Morjestaminen tien päällä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Hd-hippi, 4.1.2004.

  1. matti R

    matti R 3rd gear

    Joo yleensä ei tule kaikkia autoja katsottua jos niistä moikataan mutta jenkeille ja vanhemmille harrasteautoille moikkaan kun olen samanlaisella liikkeellä.
     
    juko7, cdv70, deeäxä ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Tänään aamusella ajelin kohti Hyvinkäätä v6 käyttiksellä. Kaukaa jo huomasin astetta leveämmällä olevat ajovalot lipuvan vastaan. Punainen avo Mercury Cougar sieltä tuli. Silmän iloa tien täydeltä. Peukutin, kun tuli hyvä mieli näkemästäni. Kyllä on ollut hyvä mieli koko päivän kun Puma kuski morotti takaisin.
     
    isalmela ja juko7 tykkäävät tästä.
  3. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Tuli hälykeikka työautolla, kun rata meni poikki 6/6 Hämeenlinnan pohjoispuolelta. Kurvailin Setra nyssellä Hämeenlinnan rautatieasemalle, kun risteyksessä tuli vastaa 65,66, Coupe Impala?. Nyssen lasi oli yhtä peukkua. Kyllä se Impala kuski morotti takas....... Oli kiva lähteä keikalle, kun oli hyvä mieli.
     
    Jori85 ja isalmela tykkäävät tästä.
  4. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Mikäs juttu tämä nyt on ettei kaikki rodimiehet tunnu enää tervehtivän kuuskytlukulaisella jenkillä ajelevaa?

    Liikaa klappia ohjausnivelissä vai korvien välissä?
     
  5. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Ite tulee jenkkejä ja muita speciaalimpia moikattua tai peukuteltua sopivissa tilanteissa, no vaneja ja pickuppeja on vaan niin paljon että ne tuppaa jäämään ilman. Jos kaupan pihaan tai muualle sattuu sopivasti niin muutaman sanankin vaihtelen.
    Harrastepeleistä yleensä moikataan takaisinkin. Kyllähän siitä hyvälle mielelle tulee. Jonkinlainen yhteisymmärrys vaikka ite ajankin 2000-luvun vehkeellä (jenkillä kylläkin toki).
     
    cdv70, Jori85 ja isalmela tykkäävät tästä.
  6. Jori85

    Jori85 2nd gear

    Tossa just tuli heitettyä lenkkiä valkeakoski-lempäälä-tampere-kangasala-valkeakoski.
    Ja 90% vastaantulleista jenkeistä nousi käsi pystyyn. (Osassa useampiakin) Lempäälässä Dartista näytettiin kyllä persettäkin takalasista kun huomasivat meidät takana valoissa... mutta se oli kai sitä "äijä"huumoria?:confused: Oli myös triumph, coupe taunus, mini ja citroen cx, myös heidän kanssaan tervehdykset vaihdettiin.
    Mukavan paljon kalustoa liikkeellä ylipäänsä tänään:):cool:
     
    juko7, cdv70 ja isalmela tykkäävät tästä.
  7. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Tuli eilen ja tänää ajeltua pitkin lahtea ja hollolaa escaladella, kaikille jenkeille morjestin, nii kukaa ei morjestanu takas paitsi tänää sit sininen kenworth nosteli lapasta ylös. (kiitti, lapset innostu ku joku ees morjesti )

    Tosin katottii escaladea cruisingeissaki siihen malliin et hilaa toi maantielaiva pois täältä et "oikeat" jenkit ainoastaan alueelle
     
    juko7 tykkää tästä.
  8. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Vastaan sikäli kun ehdin reagoida. Mutta kun olen sosiaalisesti rajoittunut yksinäinen ratsastaja joka ei tunne tarvetta kuulua mihinkää ryhmään, niin oma-aloitteisesti en morjesta oli alla jenkkiauto, prätkä, vene tai vuokrattu matkailuauto.
     
  9. redneck1

    redneck1 Gearhead

    ^^Oliko minkä sukupolven Escalade?


