Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. tapsah

    tapsah 2nd gear

    500 000 eli puoli miljoonaa ns. mummon markkaa ei kyllä mielestäni ole paha hinta urheilu tuuli-pussi volvosta, kyllähän tuon hinnoittelun takana on oltava näppäilyvirhe, autisti, tai muunlainen mobilisti...
     
  2. tapsah

    tapsah 2nd gear

    daatta-erikoisosasto-einsatzgruppen liikeidea on kerätä tyhmiltä rahat pois kirjottamalla typeryyksiä, eihän tommosilla "arvotakuilla" ole mitään uskottavuutta, mutta mikäs siinä jos urpo saa kalliista turhasta totistuksesta hyvän mielen ja käy keuliin, kaikki uskonnothan perustuu samaan, ostetaan taivaspaikka..

    Ja vakuutuksenhan saa ihan mihin vaan ja kuinka suuren vaan, mitä se sitten maksaa onkin jo toinen juttu..
     
  3. c.kassu

    c.kassu 1st gear

    https://www.nettiauto.com/ford/fairlane/12452418

    Suunnittelin joskus syksyllä tätä käyttöautoksi kun hintapyynti oli n. 8,5k. Nyt nettiX on ilmottanut joka kuukausi kun hintaa on nostettu tonnin. Kuinkahan korkealle nousee ennen kesää? Riippuu tietenkin koska kesä tulee.. Hienossa kunnossa, ei valittamista..
     
  4. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Onhan siisti vehje, edes tarvikevanteet ei särje silmään.
     
    juko7 tykkää tästä.
  5. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Tuo on aika harvinainen näky ja juuri 65:sta voidaan olla montaa mieltä keulavärkistään verrattuna vaikkapa 66seen tai 64een jotka mun mielestäni paljonkin tyylikkäämpiä vaan makuasia mutta varusteeton farkku ja kutoskone noinkin isoon autoon kuulostaa siltä kuin tehdas ei olisi myynyt moottoritonta autoa edes vientiin ja täyttänyt konetilan edes jollakin siirtelyn helpottamiseksi...eipä lie pahemmin kutoskoneisia tuommoisia siellä oikeasti myyty koska halvan bensan kulutus taisi olla 289 tai 260 samaa luokkaa eikä hintakaan montaa taalaa enempi mutta kulkupuoli paljonkin jouhevampi.
    Tämmöisiä ihmelöytöjähän täällä piisaa jossa kovin vaatimaton hintalappu lähtiessä emämaastaan Finlandiaan mutta täällä ökyauto liikkeen näyteikkunassa ja triplasti kalliimpi kuin amerikanserkuilla ostaa paikallisesta liikkeestä varusteltuna tappiinsa.
     
  6. grantorino

    grantorino Gearhead

    Kuutoskone on täysin riittävä hautausajoneuvon nopeuteen, jolla ajetaan arvokkaasti alle nopeusrajoitusten.
     
  7. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Katselin ko. yksilöä naapuristossa Turussa asuessani vuosina 84-87. On hienoa nähdä, että auto on säilynyt noin hyvin. Kunto on vaan parantunut.
     
  8. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Joo,en ajatellutkaan jotta kiihdytysautoksi tilattiin mutta ymmärsit varmaan pointin noin niinkuin laajemmin vaikka vitsin halusitkin murjaista..:)...tokko amerikassa moista hauturiksi edes kelpuutettiin koripajalla muokattunakaan puhumattakaan että kutosella vaikka kyytiläiset siellä sen enempi kiiruhtanee kuskia hautuumaalle kuin täälläkään ,vai?
     
    Muokattu: 2.2.2022
  9. tapsah

    tapsah 2nd gear

    noi 65 suomi farkku 6-fairlanet on koottu jossain muualla kuin mahwahissa jossa exporti- foordit koottiin, en muista missä mutta olisko ollut peräti KY?
     
  10. Mac

    Mac Gearhead

  11. Nupa

    Nupa Double Gearhead

  12. Nuba

    Nuba 1st gear Bannattu

    Nupa, toi sun meemi on niin hauska :D, että munkin on pakko osallistua OD:n keskusteluun omallani.

    Ja ethän pane pahaksesi jos fanitan sua ja että mun "sormet on kuin nippu..."-meemin peukku on kookkaampi kuin sun peukku ;)?
     
    Muokattu: 1.2.2022
  13. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Aina jännä juttu tuo nettiauton jenkit listaus, koska sieltä ei löydy kaikkia jenkkejä. Tämä uusi Wranglerkin puuttui sieltä kokonaan. Johtuukohan siitä että on hybridi? Silti jenkiksi lasketaan Explorer hybridi.o_O Lajittelutapa on mietityttänyt aina.
    https://www.nettiauto.com/jeep/wrangler/12665162

    Jenkit listasta löytyy kaikki uudemman mallin Ford Rangerit, vaikka Pohjois-Amerikassa on alettu myymään samaa Rangeria vasta 2019 hieman uudistuneella keulan ilmeellä. Eroaa jenkkipuskureilla eurooppalaisesta. Sieltä löytyy myös Korean-Chevy Captiva.

    Jostain syystä jenkit listassa on kyllä Chrysler Voyager, Dodge Avenger, Dodge Caliber jne, mutta ei saman ajan Mopareista Jeep Compassia tai Jeep Patriotia.
     
  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Muistelisin, että tuossa "jenkit" suodattimessa on joku alaraja koneen koolla.
    Taitaa uudet Jeepit olla lähinnä eri versioita 4x4 Pandasta.
    Laita palautetta...
     
    redneck1 tykkää tästä.
  15. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    No jos se on niin vaikeaa etsiä Jeeppejä, niin käytä tarkkaa hakua tai hae merkin ja mallin mukaan, kyllä ne kaikki siellä on. Tai jättää sitten selaamatta kokonaan..
     
  16. f34

    f34 Double Gearhead

    Sitäkö ilmoittaja ei itse valitse kategorioissa, esim jenkki, museoauto, neliveto jne...?
     
  17. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Onhan noi kaikki 2 litraset PT ruiserit ja sebringit kaikki jenkit pikalinkin takana, joten ei tilavuuden raja taida olla se.
    On aika kummallinen tuo "jenkit" kategoria, tai noh aika moni noista pikalinkeistä, loistoautoista ja urheiluautoista löytyy skoda octaviaa, vähän ajetuista vajaa 400tkm rullattuja, tuning-autoista vakio megane jne jne.
    Ihan mitä sattuu. Jenkki-pikalinkin takaa sentään löytyy ameriikkalaisia valmistajia.
     
    leivonharri tykkää tästä.
  18. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Taisi olla vaan Fordin kohdalla kolmen litran raja. Jenkki-Fordin listalla on esim. indokiinalaiset 3.2 litran Rangerit.
     
    leivonharri tykkää tästä.
  19. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Joo eli ei, nettiauto arpoo ajopelille sopivat kategoriat...
     
  20. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Euro Ford Sierrat ja Korea Chevy Captivat. Tosiaan jenkkimerkeiltä nekin kyllä on että olet oikeassa.

    Jostain syystä se lykkää Sierroja sinne väliin silloin tällöin. Alkoikohan tuommoinen juttu viime vuonna.
     

Kerro tästä muillekin!