Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Työpaikalla pyörähti kaksi LOKOMO nosturiautoa.Vuosimalllit -84 ja -85.Työhommissa olivat vielä,vaikka iän puolesta voisivat olla jo museorekisterissä;).
     
    Swinger, isalmela ja juko7 tykkäävät tästä.
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Eräässä nosturiyrittäjien kokouksessa pohdittiin kaikkien Suomen Lokomo-nostureiden ostamista yhdessä ja myyntiä ja laivausta jonnekin mahdollisimman kauas pilaamasta markkinoita, kun museoikäisillä koneilla tehdään uusien hommia eikä niitä saa millään hengiltä
     
    Swinger tykkää tästä.
  3. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Oliko tässä joku mörkömoottori?
    Ainakin saman näköinen ohitti mut joskus vuosi/kaksi sitten 7tiellä.
    Yleensä kuulee moottoriäänet maksimissaan vasta kun joku on vierellä tai ohi, mutta tuon ääni kuului jo 100m ennen, katsoin peiliin ja tuo foordi sieltä vasenta kaistaa tuli:cool:
     
    SARKERI-71 tykkää tästä.
  4. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Konepelti näyttää vähän taunukselle, oisko 2.0 OHC ilman äänenvaimentimia sitten?
    ;)
     
  5. Ace66

    Ace66 3rd gear

     
    LehtinenA, SARKERI-71, Hoovee ja 1 muu tykkäävät tästä.
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Kauhtunut (=muotisana: patinoitunut) sininen 66 impala 4dht Kolmisopella. Eilen saaristokadulla Eleanora tyyppinen 67 musse.
     
    isalmela tykkää tästä.
  7. karra

    karra Double Gearhead

    Valkoinen matala tähtiperäcortina tykkivanteilla amiksen huudeilla leprassa torstaina.
     
    SARKERI-71 ja isalmela tykkäävät tästä.
  8. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Mli-Kuopio-Mli, uudehko keltainen Mustang ajeli pohjoiseen ja hopeinen 300C farkku Mikkelissä.
     
  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Kiteellä Trailblazer, Siisti Opel Rekord 60-70 vaihteesta ja melko lailla huomaamaton 2000 -luvun 4-ovinen Bentley.
     
    isalmela tykkää tästä.
  10. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Perjantaina työpaikan pihassa Chrysler Newport 63-64.Lauantaina työpaikan pihalla Olds Cutlass 4d -83 ja Dodge Polara 2dht -64.Ramblerilla huristelin Kuopioon ja yllättävän monta jenkkiautoa näkyi:70-luvun Camaro,Chevy vani,60-luvun Oldssi,Suburban ja olikohan -49 Buick.ABC:n pihassa räyhäkän näköinen Fastback Musse ja luultavasti tämä yksilö myös liikahtaa ihan kiitettävästi.Satamassa joku 50-luvun Chrysler.Osasyynä lienee Siilinjärven cruising näinkin runsaaseen kaluston määrään.Itse en noista "letka-ajoista" juuri välitä,mutta hyvä että niitäkin joku jaksaa järjestellä.Kasurilan Shellillä näkyi vielä Toyota Corona 66-67.Ai niin,olihan Marjahaan ABC:n pihassa Iisalmessa Norjan kilvissä oleva Mersu bussista tehty matkailuauto.Vuosimalli jotain 60-luvun alkua ehkä.
     
  11. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Perjantai- ja lauantai illan aikana nähty niin paljon harrasteautoja liikenteessä ettei pysty listaamaan. :odcool:

    No eikös taloustaitoiset nosturiyrittäjät nimenomaan käytä itse näitä Lokomoja? Miksi ostaa uudempia? Ja vientimarkkinoita näille on. Muutama vuosi sitten Intialaiset kävi hakemassa lähistöltä 80-lukuisen Lokomo nosturiauton, joka ulkonäön perusteella oli jo aika pitkän työpäivän tehnyt. Kauppahinta oli kuulemma 50000 euroa... Eikä sen rahtaus Intiaan varmaan kovin halpa ole. Mutta kun se toimii. Ja 30-40 vuoden välein tehtävä laajempi vuosihuolto takaa aika pitkän kokonaiskäyttöiän.
     
