Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Swinger

    Swinger Gearhead

    niin varmaankin.. ehkä se näin köyhänä ja kateellisena ottaa niiiiin hermoon ku jollain on varaa istua kotona ja ohjailla maybachia tallista ulos puhelimella. Kun sais ensin hankittua puhelimen ja tietokoneen ni ei tarviisi lähteä kirjastoon tietokoneelle mitä overdrivella tapahtuu.

    siihen pitäs itse pyrkiä
     
    leivonharri tykkää tästä.
  2. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Viime viikolla tuli Kuopion Päivärannassa vastaan Toyota Corona jostain 70-80 lukujen vaihteesta. Kuski tunnisti toisen Coronan omistajan, kun morjesti, vaikka olinkin w124:lla liikkeellä
     
    isalmela tykkää tästä.
  3. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Kolme valkoista Tesla Model X:ää n. 5 minuutin sisään Kuopion streeteillä. Rumahan se 'X' on Tesla-mallina kuin mikä, mutta laskettaneen se silti "jenkkisähköautoksi"?

    Tuo tilanne jo hieman hymyilytti, mutta mitä siitä voisi päätellä? Varmaan sitä, että ainakin tiällä Kuopijossa on jenkkisähköauto-Tesloja yleisesti ottaen todella paljon liikenteessä.
     
  4. 1320

    1320 Gearhead

    Perjantaina iltapäivällä / alkuillasta Vantaalla tuli vastaan mattamusta '68 tai '69 Chevy El Camino. Keulalla oli putkimaski ja orkkis valonkehykset oli poissa niin tarkempi vuosimalli jäi tunnistamatta.
    Lisäksi lauantaina Ruotsissa E4 motarilla jossakin Tukholman ja Norrköpingin välillä tuli vastaan hinausauton kyydissä valkoinen '63 Chevy Bel Air 4D Sedan ja tänään aamupäivällä Espoossa sininen VW Kupla.
     
    isalmela tykkää tästä.
  5. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Eilen näkyi Iisalmessa vanhemman pariskunnan liikkumisvälineenä 123 Mersu.Tänään Lada 2105 .Oli leveät vanteet,lisävaloja ja jotain spoilerinkin tynkää.Ja imuäänistä päätellen jopa jotkut tuplakaasaritkin:).
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Työpaikan pihassa tänään viimeistä takavetomallia oleva diesel Carina.
     
    isalmela tykkää tästä.
  7. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Harmaa SLC mersu 1970 luvulta Kuopiossa. Mustang, S197 koppainen kasarmikadulla.
     
    isalmela tykkää tästä.
  8. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Tosi mielenkiintosta. Olkoot kuinka jenkki tahansa niin mun on vaikea mieltää noita "harrasteauto bongauksiin" kuuluvaksi
     
    MJF, Seevu, viikinki75 ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Varsinkin, kun niitä saattaa sattua samoihin liikennevaloihin kerralla neljä kappaletta. Vähän niinku bongailisi V70 Volvoja...
     
    MJF, viikinki75, Arkkumies ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Paitsi että Volvo on nätimpi... Tuollaisen läskiperse-Teslan kun näkee meinaa aina pikkusen oksennus pyrkiä kurkkuun.
     
    kuula, Arkkumies, grantorino ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Hei eikai noin saa sanoo. Joku tuollaisen kotelon omistava uraputkessa oleva dressmanmies voi lukee vielä täällä foorumia ja pahoittaa mielensä.
     
    isalmela ja Arkkumies tykkäävät tästä.
  12. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    No ei ne ainakaan sähköautoista osannu auton näkösiä tehdä, Tesla ja kaikki muutkin...
    Joku siinä vaan on että sähkäreistä pitää tehdä niin h*lvetin rumia, harva on hyvä tai edes jees.
    Mun mielestä onnistuneita on mm. Ioniq 5 ja Polestar 2, Ford Lightning, bemun uus i5 näyttää ihan tavalliselta bemarilta ja sähköaudit melkein Audeilta, joka on kans hyvä.
    Zoet, Leaffit, uudet sähkömersut ja monet muut näyttää aivan perseeltä kun muut valmistajan autot ovat ihan passelia kamaa. Pitää vaan erottua sähkövatkaimella... Yök
     
    LehtinenA ja isalmela tykkäävät tästä.
  13. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Rivianin sähköautot on jokseenkin onnistuneita.
    Ja sitten Mustang Mach-E sekä tietenkin F150.:D Mutta nämähän on mielipideasioita.

