Turpakäräjät Riihimäellä, keskiviikkoisin klo 18:00- Ullan Pakarissa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja cdv70, 18.5.2009.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Fileeraus, cdv70, SARKERI-71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Kyllä mä sielläkin käväisin kahvekupin ja palvisämpylän nauttimassa...
     
    cdv70 tykkää tästä.
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Pari viikkoa sitten osui kans hieman kostea keli kohdalle, mut ei jaksanut ajella duunista suoraan himaankaan niin lähdin käymään Riksussa. Ei ollut hirveää tungosta, mut jonkin verran porukkaa kuitenkin kahvittelemassa. :odwink:

    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2022/Cruisings/Riihimäki/Turpakäräjät+5.10.2022/


    Viime viikolla oli parempi keli ja porukkaakin huomattavasti enemmän.:odcool:

    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2022/Cruisings/Riihimäki/Turpakäräjät+12.10.2022/
     
    cdv70 ja esmi tykkäävät tästä.
  5. 1320

    1320 Gearhead

    cdv70, SARKERI-71 ja esmi tykkäävät tästä.
  6. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Käräjöinti on siirtynyt lämpimiin sisätiloihin. Joskus takavuosina kirjoitin, ettei ole väliä millä kehosi kelkot paikalle. Asenne ratkaisee. No olipa joku saanut vartalonsa liikkeelle Töpseli Talbotin kyydillä. Mutta se sallittakoon. Hänellä on kaikesta huolimatta oikea asenne Amerikan autoiluun.:)
     
  7. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Vain yksi amerikan valmiste oli Ulla pihalle keskiviikkona. Porukkaa oli kyllä sisällä turisemassa jonkun verran. Tila kyllä riittää isommakin porukan tulla turisemaan. Kehuskellaan porukalla , kuinka paljon olis tallilla tekemistä......;)
     
    roadmaster95 tykkää tästä.
  8. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Kevättä ilmassako? Turpakäräjillä oli jo 2 veekasi vehjettä pihalla parkissa. Molemmat sulassa sovussa samassa kuvassa.;).
    [​IMG]
     
  9. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Et varmaan huomannu V8 Mersua w211 loitommalla
     
  10. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Kääk. Tämä on kyllä jäänyt vaille huomiota. Pitänee ensi kerralla olla tarkempi. ;)
     
  11. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ex- ehdotti että poika (erityislapsi) haluaisi käydä Rautatiemuseossa. Onko Hyvinkää/Riksu akselilla muita missä käydä? Itsehän heti sanoin, et käydään sillein et pääsee Turpakäräjille. :D
     
    cdv70 tykkää tästä.
  12. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Hyvinkäästä ei juuri tietoa, eikä paljoa Riihimäestäkään. 2,4 kilometrin päässä Ullalta on Metsästysmuseo ja samassa pihapiirissä Suomen Lasimuseo. Onko tälläiseen mielenkiintoa, saa jokainen itse päättää. Mutta melko kehnoa on tässä kylässä tarjonta.
     
    Fuselage tykkää tästä.
  13. Latexoxo

    Latexoxo 2nd gear

    Z(etor)71, SARKERI-71, esmi ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  14. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tuonne nokka, touhua, katseltavaa ja isoa rautaa niin isälle kuin pojalle. Moottoritietä hujautat 25 min Riihimäeltä.

    https://www.panssarimuseo.fi/
     
  15. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Panssarimuseo on suunnitelmissa. Varsinkin kun saivat ison Tiikerin sinne, niin sitä on käytävä vilkasee. Ja Hyvinkään Rautatiemuseo oli todella positiivinen yllätys. Odotin jotain paria puoleksi ruostunutta veturia jossain kylmässä hallissa, mutta suosittelen kyllä kaikille.
    [​IMG]
     
    Isamu tykkää tästä.
  16. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Vappu lähestyy.... Riihimäellä on pitkä perinne Vappuajosta kaksi- ja monipyöräisten osalta. Tänä vuonna autot kokoontuu 11:00- 12:00 aikoihin Prisman parkkipaikalle Voimalankadulle. Siitä tarkoitus nousta Torikatu- Hämeenkatu- Keskuskatu-Valtakatu- JOS ON PALJON AUTOJA NIIN- Karankatu ja Pohjoisen koulun Ympyrästä takaisin- Karankatu-Hämeenkatu Lopentie-Kulmalan puistokatu- Etelän Viertotie- Mattilantie- 130 tie -Ullan pakari. Jos vaikka keli karsii autoja niin voidaan lenkkiä lyhentää esim. Valtakadulta heti takaisin Hämeenkadulle. Cruisailuhan pitäisi olla vapaamuotoista ajelua. Letkajenkka on on sitten peräkanaa etenemistä.
    Keskustaan koitetaan mennä jouheasti viimeisen moottoripyörän perään. Ovat luvanneet lähettää sanansaattajan millon heidän letkan pää lähtee Hämeenkatua pohjoisen suuntaa. Pyörät starttaa 12:15 Koukkutien tallilta joten autot voisi lähteä liikkeelle 15-25 min myöhemmin... Tai jotain sinne päin......
     
    sepsa ja Latexoxo tykkäävät tästä.
  17. Latexoxo

    Latexoxo 2nd gear

    Marklin, pe-le, kaierkki ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Lempiautomallini eli '59 Ford 2 ovisena farkkuna ainoastaan sivuroolissa ja Teini Corollastakin iso kuva. Mitä täällä tapahtuu? :eek:;)Onneksi löytyy kuvia Nettiautosta. Voi ku olis kyhnyä....
     
  19. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Mulla oli kans aikoinaan tollanen hopee tojo rolla ja 1.6 ja 5v. Oli hauska vekotin ja muutamaan otteeseen teinit oisivat halunneet sen ostaa mutten intoutunu myymään. Toki kaverille möin sitte mutta kyllä se muutaman vuoden oli mulla.
     
  20. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Vappuajo meni hienosti. Autoja oli paljon ja kadun varret pursui väkeä. Kuten aina, kaikkia ei voi miellyttää, mutta isommalta joukkotappelulta vältyttiin. Kun ei risteyksissä ole ohjaajia, eikä kaikki tiedä reittiä niin pientä sekaannusta aina tulee. Joillekin tuli paha mieli kun jonoon tuli risteyksistä niitä ei harrasteautoja. No minkä teet, kun kaupunkia ei voi sulkea. Prisma toimi lähtöpaikkana mielestäni hyvin ja kaikki halukkaat mahtui pihalle.

    Omasta puolesta iso kiitos kaikille mukana olleille ja myös kadun varren kannustajille. Järjestäjää saa arvostella jos sellaisen löytää.;)
     
    Z(etor)71, Ace66, Marklin ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!