Vesivehmaalla 27.8.2022 kisat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja dean66, 26.8.2022.

  1. XJR

    XJR 3rd gear

    Kahta mailia kun pääsisi ajamaan. Loppuu voima maililla tai sitten on liian pitkä kutonen :)
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Yleisiin kisoihin on tunkenut joku Tukes kyylääjineen. Mahtaisko tuommoinen yksityinen yhdistys jäsenistöineen voida välttyä moiselta?
     
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Joskus motoparkin huippuvuosina 80-90 lukujen taitteessa kun kisaajia oli paljon niin burnikselle sai luvan heti kun edellisen parin vihreät syttyi ja ne lähti liikkeelle, jos nyt oikein muistan ?? Mutta nopeaa oli toiminta.
     
    three hundred tykkää tästä.
  4. XJR

    XJR 3rd gear

    Tapahtuma järjestetään uusien ohjeistusten mukaisesti . Viime ja tämän vuoden ajot ovat olleet sisäänajoa järjestäjille ja ajajille. Hallissa on tilaa päästellä.
     
    jknR tykkää tästä.
  5. jknR

    jknR Gearhead

  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Noistakin tuloksista näkyy selvästi sama mitä oon Kalajoen ajoissa ihmetellyt pitkän aikaa. Mihin on hävinneet 14 sekunnin ja "hitaammat" autot? 15 sekunnin autokin on kuitenkin jo aika ripeä tien päällä, mutta ei niitä enää näissä kahinoissa näy.


    Kävihän se Tukesin tarkistaja vuosi takaperin Kalajoen ajotkin tarkistamassa paikanpäällä. Eipä sillä mitään oikeaa sanomista ollut.
     
  7. Sutkale

    Sutkale 1st gear

    Kuluttajaturvallisuuslaki ei koske jäsentilaisuuksia. Siinä juju.
     
    jknR tykkää tästä.
  8. Keme

    Keme Gearhead

    Kerran oon käynyt Alastarolla vartilla 15 sekunnin autolla ja oli turhinta hommaa ikinä :D En ihmettele yhtään ettei tommosia näy tuloslistoilla, kun ei siinä ole oikeastaan mitään mielenkiintoista.
     
    Vermilion ja jknR tykkäävät tästä.
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Pööh, samalain sitä parasta aikaa yritetään niilläkin :D
     
  10. laakkius

    laakkius Gearhead

    Mikäs siinä muuten oli että vesivehmaalla mopot sai vetää varttia ilman nopeusrajaa, eikös niitä ole koskenut samat säännöt kuin autojakin?
     
  11. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Tätä ihmettelin itekin kun listaa katoin, että onko osa jääny pois listasta. Toisaalta parempi, tiedä kuinka hidasta sit ois ajattaminen ollu :D
     
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Pakkohan se on koskea niitäkin, varsinkin koska moottoripyörä pysähtyy huonommin kun auto samasta nopeudesta.
     
  13. Kuutti-Eki

    Kuutti-Eki 1st gear

    Fyyrahan toivotti mp:t nimenomaan tervetulleeksi mainostamalla paria päivää ennen tapahtumaa, ettei 230km/h rajoitus koske pyöriä.
     
    laakkius tykkää tästä.
  14. laakkius

    laakkius Gearhead

    Nääthän sen tuloksistakin ja tosiaan päivä ennen tapahtumaa fyyra hehkutti et kaikki prätkät paikalle et saa vetää varttia ilman rajoituksia...
     
  15. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Jos se prätkä lähtee käsistä niin ne vahingot muille lienee pienemmät? Onko siinä perustelu? Alle jäävälle ja henkensä heittävälle katsojalle on sitten se ja sama kumpi se oli.:eek::p
     
  16. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Onkohan niitä katsojia kovinkaan paljoa sillä jarrutusalueella?
     
    MJF ja 440Mag tykkäävät tästä.
  17. hyvä että täällä on sääntövaliokunta. Jonku tarvii vain nämä asiat nitoa yhteen ja toimittaa järjestäjille opiksi miten asiat tulee olla ja ei tule olla
     
    josu tykkää tästä.
  18. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Ei kai kuluttajaturvallisuuslailla ole näiden kanssa mitään tekemistä. Tukes antaa vain ohjeita. Näitä tapahtumia pidetään yleensä lentokentillä, ainoat radat missä voi varttia vetää ovat Kauhavalla ja Motoparkissa. No, Tukes on valtion organisaatio ja noi lentokentät pysyy pystyssä pitkälti valtion tuilla. Siit seuraa se, että Tukes painostaa kenttiä jotka edellyttää tapahtumien järjestäjiltä tukesin määräysten noudattamista.

    Toi mopojuttu hieman ihmetytti, tukesin ohjeessa niemnomaan mainitaan että ne tarvitsevat pidemmän jarrutusmatkan normaalitilanteessa. Onks ohjeeseen tullut tarkennusta vai mikä on, en tiedä.

    Mut vielä on kolme ajomahdollisuutta jäljellä, ainakin. Malmilla ens launataina 200 metriä "no prep" olosuhteissa. Siellä ON näyttötaulut. Ja myös lauantaina testaa ja rassaa Räyskälässä, se on tarkoitettu vain testaajille eli ei ole yleisötilaisuus. Ja siitä sitten vajaa viikon päästä perjantaina Kauhavalla testipäivä mis saa vetää hyvällä pidolla varttia kaikilla vehkeillä.
     
    Seevu tykkää tästä.
  19. tcb62

    tcb62 Gearhead

    Loistava keli, paljon kalustoa ajamassa, safkaa ja juotavaakin oli tarjolla hyvin,
    mutta mutta "KUULUTUS" olematonta, harva voi kertoa pystyneensä seurata kisoja kuulutuksen kautta, EI NÄYTTÖTAULUJA.
    Moottoriurheilu on parasta livenä mutta maksavaa yleisöä palvellakseen toteutukseen kuuluu myös kunnon toimivat / kuuluvat äänentoistolaitteet ja näyttötaulut.
    -70 luvulla Räyskälässäkin toimi homma noilta osin paremmin.
    Voihan sen kiihdytysurheilun kiinnostavuuden tuhota noilla toimin, se kai ei tarkoitus ole kuin
    punaisilla vihervassari siirtymä jengillä .
    Ei kisaajilla eikä maksavalla yleisöllä.
     
    valtope, laakkius ja three hundred tykkäävät tästä.
  20. El 60

    El 60 Gearhead

    Joo pienet on piirit ja aina saanu lainata ihan luvalla.. nyt on eksynny rottia joukkoon :(
     
    Muokattu: 17.10.2023
    supo ja three hundred tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!