Big Wheels #3

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja USA Car Club ry, 1.2.2004.

  1. Hot Wax Cruiser

    Hot Wax Cruiser 1st gear

    Ite olen ollut aikaisempina vuosina...silmän iloa ol ihan kivasti varsinki tokalla kerralla ja se ilmane teukan päivä sooloilu ol rautaa..=)

    Burn out party ei ois kyllä pahasta tänä vuona.. eiku vaa uutta väriä k-marketin asfalttiin...=)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onkos Pieksämäen kruisinkiin mahdollista tulla 60-luvun eurolla, vai tuleeko samantien pataan niinku eräässä viime kesän tapahtumassa?
     
  3. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    eiköhän se ihan oo edelleenki harrasteauto tapahtuma, ainakaan ei turpaan tullut vaikka BW#1 kuplal olin sillon. tänä vuonna pitää yrittää sinne keretä ku jäi viimeks väliin, ja kuplalla >:) toivomuksia: aurinkoa, musiikkia, rentoa porukkaa... :wink:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pitääkö paikkansa, että kymenlaakson auto- ja mp-kerhojen yhteinen ykköstapahtuma East Meeting on siirretty tänä kesänä perinteiseltä paikaltaan samalle viikonlopulle Big Wheelsin kanssa?
     
  5. rauta ja romu

    rauta ja romu 3rd gear

    Jep Jep, Sinne siis, aikaisemmilla kerroilla ollut riittävän haaskaa, joten tuas keula kohti Ruoskakukkulaa.
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Onks EM:n päivämäärä jo päätetty????
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Vai meinasitte pitää ihan kolme päiväiset pippalot? Harmi taitaa tänä vuonna jäädä väliin yksien häiden takia.
     
  8. TaTsi

    TaTsi 1st gear

    Jeps,
    jos vaikka auton sais alle...
    Mitens tuolla nuo yöpymiset on tarkoitus hoitaa?
     
  9. USA Car Club ry

    USA Car Club ry Gearhead

    Eli kaava on sama vanha tuttu:

    Perjantaina illalla pienimuotoinen kokoontuminen ja cruising torin parkkiksella sekä iltaohjelmaa Wanhoilla Weturitalleilla.

    Lauantaina varsinainen päätapahtuma, jossa siis kokoontumisajo, Overdrive-miitti, autopienoismallinäyttely, elävää musiikkia ja tänä vuonna myös slot car drag racingin SM-osakilpailu ja mahdollisesti autoaiheinen lastenleffa ja lapsille myös pahviautoverstas ym. ohjelmaa. Kokoontumisen jälkeen ohjattu cruising, tauko kaupalla/alkossa (nyt ajoitus toimivampi..) ja sen jälkeen vapaamutoista cruisailua ja myöhemmin rock'n'roll-bailut Wanhoilla Weturitalleilla. Tapahtuman oheen yritetään neuvotella tänä vuonna paikallisradion cruising show, joka ekana vuonna piti jo toteutua mutta peruuntui viime metreillä.

    Sunnuntaina lähinnä muutamien porukoiden omia tapaamisia ja lähtö kotiinpäin. Erityistä ohjelmaa tuskin sunnuntaille järjestetään.


    Majoitus jokaisen oman maun mukaan. Majoitustarjouksia ja yhteystietoja julkaistaan kunhan sopimuksia saadaan väännettyä.
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kyllä se pahasti siltä näyttää. Mä kuulin tosta suunnitellusta East Meetingin päivämäärästä joskus talvella ja yritin viestitellä sitä suunnitteleville että älkää nyt hitossa järkätkö sitä päällekkäin Big Wheelsin kanssa, sillä siitähän on muodostumassa pikku hiljaa yks merkittävimmistä harrasteautotapahtumista. Täältä Kouvolastakin oli lähdössä tänä vuonna entistä enemmän porukkaa Big Wheelsiin, mut saa sitten nähdä kuin käy. Meidän autokunta on ainakin tän hetkisten suunnitelmien mukaan East Meetingistä huolimatta yhä suuntaamassa silloin kohti Pieksämäkeä ja yritetään pitää joukot kasassa eli jotta tuossa talvella sinne mukaan intoontuneet muutkin lähtis letkassa mukaan.
    Ps. onkos cruisailun päätteeks edelleen vielä suunnitteilla jotain leikkimielisiä skaboja kuten ne limbojutut?
     
  11. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Newsflash:
    Big Wheels Rock'n'Roll Party la 17.7. esiintyjiksi jo varmistuneet WHISTLE BAIT ja FRANCINE. Pari muuta bändiä vielä neuvotteluvaiheessa, tarjota saa :smile:
     
  12. rauta ja romu

    rauta ja romu 3rd gear

    No johan pomppas, noi kaksi bändii varmistaa autokunnan keulan suunnan...
     
  13. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Tapahtuman ennakkomainosta pääsee tihrustamaan KLIKKAAMALLA TÄSTÄ ja varsinaiset www-sivut avataan lähiviikkoina, mukana tarkempaa tietoa ohjelmasta, bailuista, ajoreiteistä yms. yms.

    TERVETULOA TAAS...
     
  14. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    pääsisköhän sitä tänä vuonna jo paikanpäälle... :grin:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Millos on selvillä loput bändit???
     
  16. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Bändit on siis Francine, Whistle Bait ja Red Hot. Lisää infoa http://www.bigwheels.info -sivuilla, jotka vihdoin ja viimein suostuu pysymään netissä :smile:
     
  17. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Majoitustila alkaa kuulemma käydä joissain paikoissa, joten kannattaa varata viimeistään nyt majoitus.
     
  18. USA Car Club ry

    USA Car Club ry Gearhead

    Tapahtuman musiikkipuoelsta ja iltabailuista vielä kertausta:

    Perjantaina klo 21.00-02.00 Topi Sorsakoski & Kulkukoirat heittää tavallista enemmän rock'n'rollia sisältävän setin Wanhoilla Weturitalleilla. Liput 10e, ikäraja 18v.

    Lisäksi perjantaina on jazz-tapahtuma Pieksämäen seurojentalolla klo 18.00 alkaen, lavalla Reine Rimon and Her Hot Papas feat. Gregg Stafford (USA), liput 10e. Lisätietoja http://tinyurl.com/22mgd .

    Lauantaina päivällä Whistle Bait heittää lyhyen setin kokoontumisajoalueella noin klo 14-15.

    Lauantai-iltana klo 21.00-02.00 perinteiset rock'n'roll-bailut Wanhoilla Weturitalleilla ja lauteilla Francine (kesän ainoa keikka!), Whistle Bait sekä Red Hot. Liput 10e, ikäraja 18v.

    Ps. Wanhoilla Weturitalleilla on A-oikeudet.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: USA Car Club ry 2004-07-06 18:09 ]</font>
     
  19. buicksuper

    buicksuper Gearhead

    Mistä saa lippuja etukäteen la rokkibailuihin. Kun tulee vähän kauempaa ois kiva päästä myös sisälle. voiko ne ostaa lauvantaina paikan päältä ennakkoon..
    vai voiko ne tilata postiin..?
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Täältä
     

Kerro tästä muillekin!