  12. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Savonlinnassa oli tuuningtyypeillä jokin kokoontuminen, bemarien ja audien seassa oli sentään ihan siisti 70- luvun Corona (tai jokin sellanen...) ja 242 Volvo. Mikkelissä tuli vastaan beessi Mosse myöskin 70 -luvulta ja sininen Fastback 65-66
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Kokkolassa tänään näyttelyn tiimoilta liian monta lueteltavaksi räntäsateesta huolimatta, mikä plussaa! Kotikulmilla idempänä siisti beige 2d Valiant, oisko vm -66 tai vuoden vanhempi.
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Karkkilan torilla pyörähti eilen musta -67 Impala, 4d.
     
    isalmela tykkää tästä.
  15. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Pv volvo, el camino, corvette ja vanha willys pickup Orivedellä tänään
     
  16. kippis

    kippis Gearhead

    Vääksyn kohalla punanen avo 300 crysy -70 ja vesivehmaan tietämillä ajelin vihreen -69 furyn perässä myöskin c korilla. körrin pihassa köllötteli " Judge " . Padasjoella suhas mustangi ehkä -70. eli hyvin seitkytluvun vaihteesta oli...
     
    isalmela tykkää tästä.
  17. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Joku kartelliajatushan se oli, jolla olisi saatu hintataso pidettyä korkealla ja karsittua yhden-kahden koneen yrittäjät alalta
     
  18. 1320

    1320 Gearhead

    Viime viikolla torstaina kun lähdin iltapäivällä duunista, niin Kehä III:lla tuli vastaan valkoinen '60 luvun VW Kupla. Hetki myöhemmin tuli toinenkin samanlainen, mutta autonkuljetusauton kyyditsemänä. Vantaan Motonetin pihalla oli kakkoskoppainen Ford Capri.
    [​IMG]

    Hieman myöhemmin kun hyppäsin faijan kyytiin niin Hämeenlinnan motarilla tuli vastaan harmaa Aaltopelti-Citroen ja sininen ekan korimallin Ford Mustang trailerin kyydissä.

    Perjantaina Matchboxia katselemaan Järvenpäähän oli tullut useampikin harrastepeli. Lauantai-iltana Porvoon Emäsalon suunnalla ajeli vastaan hieno valkoinen kakkoskoppainen Ford Cortina.


    Sunnuntaina hypättiin kaverin kanssa Impalaan ja lähdettiin ajelemaan Vaasaan katsomaan Matchboxia. Keli ei ollut menomatkalla kovin kaksinen, vettä sateli enemmän ja vähemmän kunnes sitten Vaasassa keli alkoi kirkastumaan. Siitä huolimatta Ylöjärvellä ajeli vastaan sininen ehkä noin '70 luvun puolenvälin Camaro, Parkanon seudulla tuli vastaan musta neliovitolppa '64 Bel Air ja Kurikassa talon pihassa valkoinen '70 luvun lopun Pontiac TransAm. Vaasassa ohitustiellä kuparinvärinen '57 Chevy Bel Air ja keskustassa hieno punainen Volvo 144. Käytiin kirjautumassa hotelliin sisälle, niin siinä parkkiksella oli kanssa hieno '57 Chevy:
    [​IMG]

    Sitten lähdettiin vielä pyörähtämään kaupungilla paikallisella grillillä. Ohi ajeli hieno '49 Oldsmobile ja Opel Rekord C tuli myös välipalalle grillille.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Takaisin hotellille ajaessa tuli vielä vastaan musta Isuzu Bellett. Ja toki illalla hotellin pihallakin oli paljon kalustoa bändejä kattomassa.

    Tänään lähdettiin sitten Vaasan Vappuajojen jälkeen takaisin kohti Vantaata. Ajeltiin kotiin Porin kautta, Vaasa-Pori välillä tuli vastaan '71 Ford Mustang, vihreä '61 Chevy Bel Air ja valkoinen '71 Barracuda avo. Hetken aikaa ajeltiin myös hienokuntoisen 142 Volvon perässä.
    [​IMG]

    Porissa tummansininen Volvo Amazon ajeli vastaan ja turkoosi '62 Chrysler ajeli keskustan liepeillä. Kauppakeskuksen pihalla näkyi olevan myös sininen '55-'56 Chrysler Imperial. Jossain Luvian kulmilla kaupan pihassa näkyi musta '60 luvun lopun Ford Thunderbird ja jonkun kahvilan pihassa valkoinen IFA F9 farmarimalli.

    Vantaalla kotinurkilla tuli vielä illalla vaalea '64-'65 Barracuda vastaan.

    Hyvin pelitti Impala, taisi tulla reipas 1000 kilsaa pariin päivään ajeltua.:odwink: Niin ja Matchbox oli todella hyvä, kannatti lähteä käymään.:pinup:
     
    roadmaster95, SARKERI-71, chevy-kane ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään työpaikalla Lincoln 2dht -57.Saimpa pikkulenkin tällä ajella ja kylläpä oli mukava kyyti:).Myös Toyota Corona -73 pyörähti pihassa.
     
    isalmela tykkää tästä.
  20. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Keravalla diesel-Cedric ja sämpyläcaprice. Vantaata kohti pikkutiellä joku 60-70 luvun kuorkki, ehkä neukku. Porvoon suunnalla kaks brittiavoa ja Haval H6(?) ryssänkilvissä, Haval se ainaki oli ku niin luki kämmenen kokosin kirjaimin :D
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!