ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Hai

    Hai Double Gearhead

    Tehdäänkö tuo katkeamattomana ilman leikkauksia, ettei missään välissä pääse paketti tyhjenemään?
    On meinaan yhtä jännä video, kuin maalin kuivuminen tai kassahihna 24/7.:)
     
  2. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Vai mitähän tuolla saavutetaan kun tavara jo normaalisti maksettu siinä vaiheessa,ei ne huijarit sitä videotakaan lähetä.
    Vai huijataanko toisinpäin? Luvataan maksua kun video nähty ja sitten ei maksetakkaan.?

    Kyllä vittu nykyään on kaikesta tehty vaikeaa!
     
    Hai ja japetalk tykkäävät tästä.
  3. litres

    litres Gearhead

    Juu, mulla tuote myynnissä nettimotossa....tulee viesti : "kiinnostaako lentolupakirja?"
    +toteamus että ei liity myymääsi tuotteeseen.
    Siis WTF?:confused::mad::D
     
    Roberto, isalmela, maverick999 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Tottakai kiinnostaa. Laita vaan osoitetiedot ja jää odottamaan kirjekuorta :D
     
    litres tykkää tästä.
  5. HRTP

    HRTP Gearhead

    Tuntuu tosiaan olevan nyt ihmeellisiä ostajia liikkeellä,pistin tuon keväällä museorekisteröidyn volvon myyntiin kun ei vaan yksinkertaisesti kerkeä tässä elämän tilanteessa harrastamaan tuota touhua niin paljoa kuin haluaisi ja pistin ihan järkevän hinnankin vielä niin jo tämän päivän aikana on ollut toistakymmentä tarjoajaa että maksan puolet mitä pyydän,viimeiselle sanoin jo aika tylysti kun taloon teen nyt samalla kattoremppaa että luuletko että viitsin kuunnella yhtään turhia jaarituksia ja tarjouksia täällä piipun nokassa reilun 10metrin korkeudessa:DHuomenna en kyllä puhelinta ota laisinkaan mukaan tuonne katolle niin saa edes rauhassa sitä tehdä:D
     
    viikinki75, Seevu, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Ite kanssa pistin myyntiin oman, jossa nimenomaan lukee ei vaihtoa, ni jo on 4 soittajaa tarjonnu vaihdossa jotain vehettä. Ei sillä, pakko myöntää ettei mitään paskaa olla tarjottu, mutta kun ei nyt autot kiinosta. Luetun ymmärtäminen.. Että vihaan tätä..
     
  7. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Vaihtotarjouksia tulee aina. Ei kannata niistä hermostua.
     
  8. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Laitoin, että minulle käy vaihto, ei ole tullut pahemmin tarjouksia. :)
     
    Seevu ja isalmela tykkäävät tästä.
  9. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    No ei niistä sinänsä pahemmin tarvi hermostua, mut kun meillekkin soittaa millon mikäkin työmaamestari, tai kavereita, ja kuulosuojainten bluetooth kun ei erittele soittajaa, niin hetkittäin tulee fiilis että ei saatana..
     
    isalmela tykkää tästä.
  10. virta

    virta Gearhead

    "työmaa on lähellä" joitain tuollaisia renkaittenpotkijoita käynyt,hyvä potkia kun työmaa on lähellä.
     
  11. Kippo6

    Kippo6 2nd gear

    Mulla lojui nurkissa Suzuki PV, mitä yksi kaveri kyseli ostaa. Ei suoriltaan tarjonnut mitään, mutta epäili, että kone varmasti jumissa ja mitä kaikkea.
    Pistin Facebookissa tarjouskaupan pystyyn, että saan jotain osviittaa tuollaisen hintaluokasta. No, tarjouksia tuli 50€-1200€. Kaverinikin sen huomasi ja kysyi, että mitä siitä pitäisi maksaa. Kerroin sen hetken korkeimman tarjouksen, joka oli 700€. Kaveri tarjosi 750€. En myynyt sillä.
    Seuraavana päivänä joku tarjosi tuon 1200€ ja kun kaveri kysyi missä mennään, niin kerroin tuon. Ei vastannut mitään. Kyseinen 1200€ tarjoaja hävisi tyypilliseen tapaan.
    Meinasin kaverille sanoa, että tonnilla tehdään kaupat, mutta joku innokas ehti ensin, niin myin sen sille. Kaveri taas kyseli, että joko tehdään kaupat ja kerroin, että myyty jo. Kysyi paljonko sain ja veti herneen nenään, kun olisi hänkin voinut tonnin maksaa. Aikansa vittuiltuaan, sanoin että tarjosit vain 750€ ja se ei riittänyt, olisit suoraan sanonut että tonnin voit maksimissaan maksaa.
     
    falcon1 ja three hundred tykkäävät tästä.
  12. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    kuka vielä yksityiselle maksaa etukäteen.ellei puhelinnumerolla löydy tietoja.
     
  13. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Vaikkapa minä. Rahat meni ja Asa Car-Ula tuli. Tosin olisi kai niitä tietoja löytynyt numerolla, en katsonut.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  14. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Minä olen monesti maksanut.
    Kuka muka lähettää mitään ilman mitään etumaksua? Minä en ainakaan.

    Kaikkein parashan on paikanpäällä käteistä kouraan.
     
    bathory ja kad_boost tykkäävät tästä.
  15. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Tuossa nyt yrittänyt myydä harrasteautoa vanhemman laitteen hommatakseni. Lähes ainoat yhteyden otot on tulleet naamakirjan kautta ja toinen muisti mainita että ostaisin mutta kun tuo sun autos on vaan viislitrasella koneella. Toinen sitten nohevasti muistuttaa kuinks kova pyynti mulls on, muut myy paljon halvemmalla. En sit tiedä mikä pitäs olla se pyynti että ihan tontille eksyis. Kun ei ole edes näitä halvempia käynyt ostamassa. Ihmisillä tuntuu olevan liikaa aikaa ja zätätään kaikkea paskaa vailla edes ostaa mitn.
     
    isalmela ja falcon1 tykkäävät tästä.
  16. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tämä taitaa olla nykyisin ihan tavallinen tapa muun muassa Facebookin myyntiryhmissä siten, että joissain ryhmissä ilmoituskuvaksi hyväksytään vain kuva tuotteesta jossa on mukana myös myyjän nimi ja päivämäärä paperilapulle kirjoitettuna. Näköjään levinnyt Toriinkin.

    -JJ-
     
  17. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ite kans kun myin tappelutarvikkeita Facessa, niin arvokkaampien tavaroiden yhteen laitoin lapun missä nimikirjaimet ja päivämäärä. Näin ostajat näkee, että oikeasti on se tavara, eikä joku netistä poimittu kuva mitä kaupittelen.
     
  18. Ai näin..:cool:

    [​IMG]
     
  19. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Enemmänkin tälläsiä.
    [​IMG]
     
    Seevu tykkää tästä.
  20. virta

    virta Gearhead

    Yksi naisihminen takertuu siihen kun katsastaja ei ollut pistänyt nimikirjoitustaan katsastus paperiin,vaikka muuten oli ihan asianmukaisesti Trafin rekisteriin mennyt.Eli siis unohti sen nimikirjoituksen vetää paperiin.Mitä mieltä tämmöisestä?
    No ehkä parempi koska kai tuo ostaja oli ærimmäisen tarkka tai muuten hieman vinksahtanut ja jälkeenpäin suuri riski joutua ongelmiin.Joten parempi odotella toista ostajaa varsinkin kun tuo auto oli aika helppo myyntävä.
     
    falcon1, esmi ja Peeaa tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!