ja saksalaistyylinen sisusta.
     
  7. Kalja imuri

    Kalja imuri 2nd gear

    Minä haen varmaan apteekista lasipullossa bensiiniä kun ei ole enää korttiakaan silloin:p ja mun 57 coupe de ville on silloin jonkun muun ongelma:D
     
    Rollercam tykkää tästä.
  8. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Voi kai sitä elämänsä noinkin käyttää... o_O
     
  9. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Se on Trollercam.

    Mutta eikö lässykässä tosiaan ole venttiilikoppia? Voisiko siihen kuitenkin lisätä sellaiset, olisiko se sitten jo moottori? Onko muute muovihemissä venttiilikopat? Onko se hyväksyttävämpi nykymoottori?
     
  10. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Tähän väliin hyvä laittaa ajankohtainen muistutus: ÄLKÄÄ RUOKKIKO TROLLIA!!!!

    Se on jokaisen palstalla kirjoittavan oma päätös antaako trollille siimaa ja huomiota jolloin hän saa validaation tekemiselleen ja jatkaa.
     
    isalmela, impala67, Retem ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Juuri näin ja käyttää sitä asetuksien OHITA täppää, niin kyseisen trullinokan sekopäiset jutut ei enää näy :poff: (tosin vaatii sitten kirjautumisen OD:lle)
     
    Isamu tykkää tästä.
  12. Joskus trolli voi olla ihan viihdyttävä ja nokkela..

    ..ja joskus taas ei. Tämän trollin jutut on jälkimmäistä ja sisäinen itsesuojeluvaistoni auttaa skippaamaan sen saissen.
     
  13. Tetanus

    Tetanus 1st gear

    Asiasta kolmanteen onkos tämä viritysvirtuoosi kadonnut foorumilta kokonaan? Vai pitääkö yrittäjän elämä kiireisenä kun ei vastata puhelimeen, mailiin eikä edes facebook juttuihin.

    Samanlainen velaksi eläminen ainakin jatkuu mutta HT Garage nimellä, lie myykö noita sponssiputkan kamoja kalliimmalla naapurin pojille. Kioskilta ei kuitenkaan laskun maksu onnistu, että sellaset kokemukset.

    Maksa laskus rotta
     
  14. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Häipy kellari.vip foorumille, mikä perustettiin tossa vuos..pari sitten kai.

    Jotenki ei yllätä et vanha toiminta jatkuu.
     
  15. always bb

    always bb Gearhead

    Johan ne jenkit pilkko teslan kunnon V8 tekniikalle, kun on halvempi kun akusto...


    Eipä noita uusia autoja enää samalla tavalla silvota, kuin vanhoja autoja.Kiitos kaikenmaailman tyyppihyväksyntöjen. Kyllähän muovia voidaan ympätä ympäri autoa, laitella vanteita sun muita, mut onko se taas sitä hot roddingia vai ihanko vaan tuningia. Ehkäpä nämä sähköautot tulee olemaan enemmän tuning-harrastusta, kuin sitä perinteistä hot roddausta.[/QUOTE]
     
  16. always bb

    always bb Gearhead

    Mustang E ja jaggen I-pace on kun sama auto, mutta ajan itse tuolla -97 viimmeisellä käsin tehdyllä jaggella kun edes haaveilen e autosta
     
    Swinger tykkää tästä.
  17. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Pitäähän niille letukan lava-autojen ls-koneille joku loppusijoituspaikka oltava.
     
    always bb tykkää tästä.
  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Täkäläiset mielummin räjäyttelee Teslansa kappaleiksi ja tekee kuvatulla materiaalilla tilin juutuubissa.
     
  19. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Xarper katosi ainakin tältä foorumilta siinä vaiheessa kun oli tehnyt meikäläisestä sen aiheettomaksi osoittautuneen rikosilmoituksen KUNNIANloukkauksesta.
    En tiedä vaikuttaako paljon muillakaan foorumeilla, mutta myös "Stige" nimimerkillä se on jossain pyörinyt.
    Jos et saa muuten yhteyttä niin tiedustele vaikka vauhtiputkan kaverilta, sen nimissähän ne sen autotkin on.

    Mitä tulee HT Garageen, niin se on rekisteritietojen mukaan toiminut 2018-2020 ja aloittanut 2021 udelleen, kikkailee varmaan yhtiömuotojen kanssa.

    Kikkailuun on varmaan syynsä mikäli on uskominen erästä hänen lähipiiriläistään, joka tässä taannoin avautui minulle kyseisen yrittäjän muutaman vuoden takaisesta korjaamolaitteiden hankinnasta.
    Kalustoon piti saada lainaa, mutta kun ei itse tietenkään saanut niin sai puhuttua silloisen siippansa hakemaan sitä. Yllättäen takaisinmaksu ei sitten sujunutkaan, ja lopputuloksena oli että naiselle jäi 30 tonnia pankkilainaa omalle kontolleen.
     
  20. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Liittynee firman uudellenavaus erimielisyyksiin verottajan kanssa vuonna 2020:

    https://www.protestilista.com/yritys/2929264-1
     

Kerro tästä muillekin!