Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. 0132

    0132 Gearhead

    Itse pyörähdin Paviljongilla iltapäivästä eikä tuolla silloinkaan mitään vanhojen vehkeiden riemumarssia näkynyt. Yhden vanhemman farkkumersun, C1500:sen sekä vanin sain saldoksi.
     
    faikku66 tykkää tästä.
  2. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Vikamahdollisuuksiahan on varmaan kymmeniä;).
     
  3. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Illalla tallille remontinkorjuuseen ajaessa vastaan jytisteli tutun tyypin C4 Corvette,joka toimii talvikäyttiksenä.
     
    viikinki75 ja isalmela tykkäävät tästä.
  4. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Tänään pari tuntia reissussa ja vain yksi vanha 60-luvun mersu nykykikkareiden seassa, ja ajosääkin oli mitä mainioin. Nykykikkareetkin oli vanhoja kunnon polttomoottoriautoja yhtä sähkö-Skodaa lukuunottamatta.:D Näkyi myös uudempi Dodge ja Chevy pickup.
     
  5. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Kaveri kävi Cadillacilla. Corvette C4 harrastajan talviautolla. Ihmeteltiin siinä miksi porukka ei tajua maksimoida omaa ajonautintoansa kesäkausiin.
     
  6. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Työpaikan pihassa tänään pyörähti Dodge Dakota avolava -89.
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Punainen Dodge D-100 pickup ajeli aamulla vastaan Vanhalla Tuusulanväylällä Maantiekylän kohdalla.
     
    isalmela tykkää tästä.
  8. 0132

    0132 Gearhead

    Eilen sai Jyväskylässä Laukaantiellä bongailla oikein kolmelta vuosikymmeneltä :rolleyes:Kasaria edustivat musta kantti-camino ja pitkäkatto. Ysäriä edusti valkea Town Car ja 2000-lukua itsellä alla olleen rouvan Cadillacin lisäksi farkkumallin 300C.

    Pääosin on ollut kyllä hyvin vähän mitään mielenkiintoa herättävää näkynyt koko talvena.
     
  9. always bb

    always bb Gearhead

    55 Ford steppari eilen mäntässä vastaan. Tänään hauholla 81 hiace tuli vastaan, ei nämä näköjään kaikki ole afrikkaan päässy
     
    Muokattu: 22.1.2023
    SARKERI-71 ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  10. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Eilen ajeli faikku66 Vanhaa Vitostietä Kasurilan kohdalla.
     
    SARKERI-71 tykkää tästä.
  11. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Muailman navan kovimmassa ytimessä, lähellä Hyvän elämän piätoria, 1930-luvun Ford Tutor. Piti ihan hieraista simmuja näenkö minä oikein. Rattipuikkoloessa vanhempi herrashenkilö.

    Tästä parempoo bongaloimista se suatttaapi olla vaakeutta satuttaa kohillee.
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. TwistOla

    TwistOla Gearhead

    Tänään puolen päivän tienoilla Korpilahdella 9-tiellä vaalea '63/'64 Cadillac 4d HT. Oli piristävä näky peruspuikuloiden seassa.
     
  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Lauantaina piti lähteä Fairlanella ajelemaan Rautalammille kyläilemään.Menomatkalla ei näkynyt vanhempaa kalustoa.Illalla lähdettiin katsomaan soitin-ja lauluyhtye Matcboxia paikalliseen Nuapuri-baariin.Piti ihan hieraista silmiäni,kun saavuimme soittoruokalan pihaan.Rambler American 2d 64-65? seisoi parkissa baarin edessä.Mitä helvettiä,ajeleeko joku muukin kunnon autoilla talvellao_O?Tästä järkytyksestä lähes toivuttuani meinasin saada jo lähes sairauskohtauksen,kun pihaan kaarsi Valiant 2d 64-65.Ei saatana !Tää ei oo todellista:D.Mutta kyllä se oli.Ramblerilla oli pojjaat tulleet pääkaupunkiseudulta Matcboxia kahtelemaan.Ja Valiantilla nuorempi jenkkiautoilija oli lähtenyt myös ilta-ajelulle bändiä kattelemaan.HIENOA TOIMINTAA!Jos Rautalammin lauantai-iltaan saadaan 2 jenkkiä parkkiin niin sehän vastaisi väkilukuun suhteutettuna Hesaan 440 jenkkiä:p.Nooh,sunnuntaina kotia ajellessa motarilla tuli vastaan Volvo 244 -79?
     