    ----------------------------
    Tänään puoli valtakuntaa kierrettyäni en nähnyt kuin 70-luvun Mersun ja Dodge Ramin tietenkin mustana. Varmaan yli puolet pickupeista on Suomessa mustia. Ja sitten tosiaan jossain pihalla oli 70-luvun kleinbus, pari 60-luvun Mersua ja 80-luvun Opel Omega.

    Siinä Ramista kuvakin vaikka ei ole mikään super harvinaisuus. Euroopan parhaiten myyty kokoluokassaan.
    [​IMG]
     
    Arkkumies tykkää tästä.
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Samaa mieltä, paitsi että mun mielestä tuo Ioniq on myöskin ruma kun rullatuoli, eikä Polestarikaan nyt suuremmin silmää hivele... Aika kamalan näköisiä vessoja kaikki.
     
  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Autojen rumentuminenhan alkoi jo 70-luvun loppupuolella ja 90-luvulle siirryttäessä muotoilu jo niin hanurista,etten pysty sellaisilla tötteröillä ajelemaan puhumattakaan nykypäivän "transformers" muotoilusta.Miksi kaikesta pitää tehdä väkisin rumaa:D.
     
  16. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    70-luvulla keksittiin törmäysturvallisuus ja 80-luvulla keksittiin aerodynamiikka. Nykypäivänä autojen suunnittelussa ei ole tarvetta kehittyä muutoksen sanelemana, vaan autoja suunnitellaan uusiksi pakosta ähisemällä ku muuten "näyttää vanhalta". Ja kun ähistään pakosta ni lopputulos on harmillisen usein just sitä mitä saa posliinilla ähisemällä.
     
  17. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Keravalla vihreä alkupään rellu vitonen ajo-opetusautona. Oli aika hienokuntonen ja apparin vaatetus auton aikakauteen sopiva.
     
    Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
  18. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Chevrolet Lappeenranta 02.03.2023

    [​IMG]
     
    Moparboy440 tykkää tästä.
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kuopiossa piti Fairlanella pyörähtää.Poliisiauto ohitteli ja ajoi ylinopeutta vaikkei vilkut vilkkuneet,eikä pillit soineet.Ja ajoivat vielä toisen auton perässä aivan liian pienellä turvavälillä:D.Saako poliiisit "hurjastella" ihan vaan huvikseen?
    - Perustelut löytyvät tieliikennelain 25. pykälästä: Hälytysajoneuvon, liikenteen valvontaan taikka poliisin, rajavartiolaitoksen tai tullin virkatehtävään käytettävän ajoneuvon kuljettaja saa ylittää tässä pykälässä tarkoitetun suurimman sallitun nopeuden, jos tehtävän kiireellisyys sitä välttämättä edellyttää.
    Tehtävä ei näyttänyt kiireelliseltä,koska kääntyivat jo Nerkoolla takaisin Iisalmen suuntaan.
    Jonkun vaihtolavakuormurin lavalla oli vaaleanruskea Camino 64-65.En nähny maskia niin tarkkaa vuosimallia vaikea sanoa.Alapitkällä huristeli vastaan 123 Mersu.Kotimatkalla ei sitten näkynyt mitään ihmeellistä.
     
  20. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Tänä aamuna tuli bongattua Vantaan suunnalla Lupo GTI ja hirveetä mekkalaa pitävä vanha Geländewagen
     
    isalmela ja karra tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!