No jo on nyt v...u kun ei kellarista eroon pääse!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja mpower, 20.12.2022.

  1. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Mikäköhän vittu ny lienee homman nimi? Kas minut ny aikoinaan bannattu ko. foorumilta ja kun tuo paska nähdäkseni on ,niin mikäköhän vittu nyt sitten taas?:cool: Jumalauta mitä pelleilyä. Ei vittu mee sähköpostit sun muut tiedot läpi! Katsos kun mää ajattelin irtisanoo koko vitun tilin, mutta kun niin vitun vaikeeta on!

    Onkos tää ihan normaalia!?:D
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Mullakin on kellarin avain. Mutta on sieltä päässyt halutessaan ulos, eivätkä ole tulleet takaisin hakemaan.

    Voiphan sun tapauksessa olla paljastunut softabugi. Kun ne laittoi sut banniin, niin samalla se systeemi tukki valituskanavat. Loogista tavallaan, mutta vaikea tuosta on päästä etiäpäin. Melkein yhtä vaikeata kuin päästä vakuutuslääkärin vastaanotolle!

    Pitäiskö välittää terveiset sinne?
     
    Mr Banner ja juko7 tykkäävät tästä.
  3. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    No nytkö iski jo ikävä?
    T; Teesi:D
     
    A.Naali, Mr Banner, TopoTA ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. kuutio

    kuutio Gearhead

    Karma toimii.
     
    A.Naali ja Mr Banner tykkäävät tästä.
  5. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Mikä vittu on kellari? Joku OD:n dark zone?
     
  6. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Vastaus: Se on hieno paikka missä keskustellaan muistakin autoista kuin sähköautoista.
     
    Stang_81, deeäxä, Buick225 ja 13 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear


    Ei sinne tarvii virallista irtisanomisilmoitusta tehdä,tai siis täällähän sä itket kun ei saa tiliä kiinni,mutta kellarissa itkisit meilillä että ottakaa mut takaisin.
     
    Gary Grand ja A.Naali tykkäävät tästä.
  8. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Ei oo niin ,vaan katsos kun mää itseni tunnen, ja tietyillä nimimerkeillä kuten homppeli kyrpov ja ihme sössöttäjä sukset ristiin on mennyt, ja varsinkin silloin kun pikkasen punssia otan, niin minusta tulee niin vitun kriittinen, ja arvostelen vitun kriittisesti ja vittuiluksi menee, niin eikös toi nyt saa jäädä?
    Semmosta!:p
     
  9. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Tsa jai.Vaan on kellarissa hyvä tunnelma nyt..
     
    Mija, Gary Grand ja A.Naali tykkäävät tästä.
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Olla kriittinen ja olla täysi mulkku on kaks eri asiaa. :rotfl: Jännä ettei tuollainen "nero" tajua eroa noiden välillä.

    Ja johan sut on sieltä potkittu helvettiin, joten mikä ihme kiima sulla on jättää jotain henkilökohtaista eroilmoitusta?

    Eikä tarvii vastata, koska ei oikeastaan edes kiinnosta. :poff:
     
    belair66, Hoovee, Mr Banner ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tämä foorumi on siistiytynyt kummasti entisistä ajoista. Riittävän monta kantelua moderoinnin puutteesta plus vihapuheista aina siihen asti, että f-media otti oppiinsa ja samalla pahimmat öyhöttäjät saatiin ruotuun. Keskustelu pysyy huomattavan asiallisena nykyään.

    Se mikä tapahtuu kellarissa, pysyköön kellarissa.
     
    Mikkis tykkää tästä.
  12. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Voi vittu, nääs kun mää kuvittelen sinun aqsaavasi täältä poius pysyä
    Niin sisäpaska kasa
    Kyllä mä vastaan sillä sinä jkakarasi tehny. ja sinut tuntien
     
  13. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    :rotfl: :poff:
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    No jo on nyt vittu, minä en sua kyllä tunne! Missä mei ollaan tavattu!?:D
     
    Gary Grand ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  15. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear


    Kyllä jämpti on näin..
     