    ASaari ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eilen Oulaisissa B Kadett Coupe, ihan pakasta vedetyssä iskussa. Tykkivanteet ja mustat raidoitukset. Hieno näky, en ollut ennen autoa nähnytkään
     
    isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  15. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Bongaa tuolla nyt jotakin, kunnei tuon 35 vuotiaan ikkunoita saa lyhyillä matkoilla niin läpinäkyväksi, että jotakin automalleja pystyisi erottelemaan.
     
    isalmela ja Bluestone tykkäävät tästä.
  16. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Viikonloppuna (silkkiperse ei muista oliko lauantaina vai sunnuntaina) ajeli Tuusulassa vastaan Dodge St.Regis. Lienee ollut uutenakin aika harvinainen laite täälläpäin, valtaosa varmaan mennyt fleet-käyttöön alunperin.
     
    isalmela tykkää tästä.
  17. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Joku päivä 80-luvun Lincoln Town Car.

    Yhdellä toisella foorumilla huomasin jonkun bonganneen Texasin kilpisen PT Cruiserin Suomen maalla. Liekö tullut muuttoautona, ollut turistin tai onhan yksi mahdollisuus sekin että on kaksoiskansalaisen auto. Veikkaan että auton ylläpitäminen on Texasin kilvissä halvempaa kuin Suomessa.:D Itse bongailen yhtenään slovakian kilvissä olevaa Mustangia. Saakohan esim. USA-Suomi kaksoiskansalainen pitää itsellään molempien maiden kilpiin kuuluvia autoja? Eli vaikka Chrysler Texasin kilvissä ja Ford Suomen kilvissä. Ei kait siinä mitään estoakaan ole. Monesti myös miettinyt voiko mannersuomi-åland "kaksoiskansalainen" pitää autojaan sekä manner-Suomen että Ålandin rekisterissä. Kun ahvenanmaalaisella/suomalaisella voi kuitenkin olla omistuksia että manner-Suomesta kuten myös Ahvenanmaalta. Jos tuo on mahdollista niin tässä tulee kyllä mieleen porsaanreikä laissa. Autoa ei saa Suomessa pois rekisteristä jos sitä ei romuta, mutta jos sen myy ulkomaille se poistuu rekisteristä, sen sijaan jos tulee takaisin niin se on taas rekisteröimätön auto. Kaksoiskansalaisellahan voi olla etu puolellaan.
     
  18. 1320

    1320 Gearhead

    Jep, lauantaina lähettiin aamukuudelta ajelemaan Ramblerilla parin kaverin kanssa, matkalla käytiin Hankasalmella kattomassa Historic-rallia kun sellainen sattui matkan varrelle. Sieltä sitten jatkettiin Rautalammelle koska tottakai Matchboxia piti päästä katsomaan.:odcool: Ja täytyy sanoa et Matchboxin äijät näytti taas nuoremmilleen miten homma hoituu, soitto kulki hienosti.

    Matkaa tuli yhteensä jotain 600-700 kilsan väliltä, Ramblerilla oli oikein mukava kurvailla koko reissu. Menomatkalla näkyneitä historic kilpureita ja bändiä katsomassa ollutta Valianttia lukuunottamatta muita vanhempia laitteita ei näkynyt meidänkään reitillä.

    Tänään tuli duunimatkalla vastaan hieno sinapinvärinen pyöreälamppuinen Volvo 242.
     
    isalmela ja faikku66 tykkäävät tästä.
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Mukava oli rupatella niin Ramblerin- kuin myös Valiantin-omistajan kanssa.Vertaistukea tarvitaan tässä talvijenkkiautoilijoiden todella harvassa porukassa:D.
     
  20. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Nissan Bluebird, 80 -luvun loppupuolen malli.
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!