No Prep / Street Outlaw Drag Racing

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja GS, 3.11.2017.

  1. Herje

    Herje Double Gearhead

    Red chevy tykkää tästä.
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mutta näissä onkin idea, kuka voittaa. Ei ajat.
    Itse kanssa liian vanha pieru näihin, tosin kysyin tytöltä missäs täällä Mikkelissä moisia on, niin Varalaskupaikalla. Eikä kuulema kukaan ole jäänyt kiinni.
    Heräsi pikkupiru, että jos matka ois 1/8, niin tolla AWD pääsisi aika hyvin karkuun kadulla... tietysti kukaanhan ei vetoa näistä varmaan lyö... eihän? :D:D
    Itse nykyään työtön, joten viran puolesta ei tarvii pelätä :eek::D
     
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Näyttäs radalle.comissa olevan kiihdyttelyä 24.7 sunnuntaina ja hinta 50€ ja matka 1/4.
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Niin ja tuolla Motoparkissa on saanut aina ajaa koko päivän yhdellä maksulla, niin paljon kun kerkiää ja haluaa tai joku ei rasvaa rataa...sitäkin on sattunut.
    Liukasta voi olla tehokkaammille, kun ei ole ajettu sitten viime kesän.

    https://radalle.com/tapahtumat/208/radallecom-festivals-motopark

    "Sunnuntaina ajetaan drifting kilpailu ja samaan aikaan kiihdytysrata on varustettu ajanotolla ja siellä jokainen innokas pääsee kiihdyttelemään."
    (Lainattu sivustolta radalle.com)
     
    Muokattu: 16.7.2022
  5. Vide

    Vide 1st gear

    Osaako joku arvioida, kuinka liukas tuo Motoparkin rata mahtaa olla tuossa kunnossa katurenkailla ajettaessa? Jos vertaa vaikka perus asfalttitiehen.
     
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Melkein kuin olisi vettä yms, mutta kyllä siihen pitoa tulee kun porukka ajaa.
    Se on aina vähän sellanen fiftysiksty toi Motoparkin preppaaminen katuporukalle. Joskus jossain tapahtumassa, porukka valitti että se on liukas... Noh toinen rata sit vähän liimaa yms ja johan oli pitoja ja johan alko myös kalustoa särkyä. Varmaan joka toinen tai kolmas hajotti vehkeensä siinä :D En ole ennen nähnyt 4 veto sierran hyppäävän ilmaan joka kulmasta. Tais hajottaa voiman siirrosta ihan kaiken. Muistaakseni oli vielä jostain Oulusta yms ajamalla paikalla.
     
    Vide tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!