    Mitä olen huomannut niin ysärin isoja GM farmareita ja sedaneitakin katsotaan vielä tavallisiksi käyttöautoiksi yms. Ei mikään jenkki ikinä morjensta. Oikeastaan vaan samanlaiset tai melkein samanlaiset autot morjenstaa. Yhden kerran on morjenstanut uusi Camaro, joka tuli tosi yllättäen, että minä silloin kyytiläisenä ehdin juuri ja juuri reagoida. (Se Camaro oli liikennevaloissa pysähdyksissä kun ajettiin ohKeskariakin on näytetty vuosia sitten takaisin yhdestä Vanista. Silloin yhdisti sekä jenkki että asuntovaunu, mutta Vanin kuskilla ei tainnut olla urheilumieltä.:( Vaikka toisaalta hymyilyttää se tilanne jälkeenpäin.:rotfl:

    Jos vapaamuotoinen tapahtuma jossa ei ole vuosimalli rajoituksia, niin mielestäni se on ihan sama kuka sinne tulee minkä ikäisellä jenkillä. Hyväksyn muiden jenkit, mutta kuitenkin itsellä tekee tiukkaa liittyäkö vaiko eikö liittyä, jos on jollain käyttöjenkillä liikkeellä. Myöhään viime syksynä kun käyttöjenkillä oltiin ajelulla naapurikaupungissa samaan aikaan kun siellä oli meneillään autotapahtuma. Piti etsiä vierasparkkia, mutta liikenteenohjaaja näyttikin portista sisään itse tapahtuma-alueelle. Liikenteenohjaaja vielä pahoitteli ettei ollut heti ensimmäisellä ohiajolla tullut näyttämään sisään. Kunniasta ei voinut kieltäytyä ja ratkesihan parkkipaikka ongelma siinä samassa.

    Suomen autotapahtumissa mielestäni ollaan keskimäärin avarakatseisimpia kuin muualla maailmassa?
     
    Muokattu: 1.5.2022
    kma68 tykkää tästä.
  10. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Ootko käynyt ulkomailla tapahtumissa?Jopolla?
     
  11. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Menneiden vuosikymmenten tapoja… Nykynuoriso ei ymmärrä kuusikymppisten käsien huidontaa.
     
    juko7, impala67 ja Bubbleman tykkäävät tästä.
  12. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Öööööh.. Hyvä kysymys, mä harrastan oldseja, en käkkylöitä . 2008vm, ei ollu oma vaa kaverin tuo maantievalas
    Oli vaa hinku päästä jenkillä cruisinkii nii piti joku amerikkalainen saada alle ku oma edelleen telakalla
     
    redneck1 tykkää tästä.
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Jäänyt vähän tää moikkaaminen nuoruuden ajoista. Takaisin pyrin aina moikkaamaan, jos huomaan. Mutta aina en edes kiinnitä huomiota kuskiin, kun katson autoa.
     
  14. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Itsellä on liian uusi auto, niin kukaan ei morjesta. Paitsi toiset Magnum/300C kuskit. :D
    Squarebodylle enimmäkseen morjestelee muut pikkarikuskit.
     
    Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
  15. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Samaa kärsimystä jakaville morjestellaan...
     
  16. Bubbleman

    Bubbleman 1st gear

    Myönnän olevani tätä "nykynuorisoa", ihan mielellään jossain bensiksel vaihtaa muutaman sanan harrastajan kans mut emmä jaksa lapa ojossa olla tien päällä oli alla sit prätkä tai auto.

     
    930BiT tykkää tästä.
  17. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Helvetti sentään. Pitää vanhalle vastaantullelle jenkille morjestaa jos semmosella itsekkin ajaa.
     
    cdv70, juko7, impala67 ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. impala67

    impala67 Double Gearhead

    pyssäsin yhdessä ruisinkissa pelti pystyssä tien sivussa olleen harrasteuton taakse; eipä siinä mitään apuja tarvittu, mutta omistaja kommentoi yllättävästi että "kiitos kun tulit kysyyn,kyllä pysähdyn jos SUN autos on tien sivussa" tms. mietin ittekseni etten mä aina tällä samalla ajele-ja sitä että kyllähän MINKÄVAAN harrasteauton ollessa tiensivussa pitää mennä jeesaan, jos vain suinkin on mahdollisuutta ehtiä olla avuksi... mutta kaippa tässä lienee paikkakunta ja -sukupolvi-erojakin aika paljon
     
    Jori85, Peeaa ja juko7 tykkäävät tästä.
  19. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Noh taatusti jenkillä ongelmissa olevaa autan. Muita,,, en ehkä ,,, volvoja,,,,, en NO EN.
     
  20. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Miä valitsen Anerikkalaisen
     

Kerro tästä muillekin!