Automaatin kitkalevyjen laatuerot valmistajien kesken?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Impalala, 26.12.2019.

  1. Impalala

    Impalala 3rd gear

    Elikkä mulla on projektina vm. -89 TH700 loota, joka on menossa chevyn isolohkon perään.
    Osia jo jonkun verran hankittuna, esim 3-4 kytkinpakkaan BorgWarner HE levyt.

    Ovatko noi perus Alto master kitin sisältämät kitkat riittävän hyviä keston kannalta muihin pakkoihin, vai onko järkevää sijoittaa johonkin parempiin/kalliimpiin?
    Esim Alton red eagle levyistä on aika ristiriitaista tietoa pitkin nettiä, toiset kehuu ja toiset haukkuu ne alimpaan helvettiin.

    Myös Raybestos/Allomatic näytti löytyvän kotimaisesta firmasta hyllytavarana, ovatko nämä parempia, kuin noi "hinnat alkaen" Altot, jotka ton halvan master kitin mukana tulevat?
     
  2. saresks

    saresks Gearhead

    Vaihtoenergiapakat siihen soveltuvaa matskua, holding pakat taas omiansa. Kiusaa valmistajia asialla, katso mitä hyvät laatikkopajat myyvät noihin paikkoihin ja ristiinaja saamasi käsitys nettihuuhaan kanssa.
    Oon red eagleja käyttänyt tarpeeseen, ei mitään valittamista ja saahan nekin poltettua jos yksikin muu asia kusee, lähinnä öp:t/mäntien ja painelevyjen kierous ym.

    Ei ne redit ainakaan ole kitkapinnaltaan irtoilleet, mitä tuolla netissä kuulee jos ei nyt ihan hiilenä jo ole. Ilm. joku fail valmistuserä joskus ollu..

    Ei varmaan just suorassa suhteessa ole hinta/laatu masterkiteissä, myyntivolyymi ratkaisee myös.
     

Kerro tästä muillekin!