Ei kunnolla käynnisty.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pokari, 23.9.2022.

  1. pokari

    pokari 1st gear

    Cadillacin 390 kone ei käynnisty ilman suoraa syöttö bensaa kaasariin? Uusittu bensapumppu ja saa bensaa mutta kun sammuttaa ja yrittää uudestaan käyntiin niin joutuu taas kaatamaan suoraa bensaa kaasariin ja silloinkin saa sahata melko kaun että lähtee käyntiin.Käyntiin lähdettyä käy kyllä hyvin.Mistä kannatta etsiä vikaa?
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jos lähtee sammuttamisen jälkeen hyvin käyntiin niin laita takaisku bensan tuloon .joku euro vaikka mätänetistä.jostain syystä valuu linja tyhjäksi.tai kokeile irrallisella sähköpumpulla lähteekö heti käyntiin.näin alkuun
     
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    '59-'60 Cad? Yhessä tapauksessa bensalinjan takaiskulla sai heittää vesilintua, mutta imusarjan lämmityskanavat tukkimalla vika korjaantui. Ihan vain kaasari irti ja pakokanavasta tuleviin reikiin tekee kierteet ja ruuvaa tulpat.
     
    Pietsi tykkää tästä.
  4. Chevy1960

    Chevy1960 1st gear

    Bensaletkut ja -putket ennen bensapumppua kannattaa tarkastaa, että ovat täysin ehjät ja tiiviit (saattaa vetää ilmaa sieltä). Myös tankin puolella saattaa olla sihtisuodatin osittain tukossa. Lisäksi moottorin alipaineletkujen tiiviyden tarkastus.
     
  5. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Ei bensa valu ylämäkeen.
     
  6. pokari

    pokari 1st gear

    Tankista lähtevä kumiletu oli todella rispaantunut pituus sekä poikki suuntaan otti sieltä ilmaa,vaihdoin letkut uusiin ja nyt pelittää niinkuin pitää. Kiitos kaikille hyvistä neuvoista.
     
    esmi, Pietsi, Seevu ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Näistä polttoaineletkuista lukenut juttuja että eurotavarana myytävä kumiletku menee jo vuodessa huonoon kuntoon vaikka ihan bensalle ois tarkotettukkin o_O
     
    Seevu tykkää tästä.
  8. Hai

    Hai Double Gearhead

    Toimiiko dollareilla ostettu paremmin?
     
  9. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    kirjotushärö, eurot ja metrit sekasin
     
    Hai tykkää tästä.
  10. Hai

    Hai Double Gearhead

  11. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Gates kestänyt metritavaroista parhaiten.

    -J-
     
    Vuppe tykkää tästä.
  12. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Samoja kokemuksia. Vaikka Motonet myy varttituumasta letkua 6millisenä, 5/16 kasimillisenä, no se on aika lähellä.
     
    Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!