Fuselage Mopars ('69-'73 fullsizes)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Tomaso, 26.6.2005.

  1. viri-viri

    viri-viri 3rd gear

    Näihin sopivista peltipakosarjoista on ollut usein täällä juttua, lisätään sopivien listaan vielä Hedmanin 78030 pitkät B/E-bodyn sarjat. Ainakin omaan 71' Furyyn 383:lla istuivat kohtuu pienellä moukaroinnilla paikoileen. Nämä on ainakin TTI ja Hookereihin verrattuna "budjettivaihtoehto", varsinkin kun näitä on hyvin käytettynä tarjolla :D

    Apparin puolella piti moottorin kannakeen pultti irroittaa ja konetta nostaa vähän että sai sarjan taiteltua paikoilleen.

    RB -lohkoiseen eivät välttämättä istu, korkeemman lohkon takia?

    [​IMG] [​IMG]
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Onko kellään -69 300 purussa? Takavaloja vähän kattelin
     
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Kannattaa katella USA/Can jos ei täältä löydy, kuten veikkaan ettei löydy. Ite maksoin omista Ebayssä muistaakseni n. 100€ ja rahti oli jotain 80€. Tämä siis 2018-19.
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Jep, rahdit ja alvit oksettaa maksella niin ajattelin kysyä ensin kotimaan tarjontaa.
     
  5. Fury

    Fury Gearhead

    Tietäiskö joku -70 suomi Polaran historiasta, rekkari XXI-77. Tuli meille tänne savon mualle kesällä..
     

Kerro tästä muillekin!