kuka kiilasi Pertti Inkoossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 6.6.2020.

  1. redneck1

    redneck1 Gearhead

    "Kaveriporukan illanvietolle järkyttävä loppu: 7 miestä ahtautui katumaasturiin, yksi putosi takaluukusta asfaltille ja kuoli"

    https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008736874.html

    Tämä katumaasturi näyttää olevan Cadillac Escalade 2015-2020, ehkä lyhyttä mallia. Ilmankos että voima yllätti kun on reilusti yli 400 hevosvoimaa ja kiihtyvyys 0-100km/h 5-6 sekuntia.
     
  2. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Taisi viinan voima turruttaa ja yllättää enemmän.
     
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  5. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    ^Kyllä se tyhminkin aines on kotonta oppinsa saaneet.Kun työkseen on liikenteessä, aivan liikaa aikuisia tuijottaa sitä puhelinta ajon aikana. Saati että ne liikennesäännöt,nopeusrajoitukset ja vilkut on ihan tuntemattomia käsitteitä. Sitä kun ne mukulat kattoo koko lapsuuden, et miten sitä autoa ajetaan, niin ei ehkä tarttee ihmetellä miksi nuoria kuolee liikenteessä.
     
    Seevu tykkää tästä.
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  7. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  8. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Kurvailen työn puolesta päivät pakettiautolla Espoossa,melkein joka päivä sais osuman jos haluais.Just nuo känny ja vilkuttomuus on pahimmat ongelmat kaupunki liikenteessä.Avattaren laitteella ei kohta uskalla parkkihallista poistua,tosin yritti sielläkin bemari ajaa päälle jokunen vuosi sitten.
     
    Stang_81 tykkää tästä.
  9. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  10. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Viime yönä Lahden motari etelään joskus puoli neljä aamulla, Järvenpään eteläisen liittymän kohdalta Keravalle päin joku "kuolematon" veti jollain tuninki härpättimellä jumalattoman pörinän myötä täysillä ohi, hetkessä se oli jo edessä noin kilsan päässä olleen toisen yhdistelmän kohdilla.
    Vauhtia oli arviolta lähempänä kolme hunttia, kun kaks ja puoli hunttia ja autossa täysin surkeat valot...sillä kohtaa on joka yö hirviä ja peuroja, täysin pilkko pimeää ja sattuu usein eläinkolareita...mutta se kaveri olikin selkeesti "kuolematon".
     
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Niin, ainahan ei tarvitse suistua ajoradalta. Eilen Imatrankosken S-Marketin pysäköintitasolta päätettiin syöksyä lähes vertikaalisesti alespäin. Lehtiartikkelin mukaan syöksyjä oli iäkäs (tai iäkkäämpi) naishenkilö.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Muokattu: 28.10.2022
  12. jyrgen

    jyrgen 3rd gear

    Joko Perti seilvis?
     
  13. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jokohan pitäs ottaa kortti pois... todennäkösesti ei...
     
  14. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  16. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Ketju vaan jatkuu muttei ole selvinnyt kuka kiilasi pertti?
     
    Marklin, kerkko, PikkuPaja ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  18. kerkko

    kerkko 3rd gear

    Hyvää, vaikka surullista pohdintaa. Vakavasta asiasta. Yksi osa palettia on autokoulujärjestelmämme, joka monivaiheisena ja vaikka mitä on edelleen hieno. Mutta mitä sitten tapahtuu, pojille. Kun ajolupa on saatu, kaikki juuri opittu unohdetaan aktiivisesti.
     
  19. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  20. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!