Custom cruiseriin takapenkit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Jamppa, 3.5.2023.

  1. Jamppa

    Jamppa Gearhead

    Pihalla löytyy vielä se ensimmäinen oma auto, mikä seissyt vuosikausia. Nyt kun oma jälkikasvu on jo teini-iässä on näitä alkanut kiinnostaa laittaa isän vanha auto takaisin vanhaan loistoon. Itseä houkuttaisi se 3+3 muuttaa ihan tavalliseksi 8 paikkaiseksi henkilöautoksi . Onko näitä istuinosia missään olemassa että saisi normi penkit tuohon takaisin. Vai käykö keskiriviin myös sedanin istuinosa? 3 rivin penkille myös tarvii sen istuin osan. Selkänoja 3 rivillä on koskematon ja kakkosrivillä pehmusteet ainakin pois , eli myös siihen tarvisi jotain …mutta mitä , keskellä on kuitenkin vino selkänoja. Ja alkuperäinen lukitus toiminnassa
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Sedanin istuinosa käy siihen takapenkille eli keskipenkille.
     
  3. PMJ

    PMJ Gearhead

    Multa löytyy Olds orggis takapenkki, siis se ns. keskirivi.
     
  4. Jamppa

    Jamppa Gearhead

    Hienoa tietää että näitä on saatavissa. Millaiset nämä tässä ketjussa oleva on ?
     
  5. PMJ

    PMJ Gearhead

    Penkin kuosi on harmaa, verhoilu on kulunut, mutta muistaakseni ehjä. Selkänojassa on saranat ja tavaratilan pohjaksi tuleva levy. Mikäli tarvetta löytyy myös turvavyöt.
     

Kerro tästä muillekin!