  16. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Haa, sullakin on ilmeinen "Alter ego". Tulee paikalle kuin kutsuttuna ja jättää lähtiessään suuhun omituisen maun. Olen tavannut moisen itsekin...
     
    teippi-mikko ja isalmela tykkäävät tästä.
  17. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Niin onkin!

    OD:n politikointi kutistettu tuohon "sähköauto-uskovaisuus" ketjuun. Nääs vielä löytyy muutama, joilla on semmoinen pupujussin suojaan pyrkimislogiikka. Pää pensaaseen, eli jos kauheasti kimpassa panetellaan sähköautoja, niin ne ei sitten yleisty. Tai jotakin semmoista.

    Pysyy tuommoisen elossa pidon ansiosta muut topikit puhtaana. Suorastaan hienosti toimii, riittävän hyvin ainakin.
     
  18. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Pitäisköhän mun mennä MV-lehdelle vittuilemaan? Saatana,sekin maksaa! Jumalauta mitä porukkaa siellä on, ja varsinkin nimimerkki "kehäkettu", kas hän arviolta potee maanis-depressiivistä oireyhtymää, ja nyt maaninen vaihe viesteistä päätellen menossa!

    Ja jos maksaisin, niin jo vain vittu heivaisivat minut vittuun kuin kellarista aikoinaan, sillä arvostelu ja kritiikki on myrkkyä tietyille nimimerkeille!

    Miten vitussa tuollainen ryssämielinen kahjo voi tuollaista paskaa kirjoittaa? Noh, sananvapauden merkeissä tietysti! :)


    Vittu, joo!:cool:
     
    Muokattu: 28.12.2022
  19. autoilia

    autoilia 1st gear

    Nyt vasta tajusin, että sinähän olet sama tyyppi, joka itkee hdcf:n forumilla vitseistä. Jos ei muut tiedä, niin näissä vitseissä on saattanut olla tummempia ihmisiä kohteena ja niissä esiintyvä vihapuheen taso on luokkaa alakoulu...

    Täytyy kyllä ihmetellä, että miten pystyt lisäksi olemaan finnbikers-forumilla mukana? Siellä on, yllätys yllätys, niitä samoja pahoja rasisteja ja vihapuhujia kuin hdcf:n palstalla.

    En jotenkin yllättyis, että kohta on kellarissakin ylläpitäjällä murheita "vihapuheesta" ja "öyhöttäjistä"... känniääliöt jotenkin ymmärtää, mutta mikä sua ahdistaa?
    Pitää kirjautua suunnilleen jokaiselle nettipalstalle jauhamaan samoja juttuja päivästä toiseen ja oikein etsimällä etsiä ne asiat, mistä voi pahoittaa mielen.

    Ei oo onneks multa pois. Mulla on elinvuosia vielä useita kymmeniä ja en ole onnistunut katkeroitumaan mistään. Kai se johtuu siitä, että osaa olla oikeiden ihmisten parissa ja jättää nettitouhut niille, keiltä se luonnistuu.

    Tänne piti kirjautua ihan sen takia, kun kuulin paikan aktivoituneen. Ei siinä, onhan täällä aktiivista jauhamista samoista asioista, mitä oli esim. joskus 2010, tai jopa aiemmin.
    Mukavana lisänä on tosiaan noi sähköpäristimet, joista kukaan ei oo kiinnostunut, mutta mistä jauhetaan kaikkein eniten.

    Ei muuta kun öyhötetään vihapuhetta jatkossakin ja kurvataan sähköautolla aurinkoon!
     
  20. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Mullakin tavaamista oli vissiin alakoulussa Jättölän koulussa kun opiskelun aloitin! Pirkko Hokkanen oli opettaja! Aika kiree oli, minutkin laulamaan laittoi ja en osannu!

    Mutta eipä siinä vielä kaikki, sillä Pirkon mies oli autokoulun opettaja. Niin vain kävi, mää inssiajon suoritin! Hirmuiset kehut sain! Kehui,hyvin meni! Noh, olinhan jo useamman vuoden kortitta ajellut, niin sutjakkaasti homma hoitui!

    Diisseligolffi oli autona ja melu hirmuinen!:)
     
    Muokattu: 28.12.2022

Kerro tästä muillekin!