Astro AWD etukardaani

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Qizmo, 12.8.2020.

  1. Qizmo

    Qizmo 1st gear

    Tervehdys.
    Mistähän autosta mahtaa etukardaani olla? Numerotkin on tallessa, mutta ei ole selvinnyt mistä peräisin.
    Eli molemmissa päissä on cv-nivelet. Sininen tarra missä numerosarja
    E87A-4602-TA
    GKNAI
    Jakolaatikon puoleisessa nivelessä lukee TRANSFER CASE END ja se on kulunu. Nivel pitää aika pahaa narskutusta pakittaessa. Olisi vaihdettavissa kun tietäis mistä tuo on.

    Alkuperäinen tuo nähtävästikään ole. Sen verran selvinny, että numero viittais foordiin?? Kuvankin oisin laittanu, mutta se pitäs vissiin laittaa linkin kautta?
    Auto on - 91 astro ns. bussimalli.
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Varmista myös, ettei keskustasauspyörästön kitkalimppu ole narahtanut kiinni, rikkoo paikkoja, jos on.
     
  3. Qizmo

    Qizmo 1st gear

    Pitääkö limpun tarkistukseen loota avata, vai voiko muuten todeta? Ääniä ei kuulu, kun etukardaani irti ja neliveto toimii kun on paikallaan. Se nivel takertelee kun sitä käsissä pyörittelee. Aukasin niin oli kolot niissä urissa missä kuulat liikkuu.
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Asian voi havaita siitä, että kun kääntää pyörät klinkkuun, loppuu eteenpäin meno, eli auto ei jaksa tyhjäkäynnillä tehdä ympyrää.
     

Kerro tästä muillekin!